Yazar |
Mesaj |
-
webspiker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.04.2012, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: Photoshop Stillerim Kayboldu |
|
|
Photoshop Stillerim Kayboldu * Stiller bölümü de kayıp oldu Ne yapmalıyım yardım.. ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı ! |
|
↑
|
|
|
-
enkanetbilisim
Acemi Üye
|
14.04.2012, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım aslında kaybolmamıstır benimde basıma geldi bu..Kaybolmamısdır sen yanlıslıkla şimdi adını unuttum da biyer var orda styles setleri var onlardan birine tıklamısındır oda o seti açmısdır dier setler duruyordur ancak görünmüyordur.. |
|
↑
|
|
|
-
ptmforum
Aktif Üye
|
14.04.2012, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl düzelticem ? ______________ Herkesin bildiği kod , kod değildir !
|
|
↑
|
|
|
-
turk-ish
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
14.04.2012, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş zaten hazır tasarım kullanıyorsun birazcık editlemişsin daha stil ne işine yarıyacak? |
|
↑
|
|
|
-
enkanetbilisim
Acemi Üye
|
16.04.2012, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet baktımda tasarım FREE den |
|
↑
|
|
|
-
turk-ish
Aktif Üye
|
16.04.2012, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
madone-design yazmış: kardeş zaten hazır tasarım kullanıyorsun birazcık editlemişsin daha stil ne işine yarıyacak?
Sen Doğuştan Tasarım YApmayı Mı biliyorsun ? Sanane Adam Style İstemiş Belki Tasarımda Kullanmıyacak Adam Editkliyor Onu Yapamıyanlar da Var Adamın İşine Yarıyacak Belki Sanane ! |
|
↑
|
|
|
-
enkanetbilisim
Acemi Üye
|
16.04.2012, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turk-ish yazmış: madone-design yazmış: kardeş zaten hazır tasarım kullanıyorsun birazcık editlemişsin daha stil ne işine yarıyacak?
Sen Doğuştan Tasarım YApmayı Mı biliyorsun ? Sanane Adam Style İstemiş Belki Tasarımda Kullanmıyacak Adam Editkliyor Onu Yapamıyanlar da Var Adamın İşine Yarıyacak Belki Sanane !
Kardeşim şunu önce güzel dille söyle tabiki haklısın adam banner vs. içinde kullanabilir ancak öyle "sanane" felan deme güzelce söyle..!!! ______________ Arkadaşlar ben imha-oyun.tr.gg ... Sitemi kapattım bu steden devam etmektyim... |
|
↑
|
|
|
-
turk-ish
Aktif Üye
|
16.04.2012, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Doğruları Söylüyorum Fakat Konuyu Güncellemek İstemiyorum Özür Dilemek Büyüklüktur Ve |
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
16.04.2012, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turk-ish yazmış: madone-design yazmış: kardeş zaten hazır tasarım kullanıyorsun birazcık editlemişsin daha stil ne işine yarıyacak?
Sen Doğuştan Tasarım YApmayı Mı biliyorsun ? Sanane Adam Style İstemiş Belki Tasarımda Kullanmıyacak Adam Editkliyor Onu Yapamıyanlar da Var Adamın İşine Yarıyacak Belki Sanane !
bak halen sanane dıyor al tasarım benim reklam gibi olmasın ama www.madone-coder.tr.gp (sonu tr.gp) adama bak yaw |
|
↑
|
|
|
-
turk-ish
Aktif Üye
|
16.04.2012, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senle Kavga Edemiyeceğim ! Senden daha önemli işlerim var onu söyliyeyim ! |
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
16.04.2012, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turk-ish yazmış: Senle Kavga Edemiyeceğim ! Senden daha önemli işlerim var onu söyliyeyim !
Aferin O Zaman Şimdi Kaybol! Konu Kilit + Forum Banı Çünkü Bu Problem Olamaz Bence İstekler Bölümünden Açabilirdi Konuyu. ______________ http://donanimhaber.10tl.net/ |
|
↑
|
|
|
-
turk-ish
Aktif Üye
|
16.04.2012, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen Ne Sanıyosun Kendini Kapat Çeneni Ve Evdeki Bez Bebeğinle Oyna ! |
|
↑
|
|
|
-
pcblogcu
Aktif Üye
|
16.04.2012, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hop hop neler oluyor sakin olun şampiyonlar hepimiz kardeşiz benim pskiolejimi bozmayın burda hem ne oluor o '' ! '' işaret kimin yeri burası sakin olalım |
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
17.04.2012, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turk-ish yazmış: Sen Ne Sanıyosun Kendini Kapat Çeneni Ve Evdeki Bez Bebeğinle Oyna !
Kendin Oynuyamıyorsun Gelip Bize Oyna Diyorsun Adam Ol Aklını Alırım Ayık Ol Bak Dalgana Seviyene İnmek İstemiyorum Sen Gel Çık Benim Seviyeme Artiste Bak Hele! ______________ http://donanimhaber.10tl.net/ |
|
↑
|
|
|
|