Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.09.2011, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
webssylonn : Senin Seviyene Düşüp Azımı Bozamıyacağım ..

a a a sasırdım bu konuda seviyendemı vardı şimdi sen dalya malya olaylarınada gırıyosunur devrimcıty cok merak edıyosan ankara/dikmen meslek lısesı beklerım ugra bi istersen... bana gore kucukmu buyukmu Confused Wink
Mesaj16.09.2011, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
Bir Şey Değil . Abla Yanlız websyloon Grafiker Değil , Ama Böyle İşlere Karışıyor
Bu Konuyu Onunlada Konuştum Ben Sinir Şey Ya ..

size son sozum boyle ınsanlar bs den uzklastırıyor yardım severlerı .. belkı bnm yaptıgım iş birine yarıyack knsmdn bnları dsn ole kns... Wink
Mesaj16.09.2011, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

webssylonn yazmış:
aykut-servis yazmış:

a a a sasırdım bu konuda seviyendemı vardı şimdi sen dalya malya olaylarınada gırıyosunur devrimcıty cok merak edıyosan ankara/dikmen meslek lısesı beklerım ugra bi istersen... bana gore kucukmu buyukmu Confused Wink

Sen Duvara Karşı Konuş Allah Herşeyi Görüyor Yukarıdan , Öteki Taraftada Böyle Rahat Mı Olacaksın Acaba Bilemiyorum Rolling Eyes
Mesaj16.09.2011, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
webssylonn yazmış:
aykut-servis yazmış:

Sen Duvara Karşı Konuş Allah Herşeyi Görüyor Yukarıdan , Öteki Taraftada Böyle Rahat Mı Olacaksın Acaba Bilemiyorum Rolling Eyes

sn kafanı yorma bn rahatım ıyılık yapyrm kotuluk değil ha bu arada bn istedıgıme yardm ederm bna sn karsmzsn yetkın yok bı kere acta kuralları oku bs .. Wink
Mesaj16.09.2011, 23:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizi Allaha Havale Ediyorum .
Mesaj17.09.2011, 00:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

468x60 boyutunda
yazı rengi: #2384c2

www.Flazy.tr.gg yazması yeterli Smile

arkaplan şimşek, elektrik efektli olursa sevinirim. teşekkürler Very Happy
Mesaj17.09.2011, 00:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flazy isteğiniz Smile

Mesaj18.09.2011, 09:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

xmert96x yazısı bi şey yaparmısınz transparan olasun arkaplanı bide 48 px olsun yazının boyutu
Mesaj18.09.2011, 09:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

xmert96x yazmış:
xmert96x yazısı bi şey yaparmısınz transparan olasun arkaplanı bide 48 px olsun yazının boyutu

Mesaj18.09.2011, 09:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saol Kardeş Wink
Mesaj18.09.2011, 09:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fotoğraftaki tüm yazıları silip üzerine büyükçe ResimUpload35 Yazıp Sonra Altına Küçük Eksik-Forum Production Yazarmısnız ??
Mesaj18.09.2011, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

eksik-forum yazmış:

Fotoğraftaki tüm yazıları silip üzerine büyükçe ResimUpload35 Yazıp Sonra Altına Küçük Eksik-Forum Production Yazarmısnız ??

Buyrun

Arrow http://a1109.hizliresim.com/11/9/18/9621.png

İhşallah Olmuştur ...

Mesaj18.09.2011, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

eksik-forum yazmış:

umarım beğenirsin sıfırdan yaptım Arrow

resimin linki Arrow

http://c1109.hizliresim.com/11/9/18/10711.png

Mesaj18.09.2011, 12:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayın Grafiker Arkadaşlar

Ben Bir Profil Resimi Yaptım

Buyrun Bakın :

Arrow http://img.webme.com/pic/o/orner-net/24.png

Beğendiyseniz Kullanabilirsiniz ..

NOT : Beğenen Önemli Mesaj Atsın O Resime Uygun Forum İmzasıda Yapabilirim ..
Mesaj18.09.2011, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

@aykutservis @ energy26 teşekkür ederim bana Bana Bu Yazı Fontu Ve Bu yazı stili ile styLe35mt2 yazarmısınız arkaplan şeffaf olacak. [ photoshopum bozuk ondan yapamadım (: ] Buyrun Yazı Fontu + Stil İndirme linki . [ Nerye Atacağınızı Biliyorsunuzdur Herhalde ]
Kod:
http://hotfile.com/get/130100859/4e75f2cc/1b20794/YazStil.rar
Önceki mesajları göster: