Yazar |
Mesaj |
-
webssylonn
Acemi Üye
|
16.09.2011, 21:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: webssylonn : Senin Seviyene Düşüp Azımı Bozamıyacağım ..
a a a sasırdım bu konuda seviyendemı vardı şimdi sen dalya malya olaylarınada gırıyosunur devrimcıty cok merak edıyosan ankara/dikmen meslek lısesı beklerım ugra bi istersen... bana gore kucukmu buyukmu |
|
↑
|
|
|
-
webssylonn
Acemi Üye
|
16.09.2011, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: Bir Şey Değil . Abla Yanlız websyloon Grafiker Değil , Ama Böyle İşlere Karışıyor
Bu Konuyu Onunlada Konuştum Ben Sinir Şey Ya ..
size son sozum boyle ınsanlar bs den uzklastırıyor yardım severlerı .. belkı bnm yaptıgım iş birine yarıyack knsmdn bnları dsn ole kns... |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
16.09.2011, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webssylonn yazmış: aykut-servis yazmış: webssylonn : Senin Seviyene Düşüp Azımı Bozamıyacağım ..
a a a sasırdım bu konuda seviyendemı vardı şimdi sen dalya malya olaylarınada gırıyosunur devrimcıty cok merak edıyosan ankara/dikmen meslek lısesı beklerım ugra bi istersen... bana gore kucukmu buyukmu
Sen Duvara Karşı Konuş Allah Herşeyi Görüyor Yukarıdan , Öteki Taraftada Böyle Rahat Mı Olacaksın Acaba Bilemiyorum ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
webssylonn
Acemi Üye
|
16.09.2011, 22:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: webssylonn yazmış: aykut-servis yazmış: webssylonn : Senin Seviyene Düşüp Azımı Bozamıyacağım ..
a a a sasırdım bu konuda seviyendemı vardı şimdi sen dalya malya olaylarınada gırıyosunur devrimcıty cok merak edıyosan ankara/dikmen meslek lısesı beklerım ugra bi istersen... bana gore kucukmu buyukmu
Sen Duvara Karşı Konuş Allah Herşeyi Görüyor Yukarıdan , Öteki Taraftada Böyle Rahat Mı Olacaksın Acaba Bilemiyorum
sn kafanı yorma bn rahatım ıyılık yapyrm kotuluk değil ha bu arada bn istedıgıme yardm ederm bna sn karsmzsn yetkın yok bı kere acta kuralları oku bs .. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
16.09.2011, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizi Allaha Havale Ediyorum .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
flazy
Acemi Üye
|
17.09.2011, 00:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
468x60 boyutunda
yazı rengi: #2384c2
www.Flazy.tr.gg yazması yeterli Smile
arkaplan şimşek, elektrik efektli olursa sevinirim. teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
18.09.2011, 09:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazısı bi şey yaparmısınz transparan olasun arkaplanı bide 48 px olsun yazının boyutu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
18.09.2011, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xmert96x yazmış: xmert96x yazısı bi şey yaparmısınz transparan olasun arkaplanı bide 48 px olsun yazının boyutu |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
18.09.2011, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saol Kardeş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2011, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğraftaki tüm yazıları silip üzerine büyükçe ResimUpload35 Yazıp Sonra Altına Küçük Eksik-Forum Production Yazarmısnız ?? |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
18.09.2011, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksik-forum yazmış:
Fotoğraftaki tüm yazıları silip üzerine büyükçe ResimUpload35 Yazıp Sonra Altına Küçük Eksik-Forum Production Yazarmısnız ??
Buyrun
http://a1109.hizliresim.com/11/9/18/9621.png
İhşallah Olmuştur ...______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
18.09.2011, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksik-forum yazmış:
Fotoğraftaki tüm yazıları silip üzerine büyükçe ResimUpload35 Yazıp Sonra Altına Küçük Eksik-Forum Production Yazarmısnız ?? |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
18.09.2011, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Grafiker Arkadaşlar
Ben Bir Profil Resimi Yaptım
Buyrun Bakın :
http://img.webme.com/pic/o/orner-net/24.png
Beğendiyseniz Kullanabilirsiniz ..
NOT : Beğenen Önemli Mesaj Atsın O Resime Uygun Forum İmzasıda Yapabilirim ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2011, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@aykutservis @ energy26 teşekkür ederim bana Bana Bu Yazı Fontu Ve Bu yazı stili ile styLe35mt2 yazarmısınız arkaplan şeffaf olacak. [ photoshopum bozuk ondan yapamadım (: ] Buyrun Yazı Fontu + Stil İndirme linki . [ Nerye Atacağınızı Biliyorsunuzdur Herhalde ]
Kod: http://hotfile.com/get/130100859/4e75f2cc/1b20794/YazStil.rar |
|
↑
|
|
|
|