mysql fln bunlar olmadan da yaparsın ama çok uğraşırsın her şeyi kendin yapman gerekir sistem otomatik yapmaz ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Sistemin otomatik yapmayacağını biliyorum. Basit bir işlemle en azından bazı şeyleri yapabiliriz diye düşünüyorum. ürünleri vs. her bir resmi değiştirerk yazılarını tek tek girerek, kategorilerini elle ayarlamak zorunda olduğumun farkındayım.
HTML ile yapabileceğim otomatik işlemler neler olabilir?
hacı ticaret sitesi dediin öyle kolay değil.. gelen müşterilerin güvenmesi için, alışvariş yapabilmesi için, izinler alman gerekir, güvenli site belgesi falan alman gerekir, her şeyin otomatik olması, kredi kartı bilgilerinin falan kimse görmeden gidip gelmesi gerekir, bi sürü koşul varken HTML ile hiç bişey yapamazsın.. hee dersenki yaptığım şeyleri isteyene satmak için bi kaç ürünlük küçücük bi site yapıcam, o zaman basit, jotforma girip bi form eklersin istenilen ürünü, adresi, adı, soyadı falan girerler, sende gidip kargoya verirsin.. en fazla budur bundan daha fazlası olmaz.. ______________ İmza ektedir.
Herşey Bedavasitem'den hallolacak. Bunları dert etmiyorum ben.
php ftp gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum.
SSL Sertifikası güvenilir olduğuna dair tüm izinler alınacak.
Bedavasitem site premiuma çevrilecek ve tüm işlemler Bedavasitem üzerinden gerçekleştirilecek. Tasarım konusuna gelince Ücretsiz tasarımların kaynak kodlarını kulllanarak o tasarımların HTML şekline ulaşılacak.
Bunların hepsi benim için çok kolay Tek sorun sistemin sınırlarını zorlayıp olabildiğince pratik hale getirmek. )
sen büyük alışveriş sitelerinde satılan şeyleri falan mı satmayı planlıyorsun, yoksa ufak tefek kendi ürünlerinimi?? hayır öyle büyük bi siteden ürün kopyalayıp satamazsında o yüzden.. öylece siteye girip ürün resmini kopyalayalım fiyatınada bi lira ekleyip ben satayım falan diye boşa hayaller kurma yani.. hele bedava-sitem ile hiç yapamazsın bunları.. bu tür siteler senin gibi ufaktan başlayıp büyümez.. direk stok ürünlerle, büyük reklamlarla başlar, bunada önce iyi bi sermaye lazım.. ______________ İmza ektedir.
Ayrıca yazıları düzgün yerden oku. Gittigidiyor gibi tasarımları alacağımı kim dedi sana şimdi farkettim. Sen bana istediğim konuda yardımcı olamayacaksan daha fazla uzatma lütfen. Konu tatsızlaşmasın. Sadece kullanabileceğim en büyük kolaylıklar ne onu öğrenmek istiyorum. Yapamazsın yok şöyle yok böyle diye konuyu saptırma lütfen. Yardımcı olamayacaksan burdan daha fazla yazma. Sorunun varsa özelden mesaj bırak.
hacı ben tasarımı demiyom ya.. ürünleri diyom.. ya neyse onu geç..
html ile alışverişi sitesi yapıcan madem paypal a üye olucan önce.. ödeme olaylarını falan paypaldan halledicen.. orda ödeme bölümü kodları falan var siten için.. ürünleride kafana göre koyarsın fiyat belirlersin falan.. millet almak istediğinde jotform dan yaptığın formu doldurur, adresi falan bilgileri sana gelir, bakarsın paypala ödemesi yapıldıysa kargoya verirsin ürünü, b,de mail atarsın ürününüz yolda diye olur biter.. al sana yarı otomatik html alışveriş sitesi..
ne kadar güvenilir olduu tartışılır ama.. ______________ İmza ektedir.
Bu mümkün değildir tabi bildiğim kadarıyla bedava-sitem'de ftp yok ama .com.nu gibi bedava sitelerde kurup sitene iframe ile ekliyebilirsin ama bunun bildiğim kadarıyla başka bir yönetemi yok...
Yo ftp gibi şeyler kullanmayacağım zaten Herşeyi elle yapacağımın farkındayım yeni ürün ekleme olsun vs. html kod kullanarak kolaylıklar ekleyebileceğim neler olabilir Örneğin üye olmayan ürünleri göremez bu mümkün mesela
Bunun gibi html sınırları içinde neler yapılabilir
Yo ftp gibi şeyler kullanmayacağım zaten Herşeyi elle yapacağımın farkındayım yeni ürün ekleme olsun vs. html kod kullanarak kolaylıklar ekleyebileceğim neler olabilir Örneğin üye olmayan ürünleri göremez bu mümkün mesela
Bunun gibi html sınırları içinde neler yapılabilir
bu mümkün ama html ile yapıldığı için biraz koddan anlayan kolayca aşabilir bu durumu.. ______________ İmza ektedir.
Koddan anlamaya pek gerek yok. Ücretsiz ftp host veren site bul. Filezilladan scriptleri at daha sonrada tr.gg sitene iframe kodu ile siteyi çağır. Bu kadar kolay...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.