sizlere daha önceden duyurduğumuzu üzere moderatörlerin sayısını 1 bay, 1 bayan olarak belirtmiştim.
Bayan kadrosuna moderatör aldığımız için 1 kişilik bay moderatörümüz için son başvuru günü bugündür.
Unutmayın ki, ben burada hiçkimseyi tanımıyorum ve herkesin şansı eşit. Bayan moderatör aday sayısı düşük olduğundan seçimini daha önceden tamamladık.
Bayan moderatörümüzü rahatsız eden kişi veya kişilerin sayfası uyarı olmaksızın silinecektir. Unutmayalım ki itarhanli isimli moderatörümüz sizin de kardeşiniz veya yakınınız olabilirdi.
Saygılarımla...
En son admintarik tarafından 30.04.2015 11:49:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Birşey söylemek isterimde 22.09.2012'de gelmiş bir kişiye modluk vermek ne kadar doğrudur
Mecburen öyle olmak zorunda kaldı çünkü aday sayısı az
Forumda o kadar bayan kullanıcı varken.Bence karışmak gibi olmasın abi ginede seçim yapılmalı ve bence bu görevi en iyi yapabilecek kişilere verilmeli.
Birşey söylemek isterimde 22.09.2012'de gelmiş bir kişiye modluk vermek ne kadar doğrudur
Forumda o kadar bayan kullanıcı varken.Bence karışmak gibi olmasın abi ginede seçim yapılmalı ve bence bu görevi en iyi yapabilecek kişilere verilmeli.
Neyse selametle...
Forumda bayan yok.. Aktif olarak hiç yok Arif ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Tebrikler @itarhanli başarılar diliyorum diğer arkadaşlar yardım ettiğim gibi sizede elimden geldiği kadarıyla yardım edicem.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Merhaba arkadaslar.
Sarkintilik yapan kullanıcılari. Bırakın bedava sitemi sanal alemi mezar ederim.
Bedava-sitem de bulunan herkes bizim ailemizdir.
Bu aileye sahip çıkmak hepimizin borcu.
Selametle.
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.