Öncelikle bu bs ailesine hatıra kalsın diye yazdığım bir hikayedir.Şunuda belirteyimki imagerialın bs tatil köyünde adlı yazısından esinlendim.Ve bende bs forum adaya düşerse acaba ne olur diye düşünürken bunu yazıp sizlerle paylaşmak istedim.Aklıma gelen tüm arkadaşları dahil ettim ancak unuttuklarım varsa k.bakmasınlar.Bu arada ben hikayede karakterinizi deil hayal gücümü konuşturdum alınma darılma olmasın.İnş. beğenirsiniz..
Vesselam...
BS FORUM ADAYA DÜŞERSE..?
Hikayemiz komik bir uçak kazası,ve bu uçak kazasından sağsağlim kurtulan bs kazazedelerini anlatıyor.Bakalım BS ailesini ne tür maceralar bekliyor..
Bs halkı hep birlikte toplanıp bir karara varmışlardır.Kararları şudur:Almanya merkeze gidip hem eğlenip hemde öğreneceklerdir ve bunun için yola koyulurlar
BS halkı uçakta 1.Bölüm
Cunobaq:Kaptan pilotunuz konuşuyor kemerlerinizi sıkı bağlayınız Almanya merkeze uçuyoruz.
Ua1905ua:Yaw bu fikir kimden çıktı kardeşim ne güzel oldu hep beraber gezeriz artık.
Gececi40:Bu nedir kardeşim kaçkere söyledim beni uçak tutar diye,zorla getirdiler beni buraya nerden mod oldum kardeşim yaa!
Benimsitem1993:Way.be şu manzaraya bak iyiki pencere kenarındayım.
Baks-bani:Yuppii uçuyoruzzz.
Aykut-servis:Lütfen sessiz olurmusnuz bizi rahatsız ediyorsunuz.
1bsınıflıyız:Oğlum oklavayı ver bunlar yine başladı..
Oğlumkerem:Anne nerden bulayım oklavayı
Skmedia:Abi bi Ahmet kaya çalsa ne güzel olurdu bee.
Energy26:Ne güzel söyledin şunların kavgasını dinlemekten iyidir
.
Osmanlısultanlar:Halk otobüsünde deiliz ağabeyler!Aaa ben en sevdiğim çantamı unuttum..
1bsınıflıyız:E havadayız artık nası alalım böyle idare edeceksin.
Fenerlininsitesi:Bende fb formamı unuttum olamazmı ne dert ediyorsun.
qrafikistanbul:Sağ sağlim inelimde şu uçaktan..
Ve uçak arıza yapıp sarsılmaya başlar..
Cunobaq:Kaptan pilotunuz konuşuyor,uçak arıza yaptı acil iniş yapmak zorundayız, havayollarına gelince seçme şansınız olmadığı biliyorum ancak yinede Cunobaq havayollarını seçdiğiniz için teşekkür ederim.
Aktif-dünya:Aaaaaaaa noluyooooooo!
Online-games:Son duanızı edin..
Baks-bani:İmdatttt! Bakss seni çok seviyorum..
Cunobaq:Kaptan pilotunuz konuşuyor panik yapmanıza gerek yok uçak birazdan yere çakılacak ama siz yinede panik yapmayın!Burada hepinize yetecek kadar paraşüt var herkes atlayıp canını kurtarsın ayrıca size tavsiyem vasiyetinizi yazın..
Gececi40:Hadi ne duruyorsunuz tek tek atlayın.
İslamkuşağı:Önce ben atlarım.
Bismillah der ve atlar..
Grafikdizayn:Ah şu hayat başlangıcıda son bulmasıda bir hikaye..
İmagerial:Edebiyat parçalamanın sırasımı şimdi?
İmanfedaisi:Sakin olun aşağıda bir ada görünüyor inş. Sağ sağlim ineriz.
Neserforum:Herkes tek tek atlıyor sıra bende..
Fenerlininsitesi:Ardında ben geliyorum son sözümüz fenerbahçee lay layy layy
Muazbin:Bekle beni güzel adaa
.
