Yazar |
Mesaj |
-
yardim-site
Acemi Üye
|
13.11.2011, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: TASARIM |
|
|
storm-web yazmış: Tasarımın Rengi:Turuncu,Beyaz
Sitenizin Konusu:Genel
Başlık Resminde Ne Olsun:Turuncu Beyaz Hareket eden bir kelebek.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Sol tarafta bir menüsü olsun...Üstteki Bannerde Turuncu Beyaz renkte STORM-WEB.TR.GG yazısı olsun...sol menü ve banneri saymassakta sitenin ortasında olan bölüm turuncu beyaz olarak ikiye ayrılsın...Ve Turuncu Beyaz Renkte Küçük Olmak üzere az derecede hareketli kelebek resimleri...Son Olarakta Sol daki menüye fareyi getirince turuncu beyaz olarak hızlıca yanıp sönsün...Turuncu Ve Beyaz Renkler Kullanılsın gerisini ben yaparım.
Menüleri kendin hazırlaman gerekiyor. Tasarımı sadece onlar yapıyor. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
storm-web
Acemi Üye
|
13.11.2011, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: TASARIM |
|
|
Tasarımın Rengi:Turuncu,Beyaz
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:TURUNCU BEYAZ OLARAK İKİYE AYRILAN BİR TASARIM VE AZ SAYIDA UÇAN KELEBEKLER...BANNER OALRAKDA TURUNCU BEYAZ YANIP SÖNEN STORM-WEB.TR.GG YAZISI |
|
↑
|
|
|
-
eglenceserisi
Acemi Üye
|
13.11.2011, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
S.A. Kardeşler..
Tasarımın Rengi : Sarı
Sitenizin Konusu : Eğlence
Başlık Resminde Neler Olsun? : 1 Tane Komik Smile , Ve EglenceSerisi.Tr.Gg Yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : İceblue olursa iyi olur.... |
|
↑
|
|
|
-
yardim-site
Acemi Üye
|
13.11.2011, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: TASARIM |
|
|
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:TURUNCU BEYAZ OLARAK İKİYE AYRILAN BİR TASARIM VE AZ SAYIDA UÇAN KELEBEKLER...BANNER OALRAKDA TURUNCU BEYAZ YANIP SÖNEN STORM-WEB.TR.GG YAZISI
Tasarımını Yaptım Bakabilirsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
moxter
Acemi Üye
|
13.11.2011, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: Moxter.tr.gg Tasarım |
|
|
Tasarımın Rengi:Mavi,Beyaz yada açık renkler olsn anlayacağın
Sitenizin Konusu:Eğitim / Eğlence / Site Kodları / Tasarımlar Genel
Başlık Resminde Ne Olsun:Mavi,beyaz açık renkler x ise şimdiki banner gibi olsn ama rengi değişik olsn
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Sol Köşede Ana Menü olsn ve şimdiki tasarımdaki gibi menüler olsn ama menü gifli gibi olsn yazı stili falan öyle olmasın üst menü de olsn sağ taraftada 3 tane reklam menüsü olsn alttada altta ise link takas yeri ve Copyright kısmı bu sitedeki gibi olsn kolay gelsin yaparsan sevinirim
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
kayip-oyun
Acemi Üye
|
13.11.2011, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Siyah Mavi
Sitenizin Konusu : Film
Başlık Resminde Neler Olsun? : Sinama Evinizde yazıp Film türü olabilir
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun.GüzeL Bir Film sitesi Tasarımı oLsun
Teşekkürler!! |
|
↑
|
|
|
-
sinamaevinde
Acemi Üye
|
13.11.2011, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Siyah Mavi
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun.GüzeL Bir Film sitesi Tasarımı oLsun
Teşekkürler!! |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.11.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: Re: TASARIM |
|
|
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Sol tarafta bir menüsü olsun...Üstteki Bannerde Turuncu Beyaz renkte STORM-WEB.TR.GG yazısı olsun...sol menü ve banneri saymassakta sitenin ortasında olan bölüm turuncu beyaz olarak ikiye ayrılsın...Ve Turuncu Beyaz Renkte Küçük Olmak üzere az derecede hareketli kelebek resimleri...Son Olarakta Sol daki menüye fareyi getirince turuncu beyaz olarak hızlıca yanıp sönsün...Turuncu Ve Beyaz Renkler Kullanılsın gerisini ben yaparım.
