Tasarımın silinmiş, içerisinden linkler silinmiş, css kod'un veya css kod'unu işlevsiz kılıcak bir satır silinmiş olabilir başka türlü birşey olacağını sanmam bildiğim kadarıyla, tasarımı'nın yedeği varsa tekrar attığın da düzelir diye tahmin ediyorum
Ayrıştırmadım dahası vardı. Sitenin tasarımı yabancı bi siteden alınma. Haliyle sende kodları alırken html ve script kısmını yazılı olarak, css kısmını sitenin kendine yüklediği bir linkten almışsın. Site tasarımı kaldırınca ya da css linkini değiştirince senin tasarımın bozuldu. Kolay Gelsin yeni tasarım aramak isterseniz (blog) salihtoy'un tasarımlarını her zaman tercih ederim. ______________ BlogcuAbi İletişim Sıkça Sorulan Sorular New Generation Blog..
Yukarıda bulunan link üzerinden sitenin tasarımını belki bulabilirsin kardeşim.
Oradan kodları altıktan sonra yeni tasarım aramanı gerektiricek bir durum söz konusuda olmaz. ______________
Kaynak site kodları sildiği için otomatik olarak benim sitemde gitti. Ne Diyelim sağlık olsun . Ama çok kötü ve kritik bir zamanda vuruldum . Tam da örnek siteler zamanında ... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.