Gececi40:Kimler kaldı atlamayan?
Ua1905ua:Herkes tek tek atladı ama aykut-servis ve baks-bani kaldı..
Gececi40:İyide sadece 3 paraşüt var nasıl olacak?
Ua1905ua:Arifle aykut aynı paraşütü kullanmak mecburiyetindeler..Nasıl olacaksa:S
Gececi40:Mecburlar zaten ikiside küçük sarılıp atlasınlar işte napalım..
Baks-bani:Asla ben onunla aynı paraşütü kullanmam!
Aykut-servis:Seninle inmek isteyen kim..
Gececi40:Adamın asabını bozmayın layn haklı haksız aramam hepinizi atarım aşağıya paşa paşa atlayacaksınız işte o kadar..
------------------------------------------------------------------------------------
BS halkı adada 2.Bölüm
Hepsi uçaktan atlayıp sağ sağlim inmişlerdir adaya lost misali..
Bilgiliwebnet:Bittik biz mahvolduk..
Neserforum:Hemen karamsarlığa kapılmayın kim böyle olsun isterdiki?
İslamkuşağı:Şşşttt
Neserforum:Bana şştt dedi yaa
İslamkuşağı:Şşşşşttttt sesi duyan varmı..?
Yeşilin binbir tonu,mavinin ve güneşin mükemmel birlikteliği göz kamaştırırken bs halkı birden duydukları sesle irkilir
-İmdatttt,imdatttttttt
Online-games:O kim be
tırstım bu adadan abicim yaa
Neserforum:Ses şu taraftan geliyor hadi gidip bakalım..
Bsbaqımlısı:Ben eniyisi burada kalayım siz gidin.
Devrimcity:Olmaz anca beraber kanca beraber sende gel..
Devgezegen:Ya diğerlerinide bi bulsaydık,onlar etrafta gözükmüyorlar
Ve birlikte sesin geldiği yöne doğru giderler
-İmdattttt kurtarın beniiii!!
İslamkusagi:Nerdesin?Seni göremiyoruz!
-Yukarı bakın paraşütüm ağaca takıldı!
Bilgiliwebnet:Ne işin var orda Aktif-dünya?
Aktif-dünya:Abi keyfimden çıkmadım ya,paraşüt takıldı,indirin beni buradan
Hızlıreklam:Aktif ol dünya ol derken bişey yok dimi,hadi şimdide aktif olsana
Tevhidforum:Hızlıreklam konuşacağına çıkıp indirsene..
Hızlıreklam:Walla hiç bana bakmayın ben çıkıp indirmem..
Devgezegen:İş başa düştü o zaman ben çıkayım
....der ve aktif-dünyayı ağaçtan indirir..
Ve o sırada adanın diğer tarafına inen bsliler arasında şu konuşmalar geçmektedir:
Galatasaray:Abi napıcaz ya burada bazılarımızda kayıp zaten onları bulmaklamı uğraşalım yoksa kendi derdimizemi düşelim?
İmanfedaisi:Arkadaşlar panik yapmaya gerek yok inş. Diğerleriyle karşılaşırız dua edinde bulalım..
Gececi40:Ne yapacağımız belli,hava birkaç saate kararır burada kalıp kamp kurmak mecburiyetindeyiz..
Baks-bani:Ben okuldayken izciydim modum.Çamur kulübede yaşarım, temizliği yaprakla yaparım..
Oğlumkerem:Yaşasın kamp kuruyoruz bende izciyim.
Ua1905ua:Okul gezisinde deiliz çocuklar!Grafikerler kamp kurmadan siz sorumlusunuz..
Gececi40:Grafikerler bir adım öne..
İmagerial:Oh be ben kurtuldum biraz gidip adanın keyfini çıkarayım bare.
Gececi40:Olmaz nereye siz grafikerler pcde tasarım yaparken bişe yok hadi buradada hünerinizi gösterin bakalım marş marşş..
