Full Ders Anlatımı
Günlük En Az 2 Ders Eklenecektir...
Yeni Üyelik Sistemi + Giriş
Dersleri Sadece Üyeler İzleyebilir...
Yeni Tasarım
Yeni Yorum Sistemi
Yeni Video Kapağı
ve Daha Fazlası Grafikcoder.tr.gg'de
:arrow CSS Tasarım Kodlama Dersi
:arrow Yeni Yorum Sistemi Yapımı
:arrow Bedava-Siteme Giriş Part 1
:arrow Photoshop Tasarım Kesme
:arrow CSS Tasarım Yükleme
Başarılar dilerim.. Üyelik sitemini değiştir.
Tasarımı değiştir.
Siteni tekrardan blog haline getir.
Ayrıca her gün siteni güncelle. Bu dediklerimi yaparsanız çok başarılı bir siteniz olur... ______________
Öncelikle başarılar dillerim
Üye olanlar kısmındaki yazı rengini degiştirseniz iyi olur cunku üye isimleri pek fazla okunmuyor.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Aktif-Dost,Kardeşim Önerilerin İçin Saol...Biraz Bedava-Siteme Katkım Olsun Diye Böyle Devam Edeceğim
Ben sana hazır etme demiyorum ki, Ben sadece siteni daha güzel yapabileceğini söyliyorum anlatımlar vs.. yine koyabilirsin üyelik sistemini yine yapabilirsin bunlar çok kolay şeyler, Bunları dert etmeyin öncelikle tasarımın rengi çok göz alıyor değiştirmelisin.. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.