Yazar |
Mesaj |
-
oyunsame2
Acemi Üye
|
21.08.2011, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: sitemde oyun html kodlarını bulabilirsiniz |
|
|
sitemde oyun html kodlarını bulabilirsiniz |
|
↑
|
|
|
-
nette-eglen
Acemi Üye
|
13.10.2011, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: herkes oyunimden yapıyo ama profosyoneller |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
erdemsoykal
Acemi Üye
|
15.11.2011, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: Oyun Nasıl Eklerim? |
|
|
:D :evil: :shock: :D :D :D :D :D arkadaşlar illa burdan indirmenize gerek yok eğer isterseniz gogle'ye sitene oyun ekleme yazın birsürü site çıkar sonra kodunu kopyalayın sonra tasarım ayarlarına gelin ytıklayın yani sonra alta inin 1. ekstra kutunun içeriği (sağ): yazıyo onun çok yakınında altında kos kcaman büyük bir kutu var yazı yazmak için kopyaladığınız oyun kodunu oraya yapıştırın zaten kodu gerçekse sitenize gelicektir ve devamı kopyalayıp yapıştırdan sonra sonuna kadar alta inin solda kaydet var tıklayın en üste çıkın kaydedebilidyseniz orda tasarım kaydedildi fln yazıp çentik oluyor ama bu kesin olcak diye birşey değil mesela <script type="text/javascript">var imtur = "yeniler"; var imurl = "maceraoyunlari"; var imkacli = "3"; var imkactane = "75"; var imrenk = "000"; var imrenk2 = "transparent"; var imyazi = "11";</script><div id="oyunimoyunlar"><a href="http://www.oyunim.com/">Oyunlar</a></div><script src="http://www.oyunim.com/webmaster/webmaster.js" type="text/javascript"></script> bunu kopyalayıp yapıştırın kaydettikten sonra 75tane oyun sitenizde sağ tarafa yüklenicek altta yana kaydırmak için ok var sağ tarafa kayıdırın ve oyunlara bakın alta indiğinizde 10tane oyun açmak için sayı olucak ordan diğer oyun bölümlerine yani (Envanter'e) giriceksiniz öle bişey yazmıyor ama 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 sayıları var eğer başka sayfadan böle 60tane fln yüklerseniz bazı oyunalr silinebilir dikkat ederek ekleyiniz
Yazan:Erdem Soykal face:erdemsoykal( at )hotmail.com bana ulaşabilirsiniz eğer nasıl olduğuna bakmak istiyorsanız sitemin http://erdemsoykal.tr.gg Herkese İyi Günler |
|
↑
|
|
|
-
flasmacig
Acemi Üye
|
17.11.2011, 05:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shin-oyun yazmış: arkadaşlar yapıştırıyorum sadece kopyaladığım kod çıkıyor bu nasıl iştir ?
AHAHAHHAA Demek Sade Kopyladığın kod çıkıyor öylemi
Ayarlar>HTML editorü gösterilmesin mi (Şart: HTML biliyor olman lazım!)>Aktif ET
Bu İzlenimleri Uygula... Başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
vinreto
Aktif Üye
|
17.11.2011, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyun kodları var n-onlarla yaparlar ama game maker ile anlatım vrmı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bazz91
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.11.2011, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitene Oyun Ekle[Resimli Anlatım] |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyunhilekod
Acemi Üye
|
29.12.2011, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki bilgisayardaki oyunları ekleye biliyomuyuz |
|
↑
|
|
|
-
wolfteamfacene
Acemi Üye
|
02.02.2012, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: Bişe Dicem |
|
|
ya tamam da tasarım ayarlarından tasarım yapıyosun ya ben başka bi tasarım istiyorum nasıl yapıcam ______________ Y.Mirze Wolfteamfacene 5555 |
|
↑
|
|
|
-
flashoyunumuz
Acemi Üye
|
03.02.2012, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim sitemdeki oyunları veya ders vıdeoların kodlarını sızler ıle paylasabılırım..
İyi Forumlar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siteyeoyunekleme
Acemi Üye
|
04.02.2012, 07:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel anlatım olmuş bende denicem buradan. |
|
↑
|
|
|
-
mexpeyne
Acemi Üye
|
30.08.2012, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitene Oyun Ekle[Resimli Anlatım] |
|
|
[quote="arebesk-rap-detaje"] [/quote
Kardeş Kaynak Butonu Nerde ? Yada Ne ? |
|
↑
|
|
|
-
sanilbizimdir
Acemi Üye
|
04.09.2012, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadim |
|
↑
|
|
|
-
ayanoyun
Acemi Üye
|
05.09.2012, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Soranlar bedava |
|
↑
|
|
|
-
batuhan1717
Acemi Üye
|
05.10.2012, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodu nereye yepıştırcaz |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
05.10.2012, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
batuhan1717 yazmış: kodu nereye yepıştırcaz
Nereye eklemek istiyorsunuz? ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
|