Yazar |
Mesaj |
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.06.2008, 07:49 (UTC) Mesaj konusu: işte uzun emeğin harika sonucu. gitar eğitimi gururla sunar |
|
|
değerli dostlar sitemiz google de gitar eğitimi yazınca 540 000 sonuçtan 1. sırada yer almaktadır buda hem içerik hemde tasarımın göz doldurduğuna işaret etmektedir.
sitemizin şu andaki hiti günlük ziyaretçi ortalama 400, toplam ziyaretçi 47112 civarındadır.
tasarımımızda acizane idare eder.
evet arkadaşlar yorum ve önerilerinizi bekliyorum tabii sizlerin desteği bizi daha iyi şeyler yapmaya yönlendirecektir.
En son gitaregitimi tarafından 24.06.2008 07:50:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.06.2008, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet değerli yorumlarınızı bekliyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
zapmap
Aktif Üye
|
24.06.2008, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güsel site başarılar ______________ SanalPower=> Yakında powered by nett-oguzhann |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende gitar çalmaya yeni başladım sitenizden yararlanırım
Ancak google'da gitar eğitimi yazınca 1. çıkması çok doğal çünkü sitenin ismi bu
Başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.06.2008, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evcillerim yazmış: Bende gitar çalmaya yeni başladım sitenizden yararlanırım
Ancak google'da gitar eğitimi yazınca 1. çıkması çok doğal çünkü sitenin ismi bu
Başarılar.
işte asıl mesele orda eğer bi eğitim sitesiysen hem sitenin adı farklı hemde başlığı farklıysa ki bunun gibi örnek çok birinci sıraı bırak son sıalarda ancak yer bulursun örneğin siten evcil hayvanlala alakalı ben evcil hayvanlar yazınca 1. sırda çıkıyorsan bu konuda başarılısın yoksa işin biraz zor |
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.06.2008, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gitaregitimi yazmış: evcillerim yazmış: Bende gitar çalmaya yeni başladım sitenizden yararlanırım
Başarılar.
işte asıl mesele orda eğer bi eğitim sitesiysen hem sitenin adı farklı hemde başlığı farklıysa ki bunun gibi örnek çok birinci sıraı bırak son sıalarda ancak yer bulursun örneğin siten evcil hayvanlala alakalı ben evcil hayvanlar yazınca 1. sırda çıkıyorsan bu konuda başarılısın yoksa işin biraz zor
Teşekkür ederim kardeşim siteni gerçekten takdir ediyorum tr.gg'nin sınırlarını zorlamışsın gerçekten...
Emeğine sağlık.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.06.2008, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben teşekkür ederim dostum senin sitende hakikaten başarılı. |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.06.2008, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet değerli dostlar bu çalışmaya ancak bukadarmı yorum. |
|
↑
|
|
|
-
resimlerinsesi
Acemi Üye
|
24.06.2008, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sıten gercekten guzel olmus ellerıne saglık |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
25.06.2008, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resimlerinsesi yazmış: sıten gercekten guzel olmus ellerıne saglık
teşekkür ederim sana da başarlar dilerim. saygılar. |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
25.06.2008, 09:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
değerli tr gg dostları hala bu siteyi merak etmiormusunuz ama çok şey kaubediyorsunuz. |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
25.06.2008, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşla bu siteye bukadarmı yorum . |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
25.06.2008, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
destek ve yorumlarınızı bekliyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
siteminkodcusu
Aktif Üye
|
25.06.2008, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
gerçekten dolu dolu bir site en beğendiğim siteler arasında sitemize sizin gibi bir ustanın yorum yazmasından memnun olurum |
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
26.06.2008, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
siteminkodcusu yazmış: gerçekten dolu dolu bir site en beğendiğim siteler arasında sitemize sizin gibi bir ustanın yorum yazmasından memnun olurum
kardeşim siten tasarım olarak başaılı ancak başlık resmi koysan daha da hoş olacaktır bi eksikte içerik devamlı geliştir başaracaksın sana kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
|