Yazar |
Mesaj |
-
voskandora
Acemi Üye
|
05.09.2011, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: Forum'un Geliştirilmesi |
|
|
Bence forum ekstrası genişletilmeli, olumlu yönde geliştirilmeli. Profil Resmi zor olabilir. Fakat en azından belli resimler yüklensin. Üyeler ordan resimler seçsinler. Böylece alan kullanılmamış olur.
Bir diğer konu rütbe seviye atlatmayla ilgili. Ben bir kaç kişiyi moderatör yaptım fakat bu üyelerim ben demeseydim moderatör olduklarını bile anlayamıyacaklardı. Gerçekten büyük bir eksiklik.
Bir diğer konu ise foruma üye olanlar Saklı Sayfalara da üye olmuş olsunlar. Ama ben onaylayana kadar saklı sayfaları göremesinler. Böylece forumla bitişik bir Saklı Sayfalar gelir. Gerçekten güzel bir öneri. Ben bu konu hakkında sitemde güzel bir düzen kurdum ve bir çok da üye olan oldu.
Bir diğer konuysa forumda özel mesaj sisteminin olmaması. Bence foruma özel mesaj sistemi gelsin. Yer tutar derseniz yazıldıktan sonra okunmuş ve 3 gün gibi belli bir süre geçmiş mesajlar silinsin. 15 gün gübü bir süre geçtikten sonra hala okunmamış mesajlar da silinsin.
Benim sitem forum üzerine kurulmuş. Bu yüzden bu tür yeniliklere ihtiyacı var. |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
06.09.2011, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Forum ekstrasınıda kodlar ile geliştiren arkadaşlar var. Html hakkında bilginiz varsa forum ekstrasında değişikler yaparak geliştirebilirsiniz.______________ |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
06.09.2011, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Forum ekstrasınıda kodlar ile geliştiren arkadaşlar var. Html hakkında bilginiz varsa forum ekstrasında değişikler yaparak geliştirebilirsiniz.
Örnek verirmisiniz koddan ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
06.09.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: imagerial yazmış: Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Forum ekstrasınıda kodlar ile geliştiren arkadaşlar var. Html hakkında bilginiz varsa forum ekstrasında değişikler yaparak geliştirebilirsiniz.
Örnek verirmisiniz koddan |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
06.09.2011, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: baks-bani yazmış: imagerial yazmış: Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Örnek verirmisiniz koddan
Kodlardan örnek veremiyorum. Şuana kadar forum ekstrasını hiç kullanmadığım için, üzerinde oynamayı da hiç denemedim. Belki daha sonra denerim
Fakat bu tür forum ekstrasını değiştiren kişilerden bir tanesine örnek verebilirim.
Örn: http://deneke.tr.gg/teneke-forum/index.htm
Gördüğünüz gibi normal forum ekstrasından daha farklı bir forum ekstrası
Nedense değiştiren kişilerde paylaşmıyorlar. ______________
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
06.09.2011, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: imagerial yazmış: baks-bani yazmış: imagerial yazmış: Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Kodlardan örnek veremiyorum. Şuana kadar forum ekstrasını hiç kullanmadığım için, üzerinde oynamayı da hiç denemedim. Belki daha sonra denerim
Fakat bu tür forum ekstrasını değiştiren kişilerden bir tanesine örnek verebilirim.
Nedense değiştiren kişilerde paylaşmıyorlar.
Çok zor bir şey olmasa gerek. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
06.09.2011, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: baks-bani yazmış: imagerial yazmış: baks-bani yazmış: imagerial yazmış: Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Çok zor bir şey olmasa gerek.
Ben yapamıyorum ______________
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
27.09.2011, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Yapabiliyorum Zor Bir Şey Değil ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
centralika
Acemi Üye
|
26.11.2011, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: ozaman |
|
|
ozaman Bana Sana Vereceğim Rütbeleri Forumuma Koymam İçin Yardım Edermisin Aykut-Servis? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.11.2011, 08:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: imagerial yazmış: baks-bani yazmış: imagerial yazmış: baks-bani yazmış: imagerial yazmış: Ekstraların geliştirilmesi ile ilgili bir çok öneri verildi. Fakat, uzun süredir ekstralar aynı bundan sonra da değişmez. Şimdilik yetiyor sanırım. Tek geri kalmış ekstra "Forum" ekstrası.
Çok zor bir şey olmasa gerek.
Ben yapamıyorum sana bi kod attım mesaj olarak onu forum üstündeki yazıya yapıştır az da olsa denekeye benziyor fakat css tasarım olman lazım |
|
↑
|
|
|
-
dersus
Acemi Üye
|
30.11.2011, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: bana |
|
|
bana içinde Forum Profil Resmi olan(Belirli olarak En fazla 10 Resim olsa yeter),Forum Rütbeleri Olan.Bide Arka Planı Olan bir Forum Yapıp Mesaj İle Yollayabilirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
ankaradiscephekaplama
Acemi Üye
|
02.12.2011, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: selam dostlar |
|
|
profsonel sitelerde kullanilan ilginç kodlari ve ayarlarin resimlenmis halini ve videolu anlatim istiyorum boylece web tasarimi kursuna gitmemize gerek yok ______________ ) |
|
↑
|
|
|
-
newbuxs
Acemi Üye
|
|
↑
|