Yazar |
Mesaj |
-
kissmeatiful02
Acemi Üye
|
06.02.2012, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: beni banladınız hiç cevap veremedim |
|
|
arkadaşlar tmm sitelerini kapatmış olabilirim ama ne olcak altı üstü 1 gün mk ölmezsiniz ayrıca ıp adresini bulan hackerlara helal olsun probix açtım mk nerden buldun ıp adresimi |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
06.02.2012, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: beni banladınız hiç cevap veremedim |
|
|
kissmeatiful02 yazmış: arkadaşlar tmm sitelerini kapatmış olabilirim ama ne olcak altı üstü 1 gün mk ölmezsiniz ayrıca ıp adresini bulan hackerlara helal olsun probix açtım mk nerden buldun ıp adresimi
1-) Forumda küfretme
2-)Siten Kapatılacak
3-)Pcni çökertmeye çalışacağaım (başaramassam abiler var)!!
______________ |
|
↑
|
|
|
-
kissmeatiful02
Acemi Üye
|
06.02.2012, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: .. |
|
|
her zaman beklerim ben burdayım yaparsan helal olsun ama senin bana bir ıp adresi vermen le senin pc anında gider çömez seni |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.02.2012, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
kissmeatiful02 yazmış: her zaman beklerim ben burdayım yaparsan helal olsun ama senin bana bir ıp adresi vermen le senin pc anında gider çömez seni
Sen kendini ne sanıyon. Offline yapınca eline ne geçti? 24 saat sonra açılacak zaten. Git oku adam ol. |
|
↑
|
|
|
-
kissmeatiful02
Acemi Üye
|
06.02.2012, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: lan sktr gt |
|
|
lan denelik bi saldırı yaptık altı üstü bi zarar vermedim birinizim bişeyini çalmadım sitede kural 1000 ping gelince kapanır sitede ping atma diye bişey görmedim op dakar baktım okudum |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.02.2012, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: lan sktr gt |
|
|
kissmeatiful02 yazmış: lan denelik bi saldırı yaptık altı üstü bi zarar vermedim birinizim bişeyini çalmadım sitede kural 1000 ping gelince kapanır sitede ping atma diye bişey görmedim op dakar baktım okudum
Üslubunu takınıp konuş. Zaten modlar gerekeni yapacak. |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
06.02.2012, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
kissmeatiful02 yazmış: her zaman beklerim ben burdayım yaparsan helal olsun ama senin bana bir ıp adresi vermen le senin pc anında gider çömez seni
80.190.202.44 ip nolu kardeşim akıllı oll.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kissmeatiful02
Acemi Üye
|
06.02.2012, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
evrenseleglence yazmış: kissmeatiful02 yazmış: her zaman beklerim ben burdayım yaparsan helal olsun ama senin bana bir ıp adresi vermen le senin pc anında gider çömez seni
80.190.202.44 ip nolu kardeşim akıllı oll..
ne oldu ıp adresimi buldun ne yapabilirsin en fazla banamı saldırcan dosyamı atcan çömez |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
06.02.2012, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
kissmeatiful02 yazmış: evrenseleglence yazmış: kissmeatiful02 yazmış: her zaman beklerim ben burdayım yaparsan helal olsun ama senin bana bir ıp adresi vermen le senin pc anında gider çömez seni
80.190.202.44 ip nolu kardeşim akıllı oll..
ne oldu ıp adresimi buldun ne yapabilirsin en fazla banamı saldırcan dosyamı atcan çömez
Ben atmak bilmiyorum. Ama var bir iki hacker abiler artık truvamı atar dosyamı atar ana kart mı yanar bilmem.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kissmeatiful02
Acemi Üye
|
06.02.2012, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm hacker arkadaşlarına slm söle :Dgirebiliyorlarsa söle girsinler pc me |
|
↑
|
|
|
-
madonecoder
Aktif Üye
|
06.02.2012, 21:28 (UTC) Mesaj konusu: Site |
|
|
Tamam Beyler Bu Konu İnci SözLük Yazarı Tarafından Okundu Yani Ben Tamam Susun Kesin Daha Fazla Uzatmayın Senin İp ni Buldum Kiss Adam Ol Girmiyim Pcne. |
|
↑
|
|
|
-
tekbirben
Acemi Üye
|
07.02.2012, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kissmeatiful02 yazmış: tmm hacker arkadaşlarına slm söle :Dgirebiliyorlarsa söle girsinler pc me
girmek çok zor kanka eset antivirüs kullan pcene girmeye çalışanın ıpını sana veriyo
kanka niye çökelttin gercekten üstün lamerdin lamer oldun |
|
↑
|
|
|
-
kodpaylasma
Aktif Üye
|
07.02.2012, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bişişim suçlarına sikayet yolladım geçmiş olsun kissme |
|
↑
|
|
|
-
tekbirben
Acemi Üye
|
07.02.2012, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kanka ananı avradını nese benide çökeltti dikkat edin içinden geldini çökeltiyo nese sitede bi bok yoktu.. |
|
↑
|
|
|
-
madonecoder
Aktif Üye
|
07.02.2012, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: Site |
|
|