Yazar |
Mesaj |
-
estemplate
Aktif Üye
|
11.07.2011, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bütün Sorularınızı Yanıtlıyorum ! |
|
|
ultimategamecard yazmış: Bilgisayar hakkında herşeyi sorabilirsiniz 9 yıldır bilgisayarla uğraşıyorum...
Bu başlık altından cevaplıyacağım.
madem öyle bu sorunuma çözüm bulabilirmisin ?
______________ |
|
↑
|
|
|
-
estemplate
Aktif Üye
|
11.07.2011, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorunumu çözdüm dostum driver paketleri yüklememişim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site555
Acemi Üye
|
17.07.2011, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca1
Acemi Üye
|
17.07.2011, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
estemplate yazmış: sorunumu çözdüm dostum driver paketleri yüklememişim.
sorunun birini çözüyom diğeri bozuk oluyor off
______________ |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
18.07.2011, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayar bazen açılışta bazende kullanılır durumda iken kendine reset atıyor. Bios ayarlarına baktım falan normaldi. Ayriyetten fanlarıda temizledim. Son yüklediğim programları kaldırdım. Otomatik açılan programları deaktif ettim. Sorun ne olabilir ve nasıl düzelebilir ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca1
Acemi Üye
|
18.07.2011, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Bilgisayar bazen açılışta bazende kullanılır durumda iken kendine reset atıyor. Bios ayarlarına baktım falan normaldi. Ayriyetten fanlarıda temizledim. Son yüklediğim programları kaldırdım. Otomatik açılan programları deaktif ettim. Sorun ne olabilir ve nasıl düzelebilir ?
güç kaynağı,işlemcinin ısısı,ramler gibi bunlardan hangisi arızalı bilgisayarında ? bana göre büyük ihtimal ya güç kaynağı yada ram çünkü aynı sorun benim başımada gelmişti güç kaynağını değiştirdim düzeldi dene bakalım bu saydıklarımdan hangisi arızalı ise yenileri ile değiştir.______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
18.07.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Bilgisayar bazen açılışta bazende kullanılır durumda iken kendine reset atıyor. Bios ayarlarına baktım falan normaldi. Ayriyetten fanlarıda temizledim. Son yüklediğim programları kaldırdım. Otomatik açılan programları deaktif ettim. Sorun ne olabilir ve nasıl düzelebilir ?
Tavsiyem bilgisayarınzı virüslere karşı taramanız sonuç çıkmazsa bu sıcak havlarda ısınan donanımlarınıza bir göz gezdirmeniz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
18.07.2011, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca1 yazmış: imagerial yazmış: Bilgisayar bazen açılışta bazende kullanılır durumda iken kendine reset atıyor. Bios ayarlarına baktım falan normaldi. Ayriyetten fanlarıda temizledim. Son yüklediğim programları kaldırdım. Otomatik açılan programları deaktif ettim. Sorun ne olabilir ve nasıl düzelebilir ?
güç kaynağı,işlemcinin ısısı,ramler gibi bunlardan hangisi arızalı bilgisayarında ? bana göre büyük ihtimal ya güç kaynağı yada ram çünkü aynı sorun benim başımada gelmişti güç kaynağını değiştirdim düzeldi dene bakalım bu saydıklarımdan hangisi arızalı ise yenileri ile değiştir.
Ramlarde sorun yok, güç kaynağı olabilir bi ihtimal ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
18.07.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? ) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
18.07.2011, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? )
Hayır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
18.07.2011, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence sen bilgisayarını bir tamirciye götür. Çünkü buradan sana yardım edilmesi çok zor. Yapılan yorumlar karşı olumsuz bir cevap verdiğine göre bilgisayarda ciddi bir sorun olabilir. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
18.07.2011, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: pc-safe yazmış: Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? )
Hayır |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
18.07.2011, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: imagerial yazmış: pc-safe yazmış: Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? )
Hayır
Şu yazılanları uyguladıktan sonra olmazsa eğer tekrar başvururum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
18.07.2011, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: pc-safe yazmış: imagerial yazmış: pc-safe yazmış: Ram giriş yerleri tozlanmış olabilir... Donanım sıcaklıklarınızı öğrensem birşey söyleceyeğim. Güç kaynağınız eskimiş olabilir vs. vs. (Bilgisayar power düğmesine bastığınızda garip sesler geliyor mu ? Normalde çok kısa "dıt" sesi gelir.. başka bir ses duyuyormusunuz ? )
Hayır
Şu yazılanları uyguladıktan sonra olmazsa eğer tekrar başvururum
Tamam inşallah düzelir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.07.2011, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pocket pc için flash player bulabilir misin ? telefondan indircem rarlı fln olmasın |
|
↑
|
|
|
|