Tebrik ediyorum.
Sitesi gerçekten güzel.
Ayrıca prumium kullanıcılarımızdan bir tanesi.
İnşallah başarıları her daim gelmeye devam eder.
Ne diyelim, başarılar dilerim. ______________
İlk defa tr.gg de CryEngine3'ten sonra profesyonel bir çalışma gördüm.
Başarılar dilerim.. Gerçekten hak etmiş. Sitemde slider manşet 1'e ekledim hemen.
Haftanın sitesine başarılar diliyorum gerçekten emek harcanmış her halinden belli.
Ama TR'de premium üyelik alan bir kullanıcı görmek gerçekten bi garip hissettirdi.
bestoftheking yazmış:
Başarılar & bizde mi premiuma geçsek ne yapsak
65Tl bir yıllık premium ücreti bencede aşırı pahalı. Uzantısı tr.gg olmayan
(.com .net vs.) bir site açmak 3-5 yıllık daha ucuza kapatılır ______________
Evet fiyatlar biraz aşırı yüksek ama (.com, .net, .org vb.) domainlerde böyle ortam yok. Yani burda arkadaşlık varken oralarda pek bulunmamakta.
webeveyn yazmış:
Pahalı .
Sadece sohbet içinde o kadar para ödenmez tabi ki. Neyse bence biraz pahalı ama artık o büyüklerimize kalmış bir şey... ______________ oh shit, here we go again
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.