Ahmet abi başarılar dilerim.
Sitende tasarımı değiştirmelisin ve ayrıca içeriği yenilemen gerektiğini düşünüyorum.
Web siteni uzun zamandır takip eden birisi olarak uzun zamandır güncellenmediğini bildirmek isterim.
Elbette bu abimizin web sitesi güzel ve yararlı konular bulunuyor fakat bir kaç değişikliğin gerektiğini düşünüyorum ve tekrardan başarılar diliyorum.
İbrahim kardeşim çok iyi doğru seçimler yapıyor.
ve Tecrübeli konu hakkında iyi bilgiye sahip kişileri seçiyor.
Bunun böylede gideceğini umuyorum.
Hepinize iyi forumlar diliyorum. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Başarılarının devamını dilerim abim..
Bu sistemde sitesinin güncel olmasını istediğim nadir kişilerdensin.. Bunu zaten biliyorsun..
Sisteme duyduğun saygı ve sevgiden dolayı da nasıl biri olduğun belli olmakta..
Nice başarılara...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum dostlarım, kardeşlerim... Bazı nedenlerden dolayı sitemi güncellemiyorum. Zamanı gelince informess'e yeni bir tasarım ve yeni içerikler ekliyeceğim. Gerçekten zamanın'da o kadar uğraştım ki aylardır güncellemememe rağmen google'de hala alt sayfaları bulunuyor... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.