Yazar |
Mesaj |
-

konumuz-islam
Aktif Üye
|
27.05.2014, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: Konumuz İslam | İslam Dini Hakkında Herş |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cevapbuldum
Acemi Üye
|
28.05.2014, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Niye Kapandı? Çok üzüldüm... |
|
↑
|
|
 |
-

taha231
Uzman Üye
|
28.05.2014, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kapanmasına üzüldüm ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

blue-turk
Uzman Üye
|
28.05.2014, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende üzüldüm site için grafik çalışmaları yapmıştım.Ama bir baktım kapanmış çok üzüldüm.İnşAllah yeni bir siteyle gelir aramıza |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islamm
Acemi Üye
|
28.05.2014, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevapbuldum yazmış: Niye Kapandı? Çok üzüldüm...
taha231 yazmış: kapanmasına üzüldüm
blue-turk yazmış: Bende üzüldüm site için grafik çalışmaları yapmıştım.Ama bir baktım kapanmış çok üzüldüm.İnşAllah yeni bir siteyle gelir aramıza
Allah Razı Olsun Dostlarım Kapanma Sebebini Bende Bilmiyorum Support'a Yazdım Bana Dönmesini Bekliyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

blue-turk
Uzman Üye
|
28.05.2014, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnşAllah en çok konuştuğum ve sevdiğim bir dost diyebilirim.Gelmeni bekliyoruz |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islamm
Acemi Üye
|
28.05.2014, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam inşAllah Açılır Açılmasada Forumdan Ayrılmam  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
28.05.2014, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayrikirsan.tr.gg'deki 468x60 Bannerimi Çalmıştın...Hatta Bak Resimdede Görünüyor...Mavi Olan...Niye Çaldın ? Senden Beklemezdim...Çok Sinirlendim Support'a Mail Attım...Senle Aramız Küs Kalsın İstemem...Ama Yaptığın Çok Yanlış Onu Bil....Benden İsteseydin Sana Güzel Bir Şey Tasarlardım....Umarım Hatanı Anlamışsındır...Şimdi Sen Support'a Mail Atsan Bile Siten Açılmaz...Şimdi Şikayetimi Geri Çekeceğim , Açılır Siten...Hatanı Farketmen İçin Yaptım Bunu...Umarım İşe Yaramıştır...______________
|
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
28.05.2014, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oysa Ben Senin Gibi , Güzel Paylaşımlar Yapan , Dinimizi Bize Güzelce Anlatan , Yararlı Paylaşımlar Yapan , Bilgilendiren Bir Siteyi Kapatmak İstemem...Şimdi Mail Attım Support'a Şikayetimi Geri Çektim...Umarım Bu İşe Yaramıştır...Gerçekten Senden Beklemezdim...Senin Gibi Güzel Paylaşımlar Yapan Dindar Birinin ..... Bir Kişinin Emeğini Çalmasını..Dediğim Gibi Benden İstesen Sana Tasarıma Uygun Bir Şey Yapar , Ayarlardım...Lütfen Bir Daha Olmasın Böyle Bir Durum...İyi Forumlar...______________
|
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islamm
Acemi Üye
|
29.05.2014, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam Haklsın Ne Desen Haklısın Fakat Buna Çalma Demiyelim Grafiğin Telif Hakkının Sana Ait Olduğunu Bilmiyorumdum. Gönül İsterdiki Bu Hususta Beni Uyarmanın Ve Kaldırmamı İstemendi. Fakat Olan Olmuş Haklı Olanda Sensin Mühim Olan Bir Site Değil Kul Hakkına Girdiğim İçin Haya Eder Ve Helallik İstiyorum Hakkınızı Helal Ederseniz Sevinirim. |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
29.05.2014, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
konumuz-islamm yazmış: Hocam Haklsın Ne Desen Haklısın Fakat Buna Çalma Demiyelim Grafiğin Telif Hakkının Sana Ait Olduğunu Bilmiyorumdum. Gönül İsterdiki Bu Hususta Beni Uyarmanın Ve Kaldırmamı İstemendi. Fakat Olan Olmuş Haklı Olanda Sensin Mühim Olan Bir Site Değil Kul Hakkına Girdiğim İçin Haya Eder Ve Helallik İstiyorum Hakkınızı Helal Ederseniz Sevinirim.
Özelden Cevap Verdim  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

mgmfb
Uzman Üye
|
29.05.2014, 13:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
29.05.2014, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun kardeşim İnşallah açılır siten.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

konumuz-islamm
Acemi Üye
|
29.05.2014, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
FutbolHaberleriniz06 yazmış: Geçmiş olsun kardeşim İnşallah açılır siten.
Sağol Kardeşim Allah Razı Olsun. Suç Benimmiş Hak Ettim. |
|
↑
|
|
 |
-

clean-deneme
Uzman Üye
|
29.05.2014, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
konumuz-islamm yazmış: FutbolHaberleriniz06 yazmış: Geçmiş olsun kardeşim İnşallah açılır siten.
Sağol Kardeşim Allah Razı Olsun. Suç Benimmiş Hak Ettim.
Bildiğim kadarıyla, telif hakkını aldığına dair bir belge göstermesi gerekiyor. Eğer support'a bildirirken telif hakkı X kişiye ait diye bir belge göstermediyse site sebepsiz yere kapatılmıştır.______________  |
|
↑
|
|
 |
|