Yazar |
Mesaj |
-
toprakgame
Acemi Üye
|
08.04.2012, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: Tasarımımda Üyelik Giriş Yeri Var Ona Kendı sıstemımı nasıl |
|
|
Tasarımımda Üyelik Giriş Yeri Var Ona Kendı sıstemımı nasıl eklıcem bı yardım edın ? |
|
↑
|
|
|
-
cevaplanansorular
Aktif Üye
|
08.04.2012, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: daha acıklayıcı |
|
|
daha acıklayıcı bir şekilde anlatsan daha iyi olurdu sorununu sitene bakltım ama göremedim kardes ______________ cevaplanansorular |
|
↑
|
|
|
-
privateserverler1
Acemi Üye
|
08.04.2012, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yav bendede var sitemde sağ üst köşede üye giriş yeri var kendi siteme nasıl uyarlarım acaba? |
|
↑
|
|
|
-
toprakgame
Acemi Üye
|
08.04.2012, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: kardeş şimdi benim sitem var |
|
|
kardeş sitem var www.privateserverler1.tr.gg diye gir bi bak yukarda üyelik paneli var benım paneli ora nasıl yüklecem |
|
↑
|
|
|
-
cevaplanansorular
Aktif Üye
|
08.04.2012, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: sitene baktım |
|
|
öncelikle sitene baktım ama bildigim kadarıyla bsde sadece forum kısmında bir giris kaydol bölümü olabiliyor ama sen yinde bu konudan anlayan birine sor ______________ cevaplanansorular |
|
↑
|
|
|
-
toprakgame
Acemi Üye
|
08.04.2012, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet kardeş işte o forum kayıt felan şeyini tasarımdakıne nasıl koycam ? |
|
↑
|
|
|
-
cevaplanansorular
Aktif Üye
|
08.04.2012, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: :D |
|
|
onu bende çözebilmiş değilim kardesim benim bildigim koyulmuoyr ama yetkililere yada bilen kişilere ilet sorunu ______________ cevaplanansorular |
|
↑
|
|
|
-
toprakgame
Acemi Üye
|
08.04.2012, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baska yardım edecek yokkmuu ? |
|
↑
|
|
|
-
yusuf-ede
Acemi Üye
|
15.04.2012, 06:19 (UTC) Mesaj konusu: Yusuf-Ede Diyor ki; |
|
|
Kardşe aslında böyle bir site var ama tam hatırlamıyorum malesef . Ben sana sonra ulaşırım |
|
↑
|
|
|
-
servisblog
Acemi Üye
|
15.04.2012, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardesım anca lınkını verebelırsın o bıraz ımkansız gıbı ıcebluede olabalır bence ıceblue gec ondada mt2 tasarımları war |
|
↑
|
|
|
-
bilgiahiri
Acemi Üye
|
16.04.2012, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
toprakgame yazmış: evet kardeş işte o forum kayıt felan şeyini tasarımdakıne nasıl koycam ?
Aslında bunun bir kodu vardıda hatırlamıyorum. Üye girişi yapabiliyordun doğrudan foruma bağlıydı ama kim koymuştu unutmuştum bayağı oluyor. ______________ Bilgi Ahırı | Türkiye'nin 1 Numaralı Ödev Sitesi |
|
↑
|
|
|
|