Grafikdizayn:Emredersiniz komutanım aman şeyy yani modum..
Miroesinti:Ama modum burası ada biz ne anlarız çadırdan odundan
Blog-cenneti:Bizde yardım ederiz bu kadar dert etmeyin..
Galatasaray:Birazınız ateş yakmak için odun toplasın..
Oğlumkerem:Anne ben acıktım
.
Deneke:Walla benimde karnım zil çalıyor..
1bsınıflıyız:Yemek konusunda size yardım ederim ancak birileri gidip bişiler bulmalı.
Gececi40:O zaman deneke,skmedia,energy26 siz ava çıkıyorsunuz artık balıkmı avlarsınz kuşmu avlarsnz ne yaparsanz yapın elinz boş dönmeyin ha bu arada temiz helal bişiler getirin ne olduğu belirsiz şeyleri yemem ona göre..
Deneke,Skmedia,Energy26 ava giderler..Bi söz vardır hani ava giden avlanır diye inşallah bunlar avlanmadan avı bulup getirirler..
Adanın diğer tarafındaki bsliler bakalım bıraktığımız gibilermi
Cunobaq:Bu ada tam bana göre huzur ortamı arıyordum işte buldum..
Online-games:Abi huzuru bırakta diğerlerini bulmak için yola koyulalım..
Tevhidforumoğru dedin aramaya başlasak iyi olur hava gitgide kararıyor..
Devrimcity:Burasıda börtü böcek kaynıyor heryerim sivrisinek ısırığı oldu bir an önce kurtulsak şu doğal ve vahşi ortamdan telefonumda çekmiyor..
Paylaşım61:Heyy şuradaki deneke deilmii?
Pinoki:Hani nerde?
Lider51:İşte şuradalar sanırım bişiler aramaya çıkmışlar..
Muazbin:Hey millet bizimkileri bulduk..
Bilgiliwebnet:Arkadaşlar buradayızzz buraya bakın!
Deneke sesin geldiği yöne bakar ve birde ne görsün kaybolan kazazedeler..
Deneke:Buraya gelin nerelerdeydiniz siz ,çok endişelendik.
Cunobaq:Şükür kavuşturana bizde ne yapacağımızı şaşmıştık artık birlikte hareket ederiz..
Skmedia:Bizde biraz balık yakaladık herkesin karnı aç diğerleri çadır kuruyorlardı gidip şu balıkları hep birlikte yiyelim ve sevinçli haberi herkese verelim..
Hep birlikte diğerlerinin yanına giderler..
Osmanlısultanlar:Heyy bakın bakın diğerlerini bulmuşlar
Grafikdizayn:Oh be nihayet geldiler biliyordum geleceklerini..
Pinoki:Merhaba millet biz geldik..
1bsınıflıyız:Şu halimize bakın yine hep birlikteyiz,sağsağlim ve güvende...
Grafikistanbul:Evet buradayız ehuehuehu
Galatasaray:Peki arkadaşlar sizce buradan nasıl kurtulacağız
Saw-hack????
Blog-cenneti:Hakkaten nasıl çıkacağız buradan
Online-games:Bana bi saniye izin verirmisiniz..
Der ve sahile doğru hızla koşmaya başlar ve avazı çıktığı kadarda bağırır..
Online-games:İmdat kurtarın beni buradann.Burdan gitmeliyiz!İmdattt!
Bunu gören İmanfedaisi ardından koşar ve onu durdurmaya çaışır..
İmanfedaisi:Murat ne yapıyorsun sen
Online-games:Evime geri yüzücemm!
İmanfedaisi:Çıldırdınmı sen yüzme bilmiyorsun oraya kadar yüzemezsin..!
Online-games:Başka şansım yok ama denemek zorundayım!
İmanfedaisi:Pekala dinle..Anlaşılan bir süre buradayız ancak insanlar uçağın düştüğünü öğrenince bizi aramaya geleceklerdir..
Online-games:Benim hiç umudum yok en iyisi ben buraya mezarımıda kazayım en azından burada ölürsem mezarım hazır olur.
