Bu tasarımın özelliği: Artık menünüzü yatay şekilde de gösterebilirsiniz, sadece dikey değil.
Bunu uygulamak için dikey menü de bir ayar var, tüm menü linklerini otomatik olarak "açabilmek" için.
Ayrıca bu tasarım şablonunda tamamen kendi resimlerinizi kullanabilirsiniz.
Yeni tasarımı nasıl kullanacağınızı merakla bekliyoruz ve tasarımı uyguladığınızda sitenizi paylaşırsanız seviniriz
Bu arada, tasarıma tamamen css ile şekil verebilirsiniz, nasıl kullanacağınızı çok merak ediyoruz
Evet gayet başarılı buldum. Yaklaşık 8 10 tane başlık resmi ekleme extrası var ve menüleri yana veya üste aktarabiliyorum ben sevdim bu temayı kullanıyorum
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.