Ben bir oyun tasarımı kullanıyorum ama oyunların çerçeve içinde görünmesini istiyorum yardım eder misiniz? ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Aarman.net = Kişisel Sitem
Oyunkap.org = Buna girmesen de olur
evet galiba ben kullanamadım nasıl kullanıldığını yazarsanız sevinitim ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Yapacağınız tek şey resmi değiştirmek ve yazıya link vermek olucaktır.. Kodlar saten içerisindedir.. Sizin sadece düzenlemeniz gerekecektir... ______________
aktif-dost.. yardimseverliginiz den dolayi tesekkürler.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Ben yeni tasarıma geçmek istiyorum deneme olsun diye bir site kurdum www.le1game.tr.gg daha önce bu tasarmı uyarlayamamıştım ama uyarladım ve deneme yaptım sizinde görüşlerinize bir bakayım dedim şidiki tasarı mı daha güzel www.le1game.tr.gg deki tasarım mı aha güzel... ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Ben yeni tasarıma geçmek istiyorum deneme olsun diye bir site kurdum www.le1game.tr.gg daha önce bu tasarmı uyarlayamamıştım ama uyarladım ve deneme yaptım sizinde görüşlerinize bir bakayım dedim şidiki tasarı mı daha güzel www.le1game.tr.gg deki tasarım mı aha güzel...
Ne yazıkki bu görüşlerinizi buradan değerlendirmemizi bizden beklemeyin.
Bunun için ayrı bir kategori bölümü var saten. Forum kirliliği olmasın sitenizi buradan değerlendirme yapsınlar.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=49
İyi forumlar... ______________
hazır konu varken yazayım dedim birdaha oraya yazarım bilgilendirme için teşekkürler. ______________ Oyunoynay.org = En Güzel Oyunlar
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.