Online-games bir an önce işe koyulur ve mezarını kazmaya başlar..Onu bu halde gören Energy26 nın ise tepkisi şu olur
Energy26:Oo bi tuvalet
Aferin Murat açık hava tuvaleti yapmışsın..Gözlerden ırak biyerde olması iyi olmuş,malum çoluk çocuk var uygun olmaz..
Online-games:Allahım al beni bu dünyadan,ne tuvaleti abi bu benim mezarım.
Energy26:Ha pardon,hadi hadi yemek hazır gidip bişiler yiyip sonrada güzel bi uyku çekelim sonrası Allahkerim yarın bişiler düşünürüz artık..
Ve 1bsınıflıyız ablanın pişirdiği balığı yemeye giderler..
Ysferensoy1997:Oo iyiki geldinz bizde sizsiz başlıyorduk
Cunobaq:Olurmu hiç haydi herkes ateşin etrafına toplansın hem yiyip hemde sohbet edelim ne dersiniz
Bilgiliwebnet[/color ]:Katılıyorum biraz sohbet edelim bu güzel ortamı bulmuşken.
[color=red]Blog-cenneti:İnsanlar neden tembellik yaparlar biliyormusunuz??
Neyse üşendim şimdi,sonra anlatırım
Ve herkes bu güzel ve oldukça tuhaf espiriye güler..
Devgezegen:Ellerine sağlık abla sende olmasan walla açmı kalacaktık
1bsınıflıyız:Herkese afiyet olsun,lop lop et olsun..
Deneke:Hop hopp bi dakka bizim pabucumuzu hemen dama attınız.
Skmedia:Aynen abicim bunca eziyeti çekip yakaladık bizde
Benimsitem1993:Hepinizdende Allah razı olsun wlla iyi geldi biriniz bişiler anlatsında boş laf etmeyelim..
Gececi40:Çadır kurmamıza yardımcı olan ada grafikerlerine teşekkür ediyorum herkes adına, yemekten sonra gidip iyi bir uyku çekmek gerek deilmi.
Fenerlininsitesi:Abicim şuraya bi lig tv falan bağlatsak keşke ya ne güzel olurdu en azından maçlardan geri kalmazdık ehehe
Sackerfriend:Tv olsaydı hakkaten güzel olurdu uyduda bağlatırdık bende küçük besleme dizisini izlerdim ahh ahh
Osmanlısultanlar:Koyun can derdinde kasap et derdinde..
Simerweb:İyice yurt edindik abi burayı sanki gitmiycekmişiz konuşuyorsunuz wallaha bende mezarımı kazarım haa!
Aykut-servis:Modum nolur kazmayın siz kazarsanız wallaha bende kazarım hiç acımam.
İslamkuşağı:Arkadaşlar böyle konuşmayın o uçaktan sağsağlim çıkıp birbirmizi bulmamız bile çok büyük bir nimetken sizler bu halinizden şikayetçisiniz,birazda bardağa dolu tarafından bakalım,burada hepimiz birbirimizi tanıma fırsatı bulduk,bu bizim imtihanımız birlikte halledeceğiz inş.ümitvar olunuz,ve tevekkül ediniz..
Ua1905ua:Ne güzel konuştun böyle,hepimiz zarar görmeden kurtulduk sonuç olarak.
Muazbin:Rabbim sonumuzu hayır etsin..
Gececi40:Amin. Haydi herkes yatağa marş marş birazda uyuyalım yahuu herkese hayırlı geceler..
Yıldızların göz kırptığı bu muhteşem gecede,herkes bu karışık psikolojiyle yatmaya hazırlanırken etrafta şu ses yankılanır..
Aktif-dünya:Horrrrr,horrrr,horrrrrrrrrrr!
Tabii çok geçmeden diğer bslilerde bu sese eşlik eder
Herkes adada yeni bir günün enerjisini toplamak için derin bir uykuya dalar..Kim bilir onları daha ne tür maceralar bekliyordur
.______________
Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR