Tebrikler. Hak ettiğini düşünüyorum.
Bir çok kişi nasıl böyle forum siteleri yapılıyor. Tartışmaları açıyor. Gördüğünüz gibi örnek bir forum sitesi yapılmış. Murat abimi iyi tanırım. Kendisi yardımsever birisidir. ve Paylaşımcı birisidir. Kendisinden bu konu hakkında yardım alabilirsiniz. Mutlaka edecektir. ve Sitesi gerçekten örnek bir site olmuştur. Başarılarının dewamını beklerim. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Çok teşekkür ederim tüm mesajlar için:)), Kodlar için ayrıca Mert(GrafikDizayn) ve DenekeForum arkadaşımıza da teşekkürler
aykut-servis yazmış:
Tebrikler. Hak ettiğini düşünüyorum.
Bir çok kişi nasıl böyle forum siteleri yapılıyor. Tartışmaları açıyor. Gördüğünüz gibi örnek bir forum sitesi yapılmış. Murat abimi iyi tanırım. Kendisi yardımsever birisidir. ve Paylaşımcı birisidir. Kendisinden bu konu hakkında yardım alabilirsiniz. Mutlaka edecektir. ve Sitesi gerçekten örnek bir site olmuştur. Başarılarının dewamını beklerim.
@Aykut-servis teşekkürler aykut bu güzel yorumun için. İsteyen herkese tasarım kodlarım zaten kodluyorum çekinmem . ______________ Dün geçti, bugün geçiyor, yarın var mı? Gençliğe de güvenmem ölen hep ihtiyar mı?
Çok iyi dizayn edilmiş. Tebrikler ve başarılar. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Tebrikler ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.