Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj11.07.2011, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bütün Sorularınızı Yanıtlıyorum !

ultimategamecard yazmış:
Bilgisayar hakkında herşeyi sorabilirsiniz 9 yıldır bilgisayarla uğraşıyorum... Smile
Bu başlık altından cevaplıyacağım. Smile

madem öyle bu sorunuma çözüm bulabilirmisin ?

Mesaj11.07.2011, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

sorunumu çözdüm dostum driver paketleri yüklememişim. Razz
Mesaj17.07.2011, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing Laughing
Mesaj17.07.2011, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

estemplate yazmış:
sorunumu çözdüm dostum driver paketleri yüklememişim. Razz

sorunun birini çözüyom diğeri bozuk oluyor off

Mesaj18.07.2011, 15:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgisayar bazen açılışta bazende kullanılır durumda iken kendine reset atıyor. Bios ayarlarına baktım falan normaldi. Ayriyetten fanlarıda temizledim. Son yüklediğim programları kaldırdım. Otomatik açılan programları deaktif ettim. Sorun ne olabilir ve nasıl düzelebilir ?
Mesaj18.07.2011, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial yazmış:
Bilgisayar bazen açılışta bazende kullanılır durumda iken kendine reset atıyor. Bios ayarlarına baktım falan normaldi. Ayriyetten fanlarıda temizledim. Son yüklediğim programları kaldırdım. Otomatik açılan programları deaktif ettim. Sorun ne olabilir ve nasıl düzelebilir ?

güç kaynağı,işlemcinin ısısı,ramler gibi bunlardan hangisi arızalı bilgisayarında ? bana göre büyük ihtimal ya güç kaynağı yada ram çünkü aynı sorun benim başımada gelmişti güç kaynağını değiştirdim düzeldi dene bakalım bu saydıklarımdan hangisi arızalı ise yenileri ile değiştir.
Mesaj18.07.2011, 18:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial yazmış:

Tavsiyem bilgisayarınzı virüslere karşı taramanız sonuç çıkmazsa bu sıcak havlarda ısınan donanımlarınıza bir göz gezdirmeniz Smile
Mesaj18.07.2011, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca1 yazmış:
imagerial yazmış:

güç kaynağı,işlemcinin ısısı,ramler gibi bunlardan hangisi arızalı bilgisayarında ? bana göre büyük ihtimal ya güç kaynağı yada ram çünkü aynı sorun benim başımada gelmişti güç kaynağını değiştirdim düzeldi dene bakalım bu saydıklarımdan hangisi arızalı ise yenileri ile değiştir.

Ramlarde sorun yok, güç kaynağı olabilir bi ihtimal Smile
Mesaj18.07.2011, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? )
Mesaj18.07.2011, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

pc-safe yazmış:
Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? )

Hayır Very Happy
Mesaj18.07.2011, 19:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence sen bilgisayarını bir tamirciye götür. Çünkü buradan sana yardım edilmesi çok zor. Yapılan yorumlar karşı olumsuz bir cevap verdiğine göre bilgisayarda ciddi bir sorun olabilir. Wink
Mesaj18.07.2011, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial yazmış:
pc-safe yazmış:

Hayır Very Happy

tekrar yazıyorum Mr. Green Donanım sıcaklıklarınızı belirtin Exclamation Exclamation Laughing
Mesaj18.07.2011, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

pc-safe yazmış:
imagerial yazmış:
pc-safe yazmış:

Hayır Very Happy

tekrar yazıyorum Mr. Green Donanım sıcaklıklarınızı belirtin Exclamation Exclamation Laughing

Şu yazılanları uyguladıktan sonra olmazsa eğer tekrar başvururum Very Happy
Mesaj18.07.2011, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial yazmış:
pc-safe yazmış:
imagerial yazmış:
pc-safe yazmış:

Hayır Very Happy

Şu yazılanları uyguladıktan sonra olmazsa eğer tekrar başvururum Very Happy

Tamam inşallah düzelir Razz
Mesaj22.07.2011, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

pocket pc için flash player bulabilir misin ? telefondan indircem rarlı fln olmasın
Önceki mesajları göster: