Hangisini tavsiye ediyorsun |
Blog |
|
[ 12 ] |
Forum |
|
[ 11 ] |
valla bende bilmiyorum :D |
|
[ 5 ] |
|
Toplam Oylar : 28 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
systemwarez
Uzman Üye
|
03.08.2011, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: tavsiye ankete herkes katılsın lütfen blog mu forummu ? |
|
|
arkdaşalar aklımda sürekli bir sorun var
blog sitesimi ?
forum sitesimi ?
sizce hangisi ? ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
03.08.2011, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum tabiki Hem daha eğlenceli hemde paylaşımlar karşılıklı ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
03.08.2011, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Forum tabiki Hem daha eğlenceli hemde paylaşımlar karşılıklı
bakalım forum önde gidiyor ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
03.08.2011, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayatta forum tavsiye etmem. Hiç bir zaman tutturamadım. Tutmazda gibime geliyor.. Blog ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
03.08.2011, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Hayatta forum tavsiye etmem. Hiç bir zaman tutturamadım. Tutmazda gibime geliyor.. Blog
bu gidişle başa baş gitcekler
sonucu merak ediyorum ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
03.08.2011, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence de forum daha güzel ve daha eğlenceli |
|
↑
|
|
|
-
berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2011, 06:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum 50 üstünde aktif + kullanıcı getirebilen (onlar da aktif olacak) olursa adam gibi güzel eğlenceli olur. tutturmak zor. |
|
↑
|
|
|
-
grapiker
Aktif Üye
|
04.08.2011, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birde şu yandan düşünün forumda paylaşım amaçlı gelen bir mod ful alıntı paylaşımlar yapacak ama blog da kendi makalelerini yazacaksın google bu konuda blog u dahaçok sever bence ama eğer forumda kendime özgün paylaşırım diyorsan forum kur |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
04.08.2011, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence blog çünkü forum çok karşık kimin ne isimle başlık açtığı belli değil.herkes kafasına göre konu açabiliyor.Blog ise daha düzenli ve tertibli.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
04.08.2011, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blog önde gidiyor
______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
graficell
Aktif Üye
|
04.08.2011, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum Biraz riskli ama ben form kurardım site kursaydım eğer kaliteli ve kendine z içerik kullanırsan formda çok kaliteli bir forum olabilir başarılar bence forum kur mod olabilirim |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
04.08.2011, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ankete herkes katılsa ve yorum yazarsa yeni site kuranlara yol göstermiş olcaksanız ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
04.08.2011, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende blog sitesi kurardım. Forumlar dediğiniz gibi riskli. Bir kere üye sağlamanız lazım. Bu üyelerinde kendi paylaşımlarını yapması lazım. Sürekli alıntı olmaz. Ama bloglarda kendi makalelerinizi istediğiniz gibi yazabiliyorsunuz. Belli bir okuyucu kitleniz oluyor. Yazılarınızı ona göre yazıyorsunuz. Ben kursaydım kesinlikle blog sitesi kurardım. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
efsane-arkiler
Aktif Üye
|
04.08.2011, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum.. Sitemden memnunum.. Sanırsam bunun için 50+ kişi gerekmiyor 4-5 kişi bile yetiyor______________ |
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
04.08.2011, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
efsane-arkiler yazmış: Forum.. Sitemden memnunum.. Sanırsam bunun için 50+ kişi gerekmiyor 4-5 kişi bile yetiyor
forum sitenizi begendim cok güzel olmus tr.gg de böyle forum görmedim acıkcası
yani sura site degerlendırme alanı olsa en iyi notumu vercektim ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
|