Yazar |
Mesaj |
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2011, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: 23 tane denedim olmuyor yardım [ iframe ] |
|
|
Selam arkadaşlar ben kendime bi sitede kayıt - giriş paneli yaptım süper olmuştu profil resmi bile koyuluyodu kafamda hayal ediyodum çok güzel olcaktı . Ama siteme koymak için hiçbir iframe kodu çalışmıyor.23 tane denedim farklı farklı ama olmuyor sebebi nedir ? Koyunca 404 not found yazıyor yada web sayfasına bağlantı kesildi yazıyor sorun nedir veya %100 çalışan iframe kod bilen varmı ? |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
18.09.2011, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen o iframeleri yaz ben sorunu bulmaya çalışrım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
18.09.2011, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen o iframeleri yaz ben sorunu bulmaya çalışrım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2011, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepsi Buna Benzer Örnek al ;
Kod: <iframe height="2000" marginheight="50" border="0" src="Site URL" frameborder="0" width="1000" name="iframe" marginwidth="50" scrolling="no" align="absMiddle"> |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
18.09.2011, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim koddaki o "site url" yazısını sil onun yerine yaptığın üyelik panelinin url adresini yazsan sorunun kesinlikle çözülür ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2011, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tikladaeglen yazmış: kardeşim koddaki o "site url" yazısını sil onun yerine yaptığın üyelik panelinin url adresini yazsan sorunun kesinlikle çözülür Yazıyorum zaten örnek olarak koydum o kodu :D |
|
↑
|
|
|
-
tikladaeglen
Aktif Üye
|
18.09.2011, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim o zaman sen umudu kes bence o siteden. ne varsa jotform da var ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2011, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tikladaeglen yazmış: kardeşim o zaman sen umudu kes bence o siteden. ne varsa jotform da var |
|
↑
|
|
|
-
kimsesizder
Acemi Üye
|
17.04.2020, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: Kayıt paneli |
|
|
Dernek sitem var üye kayıt paneli oluşturdum ancak panele yazı yazılamadığından çalışmıyor
https://kimsesizder.tr.gg/
Yardımcı olursanız sevinirim ______________ Kimsesizler |
|
↑
|
|
|
-
kimsesizder
Acemi Üye
|
|