Yazar |
Mesaj |
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
26.10.2011, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: CSS YARDIM LÜTFEN |
|
|
BEYLER RESİMDE GÖSTERDİĞİM YERİ NASIL DEĞİŞTİRİCEM ŞAĞIDA KODU VERDİM . SAYFA İÇİ BEYAZ RENKTE BEN ORAYA RENK DEĞİL RESİM KOYMAK İSTİYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN
Kod: h1#title{display: none;} h2#title span {display: none;} div.header{display: none;} li.nav_element{list-style-type: none;} li.nav_element{display: none;} html {background:url(http://img.webme.com/pic/c/css-tasarimm/10-body.gif);} body {margin:0; font-size:12px; line-height:20px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; background:url(http://img.webme.com/pic/c/css-tasarimm/10-body_bckg.gif) repeat-x;} a {color:#EE4400; text-decoration:none;} a:hover {text-decoration:underline;} #containr {background:url(http://img.webme.com/pic/c/css-tasarimm/10-main_bckg.jpg) center top no-repeat; width:1000px; margin:0 auto;} #logo {font-size:24px; font-family:"Impact", "Tahoma", Arial, "Geneva", sans-serif; padding:40px 100px 70px 210px;} #logo a {color:#FFFFFF; text-decoration:none; text-transform:uppercase;} #menu {height:40px; text-align:center;} #menu a {color:#B02802; font-size:14px; font-weight:bold; text-decoration:none; margin:0 20px; text-transform:lowercase;} #menu a:hover {color:#000000;} #main {margin:0 110px; float:left; background-color:#FFFFFF; min-height:350px; display:inline;} #text {margin:20px 220px 0 40px;} #text ul {padding:0; margin:10px 0 10px 40px;} #text li {list-style:none; padding-left:15px; background:url(http://img.webme.com/pic/c/css-tasarimm/10-li.gif) no-repeat 0px 6px;} h1 {margin:20px 0 0 0; text-transform:uppercase; font-family:"Impact", "Tahoma", Arial, "Geneva", sans-serif; font-size:22px; font-weight:normal;} #text p {margin:10px 0;} #sidebar {float:right; padding:20px 30px 0 30px; width:170px;} #sidebar h2 {font-family:"Impact", "Tahoma", Arial, "Geneva", sans-serif; margin:0 0 20px 0; text-transform:uppercase; font-size:18px; font-weight:normal;} #sidebar ul {margin:0; padding:0;} #sidebar li {list-style:none; border-bottom:1px solid #ebebeb; padding:3px 2px;} #sidebar li:hover {background-color:#f3f3f3;} #sidebar a {text-decoration:none;} #footer {padding:0 110px; height:169px; clear:both; background:url(http://img.webme.com/pic/c/css-tasarimm/10-footer_bckg.jpg) center top no-repeat;} #menu_footer {color:#7A2200; font-size:11px; padding:40px 0 0 30px;} #menu_footer a {color:#7A2200; text-transform:lowercase;} #left_footer {float:left; padding:60px 0 0 100px; color:#FFFFFF; font-size:12px;} #left_footer a {color:#FFFFFF;} #right_footer {float:right; padding:60px 100px 0 0; color:#FFFFFF; font-size:12px;} #right_footer a {color:#FFFFFF;} |
|
↑
|
|
|
-
grafikergunlugu
Acemi Üye
|
27.10.2011, 06:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tasarımın arka planı değiştiremezsin çünkü arka plan ile site tasarımı birleşik
Resme bakınca daha iyi anlamışsındır ne demek istediğimi |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
27.10.2011, 06:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet birleş,k yapılmış background onunla idare ediceksin ayrıca güzel görünüyor zaten |
|
↑
|
|
|
-
grafikergunlugu
Acemi Üye
|
27.10.2011, 07:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Veyada ps'de arka planı kırpıp yerine yeni bişey koyabilirsin ama bunun için ps'den anlaman lazım ve kırparken dikkat etmelisinki içerik bölümüne bişey olmasın. |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: css yardım |
|
|
grafikergunlugu yazmış: Veyada ps'de arka planı kırpıp yerine yeni bişey koyabilirsin ama bunun için ps'den anlaman lazım ve kırparken dikkat etmelisinki içerik bölümüne bişey olmasın.
