Yazar |
Mesaj |
-
bab-hunk
Acemi Üye
|
09.02.2012, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: Ziyaretçi Defteri Online! / Offline Değişkeni (CSS) |
|
|
Güzel ve kullanışlı Online!/Offline Değişkeni...
1.Önizleme:
Kod: font[color="green"]{ background:url(http://img.webme.com/pic/b/bab-hunk/online.gif) no-repeat right #FFFFFF; padding-right:18px; border:1px dashed; text-shadow: 1px 1px 1px rgb(242, 242, 242); background-color:#ADFF2F; -moz-border-radius:6px; -khtml-border-radius:6px; A{ text-decoration : none; } }
font[color="red"]{ background:url(http://img.webme.com/pic/b/bab-hunk/offline.gif) no-repeat right #FFFFFF; padding-right:20px; border:1px dashed; text-shadow: 1px 1px 1px rgb(242, 242, 242); background-color:#FF9999; -moz-border-radius:6px; -khtml-border-radius:6px; A{ text-decoration : none; } }
veya
Öneri: Kod: font[color="green"]{ background:url(http://img.webme.com/pic/b/bab-hunk/onlineuser.png) no-repeat right #FFFFFF; padding-right:18px; border:1px dashed; text-shadow: 1px 1px 1px rgb(242, 242, 242); background-color:#ADFF2F; -moz-border-radius:6px; -khtml-border-radius:6px; A{ text-decoration : none; } }
font[color="red"]{ background:url(http://img.webme.com/pic/b/bab-hunk/offlineuser.png) no-repeat right #FFFFFF; padding-right:20px; border:1px dashed; text-shadow: 1px 1px 1px rgb(242, 242, 242); background-color:#FF9999; -moz-border-radius:6px; -khtml-border-radius:6px; A{ text-decoration : none; } } |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
09.02.2012, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkür ederim bi türlü bulamamıştım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bab-hunk
Acemi Üye
|
09.02.2012, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: çok teşekkür ederim bi türlü bulamamıştım
Rica ederim.. |
|
↑
|
|
|
-
semihseker
Aktif Üye
|
09.02.2012, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok saol kardeşim fakat benim sitemde çalışmıyor galiba kodu ekledim ama olmadı |
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
09.02.2012, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
semihseker yazmış: çok saol kardeşim fakat benim sitemde çalışmıyor galiba kodu ekledim ama olmadı
Css Kod Bölümüne Ekliyeceksin. |
|
↑
|
|
|
-
semihseker
Aktif Üye
|
09.02.2012, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@raponer biliyorum da olmadı ama neden olmamış olabilir ? |
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
09.02.2012, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
semihseker yazmış: @raponer biliyorum da olmadı ama neden olmamış olabilir ?
Yazarken Diğer Kodlarla Karıştırmış Olabilirsin.Kodları Kontrol Ederek Tekrar Yazmanı Onerırım.Öylede Olmassa Başka Bir Sorun Vardır. |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
09.02.2012, 21:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: #below_content{margin-bottom:-950px;}
Bu Kodu O Kodların Başına koyuca çalışıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
semihseker
Aktif Üye
|
09.02.2012, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dreamweaverden kodlara baktım } bu kod kapanış anlamında olan şeyden ıkı tane var kodların sonunda birini sildim hata duzeldı ama tr.gg de olacakmı onu denıcem birazdan |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
09.02.2012, 22:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
semihseker yazmış: dreamweaverden kodlara baktım } bu kod kapanış anlamında olan şeyden ıkı tane var kodların sonunda birini sildim hata duzeldı ama tr.gg de olacakmı onu denıcem birazdan
abi siteme ekledim direk cssye. değişim yapmadan oldu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2012, 01:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: semihseker yazmış: dreamweaverden kodlara baktım } bu kod kapanış anlamında olan şeyden ıkı tane var kodların sonunda birini sildim hata duzeldı ama tr.gg de olacakmı onu denıcem birazdan
abi siteme ekledim direk cssye. değişim yapmadan oldu |
|
↑
|
|
|
-
bab-hunk
Acemi Üye
|
10.02.2012, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben siteme göre düzenlediğim için diğer sitelerde hata olabileceğini düşünmedim artık idare edersiniz.. (Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..)
İyi ForumLar.. |
|
↑
|
|
|
-
forumfly
Acemi Üye
|
10.02.2012, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|