Yazar |
Mesaj |
-
estemplate
Aktif Üye
|
11.07.2011, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: 3D hatası |
|
|
arkadaşlar bu sorunumun çözümünü bulamadım bilen varmı ?
______________ |
|
↑
|
|
|
-
emekli-hacker
Aktif Üye
Konum: [ ..*:::Istanbul ::::*.. ] Rütbe: [ .*:Grafiker:*. ] Meslek: [..::Emekli ::..]
|
11.07.2011, 23:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum ama çıktıgında kapatmak için ctrl - alt - delete tuşlarını kullanıınız . |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
12.07.2011, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ekran kartın 3D destekli olmayabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.07.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: ekran kartın 3D destekli olmayabilir
Google Çeviri ;
Kod: Üzgünüz, 3D grafik desteklemiyor donanım ve sistem configeration kontrol edin, sonra tekrar deneyin.
Yani Ekran Kartınız 3D'yi desteklememektedir...______________ |
|
↑
|
|
|
-
estemplate
Aktif Üye
|
12.07.2011, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desteklemez olurmu ya ekran kartım ati format attım pc ye ondan sonra bu gibi sorunlar meydana geldi ekran kartının cd sini takıp paketlerın hepsini tek tek yuklemeyı de denedım gene olmadı çıldıracam neden böyle birşey olmuş olabilir.______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
13.07.2011, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ekran kartınız ati diye 3d destekli olması şart mı ? Driver kurulumundan sonra Cataclyst yüklenecektir ordan 3d ayarlarını yapabilirsiniz. DirectX in en son sürümünü de kurmayı unutmayın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
weborumcegi
Acemi Üye
|
14.07.2011, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: ekran kartınız ati diye 3d destekli olması şart mı ? Driver kurulumundan sonra Cataclyst yüklenecektir ordan 3d ayarlarını yapabilirsiniz. DirectX in en son sürümünü de kurmayı unutmayın
3D destekli tabi format attım ondan sonra sorunlar olmaya başladı ayrıca aygıt yöneticisinde ekran bağdaşçıları yok (ekran kartını yüklediğim halde) |
|
↑
|
|
|
-
weborumcegi
Acemi Üye
|
14.07.2011, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@pc-safe kardeş sn bu işten anlıyor gibisin pc min özellikleri
kardeş bundan 15 ay önce pc vista idi ben bunu değiştirdim xp yaptım ilk başlarda sorun yoktu 15 ay sonra aradan 1 ay fln geçti baktım sistem çökmeli olmuş format atayım dedim keske atmasaydım bu sorunu da yeni farkettim pc şu an ati yi kabul etmiyo yani ekran kartını :S |
|
↑
|
|
|
-
weborumcegi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
14.07.2011, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dediğim gibi büyük ihtimalle 3d ayarlarında sorun vardır ekran kartınıza uyumlu driverı indirin cataclyst centerın da yüklenmesi gerek.
ekran kartı markasını verirseniz yardımcı olabilirim
(googledan araştırırsanız otomatik driver güncelleme yazılımları da bulabilirsiniz= ______________ |
|
↑
|
|
|
-
weborumcegi
Acemi Üye
|
14.07.2011, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Dediğim gibi büyük ihtimalle 3d ayarlarında sorun vardır ekran kartınıza uyumlu driverı indirin cataclyst centerın da yüklenmesi gerek.
ekran kartı markasını verirseniz yardımcı olabilirim
(googledan araştırırsanız otomatik driver güncelleme yazılımları da bulabilirsiniz=
internetten niye indireyim orjinal cd si elimde varken yanlız yükleme yaparken hatalar da verdi neden olabılır bu verdıgı hata ? |
|
↑
|
|
|
-
weborumcegi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
15.07.2011, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cdnizde bir bozulma meydana gelmiş olabilir. Birde şöyle deneyin.
1)Bilgisayarınızda ki tüm işlemleri kapatın
2)Tüm ekran kartı driverlarını silin.
3) Driver Cdnize az parça diş macunu ve fırça ile temizleyin ve ardından su ile yıkadıktan sonra kurulayın.
4)Driverları tekrar kurun
Not: Ekran kartı driverları yüklü değilken bilgisayarınızda yavaşlama ve küçük problemler meydana gelebilir. Driverı yükledikten sonra geçecektir.
Cevabınızı bekliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
weborumcegi
Acemi Üye
|
15.07.2011, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Cdnizde bir bozulma meydana gelmiş olabilir. Birde şöyle deneyin.
1)Bilgisayarınızda ki tüm işlemleri kapatın
2)Tüm ekran kartı driverlarını silin.
3) Driver Cdnize az parça diş macunu ve fırça ile temizleyin ve ardından su ile yıkadıktan sonra kurulayın.
4)Driverları tekrar kurun
Not: Ekran kartı driverları yüklü değilken bilgisayarınızda yavaşlama ve küçük problemler meydana gelebilir. Driverı yükledikten sonra geçecektir.
Cevabınızı bekliyorum
cd yimi su ile yıkıcam bunu yapmasam çünkü daha önce denedim cd bozuldu ben cd temızleyici ıle yapıom |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
15.07.2011, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tabii ki Cd temizleyici bir aletiniz veya ne biliyim solüsyonunuz varsa daha iyi olur ______________ |
|
↑
|
|
|
|