O söylediğini yaptım ortadaki beyaz kısma photoshop ile resim ekledim ancak tasarıma koyduğumda ortadaki kısım yine beyaz kalıyor çok denedim o beyaz kısım kodla yazılmış renk kodu verilmiş (o renk kodu yerine resim kodu eklemeliyim galiba ancak nasıl yapıcaz bilmiyorum... |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: Örnek Veriyorum |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
27.10.2011, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sorununu tam anlamadım.Arkaplanımı değişmek istion tasarımın taslak renginimi değişmek istion tam anlamadım Yoksa başlık resmini mi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: css yardım |
|
|
evrenseleglence yazmış: kardeşim sorununu tam anlamadım.Arkaplanımı değişmek istion tasarımın taslak renginimi değişmek istion tam anlamadım Yoksa başlık resmini mi
dostum sorunum ortadaki kısıma yani içeriğin gözükeceği kısıma 1.resimde görmüşsündür orta kısım beyaz 2. resimde'de olmasını istediğim resmi verdim o yaptığım ikinci resmi tasarıma eklediğimde ortadaki kısım yani sayfa içeriğinin gözükeceği kısım yine beyaz kalıyor sorunum tam olarak bu |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
27.10.2011, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: css yardım |
|
|
belgeselonline yazmış: evrenseleglence yazmış: kardeşim sorununu tam anlamadım.Arkaplanımı değişmek istion tasarımın taslak renginimi değişmek istion tam anlamadım Yoksa başlık resmini mi
dostum sorunum ortadaki kısıma yani içeriğin gözükeceği kısıma 1.resimde görmüşsündür orta kısım beyaz 2. resimde'de olmasını istediğim resmi verdim o yaptığım ikinci resmi tasarıma eklediğimde ortadaki kısım yani sayfa içeriğinin gözükeceği kısım yine beyaz kalıyor sorunum tam olarak bu
yani içerik alanı rengini değişion yine beyaz kalıyor. sende tasarımı baştan kodla. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: css yardım |
|
|
içerik alanı rengini değişmede sorun yok dostum mavi mor siya hertür renk uygulanıyor SORUNUM TAM DA BU İŞTE oraya renk değil resim vermek istiyorum VERDİĞİM RESİMLİ ÖRNEKLERİ incelersen ne demek istediğimi anlarsın tasarım birleşik yapılmış (2.RESİMDE İSE YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEYİ ANLATTIM) ANCAK içerik kısmının görüneceği o lanet kısım yine beyaz yine beyaz (ÖZETLEYECEK OLURSAK EĞER SORUN ŞU İÇERİK KISMININ GÖZÜKECEĞİ YERE RENK DEĞİL RESİM VERMEK İSTİYORUM) |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: css |
|
|
EY YUMURTAYA LİNK VEREN İNSANLAR BANADA BİR YARDIM EDİN |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
27.10.2011, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: css |
|
|
belgeselonline yazmış: EY YUMURTAYA LİNK VEREN İNSANLAR BANADA BİR YARDIM EDİN
Link vermek için Editörden Köprüye tıkla gerekli link koy ve kaydet
anasayfanın ortasında paylaşım yapmak için
anasayfa sayfasında paylaşım yap ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: css |
|
|
DALGAMI GEÇİYORSUN BENİMLE YOKSA ALGILAMA PROBLEMİNMİ VAR |
|
↑
|
|
|
-
belgeselonline
Acemi Üye
|
27.10.2011, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: Re: css |
|
|
systemwarez yazmış: belgeselonline yazmış: EY YUMURTAYA LİNK VEREN İNSANLAR BANADA BİR YARDIM EDİN
Link vermek için Editörden Köprüye tıkla gerekli link koy ve kaydet
anasayfanın ortasında paylaşım yapmak için
anasayfa sayfasında paylaşım yap
ORDAN BAKINCA GERİZEKALIYA BENZİYORMUYUM ŞU VERDİĞİN CEVABA BİR BAK |
|
↑
|
|
|
|