Tasarım çizip kodlanmıştır hayırlı olsun ve kodlar yollanmıştır. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
moxter
Acemi Üye
|
13.11.2011, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: asd |
|
|
Tasarımın Rengi:Mavi,Beyaz yada açık renkler olsn anlayacağın
Başlık Resminde Ne Olsun:Mavi,beyaz açık renkler x ise şimdiki banner gibi olsn ama rengi değişik olsn
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Sol Köşede Ana Menü olsn ve şimdiki tasarımdaki gibi menüler olsn ama menü gifli gibi olsn yazı stili falan öyle olmasın üst menü de olsn sağ taraftada 3 tane reklam menüsü olsn alttada altta ise link takas yeri ve Copyright kısmı bu sitedeki gibi olsn http://www.catlak-site55.de.tl/Ana-Sayfa kolay gelsin yaparsan sevinirim
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.11.2011, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sinamaevinde yazmış: Tasarımın Rengi : Siyah Mavi
Teşekkürler!!
Tasarım çizip kodlanmıştır hayırlı olsun. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
13.11.2011, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
9. SAYFA İSTEKLERİ
berkant-kisisel : Öncelikle maalesef grafiker seçme gibi bir imkanımız yok... Kurallara uygun bir şekilde istekte bulunursanız (bir site örnek göstermeden-[ç]alıntı olur) yardımcı olmaya çalışırız...
10. SAYFA İSTEKLERİ
web-list : Lütfen 6 ayda 1 tasarım isteğinde bulununuz...
nfinitygamespbng : Bu başlık altında sadece tasarım isteğinde bulununuz...
11. SAYFA İSTEKLERİ
eglenceserisi : Tasarım çizilip, kodlanmıştır...
moxter : En kısa zamanda tasarımınız çizilip size yollanacaktır... Birkaç kez yazmanızın bir gereği yoktur...Ayrıca istekte bulunurken lütfen başka bir sitenin tasarımı veya tasarımında kullanılan bir bölümünü istemeyiniz...
Tasarımı çizilip kodlananları aşağıdaki listede görebilirsiniz....
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.11.2011, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: asd |
|
|
moxter yazmış: Tasarımın Rengi:Mavi,Beyaz yada açık renkler olsn anlayacağın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Sol Köşede Ana Menü olsn ve şimdiki tasarımdaki gibi menüler olsn ama menü gifli gibi olsn yazı stili falan öyle olmasın üst menü de olsn sağ taraftada 3 tane reklam menüsü olsn alttada altta ise link takas yeri ve Copyright kısmı bu sitedeki gibi olsn http://www.catlak-site55.de.tl/Ana-Sayfa kolay gelsin yaparsan sevinirim
Teşekkürler
Sizin tasarımınız ilede en yakın zamanda ilgileneceğiz fakat 2 kişi bu başlıkla ilgileniyor bir mert birde ben en azında 2 kişi daha yardım edse belkide daha çabuk isteklerde yardım edebiliriz.______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
moxter
Acemi Üye
|
13.11.2011, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm sağolun ben de bi öğrene bilsem yardım ederim |
|
↑
|
|
|
-
nfinitygamespbng
Acemi Üye
|
13.11.2011, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: Point Blank Banneri |
|
|
Tasarımın Rengi:Lacivert
Sitenizin Konusu:Point Blank
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Point Blank Resmi Ve Bedava NG Hayal Olmaktan Çıktı Yazılı Bir Banner.
Şimdiden Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
onlinecsyardimciniz
Acemi Üye
|
14.11.2011, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Rengi : Siyah Beyaz
Sitenizin Konusu : Counter-Strike hakkında yardımıc bir site
Başlık Resminde Neler Olsun? : Counter-Strikeye uygun bir başlık olsun mesela terroristler cs deki ct ler fln olsun sonra reklam alanı olsun bide duyuru bolumu
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 1 menu olsun Sol tarafta olsun kibar bi menu olsun sevinirim şimdiden teşekkurler |
|
↑
|
|
|
|