=>Resmin Boyutu : =>Resmin Özellikleri : =>Üstüne Yazılacak Yazılar : =>Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. /
Kurallarımız.
=>Gereksiz mesaj atmak yasaktır. =>Tr.Gg dışı siteler istek'de bulunmamalıdır. =>Bu bölümü sohbet alanına çevirmek yasaktır. =>Sizlerden istediklerimiz şablona uyarak istek istemenizdir. =>Burada gereksiz mesaj atanların mesajları artık kaldırılacaktır. =>Artık grafik istek isterken ( Şablon ) uymayanların istekleri karşılanmayacaktır. Üzgünüm'ki mesajları kaldırılacaktır.
Grafikerlerimizin Dikkatine.
=>Artık düzenli ve temiz çalışma vakti. =>Bu bölüm sizlere ait ve sizden sorumludur. =>Dikkatli olmanızı istiyoruz. Şablon uymayanların kesinlikle grafik isteklerini yapmayınız.
Uyarı.
=>Listemiz her zaman güncel tutulacaktır. =>Grafikker olarak yetkilendirilmiş kişi eğer bu bölüm ile ilgilenmiyorsa uyarısız bir şekilde listeden kaldırılacaktır. =>Peki bu ne anlama geliyor. Arkasında kötü bir izlenim bırakmış bir üyemiz olacaktır, ve bizler bunu hiç istemeyiz.
=>Resmin Boyutu : 162x22
=>Resmin Özellikleri : Tasarıma uygun olsun
=>Üstüne Yazılacak Yazılar :
1. yazı: TaylanBlog
2. yazı: Tasarım Entegre ve Güncel Blog
=>Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / Logo
İyi çalışmalar bekliyorum Tüm grafikerlere kolay gelsin ______________
Yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun . Sadece tr.gg içi istek olması beni çok mutlu etti bir önceki başlıkta bu konuya değinmiştim . Haydi ilk cevap da benden ..
@taylanblog
Verdiğin boyutta ve belirttiğin yazılarda daha iyisi olmaz , iyi görünmesse boyutun küçük yazıların fazla olmasındandır ki zar zor sığdırdım . Umarım beğenirsin. .. Temana uygun renkler tercih ettim .
=>Grafikker olarak yetkilendirilmiş kişi eğer bu bölüm ile ilgilenmiyorsa uyarısız bir şekilde listeden kaldırılacaktır. =>Peki bu ne anlama geliyor. Arkasında kötü bir izlenim bırakmış bir üyemiz olacaktır, ve bizler bunu hiç istemeyiz.
İşin ciddiyetine varmanız için işi artık daha sıkıya alıyoruz.. ve artık daha verimli bir bicimde takip'de olacağız tüm ekipçe..
Bizler siz değerli arkadaşlarımız size bu görevi verdiysek gerçekten karşılığını görmek istiyoruz.. Şuan üzülüyorum ki aranızdan bir grafiker arkadaşınızı bu görevden aldık..
@CevapBuldum ; Görevden alındınız size verilen 2 haftalık süre bulunmaktadır.. Lütfen bu süre içersin'de ( Profil Resmi ) Değiştiriniz.
Teşekkürler, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
En son ciz-dizayn tarafından 03.09.2014 19:44:42 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Moderatörlerin bir gözü bu konu üzerinde olmasi icin ayrilmistir.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.