Yazar |
Mesaj |
-
oyuntutsagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2011, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://emmagrabel.tk/Dergi/index.html
Gelecek sayıyı bu şekilde yapabiliriz belki hem daha estetik olur
tesadüfen rastladım ama nasıl yapılır bilmiyorum |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
02.07.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten öyle
En son pc-safe tarafından 14.09.2016 15:42:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2011, 14:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu projeyi yapmak için çok uğraşmıştım bayada destekleyen olmuştu fakat bir türlü gerçekleştirememiştim kendı sıtemın dergisini yapmakla yetinmiştim.Tebrikler çocuklar.. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2011, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyirmax yazmış: Bu projeyi yapmak için çok uğraşmıştım bayada destekleyen olmuştu fakat bir türlü gerçekleştirememiştim kendı sıtemın dergisini yapmakla yetinmiştim.Tebrikler çocuklar..
Teşekkürler =)______________ |
|
↑
|
|
|
-
devrim-fan
Aktif Üye
|
02.07.2011, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle dergi için uğraşan herkesin emeğine sağlık
Dergiye gelince,uzantısını word yaparsan daha güzel olur.Ben açmak için program yükledim.Yazılar biraz küçük duruyor sanırım
Ama sonuçta bu dergi ilk defa çıktı.1.ve 10.dergi arasında çok fark olacağına inanıyorum.Dergi de emeği geçen herkese Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2011, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Dergide emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, çok güzel bir çalışma olmuş, başlangıç için mükemmel denilebilir, sonuçta bu ekip yıllardır dergi çıkartmıyor ve verdikleri sözü tutup kısa sürede güzel bir şey çıkardılar. Ellerinize sağlık.
Okuyucuların bu yorumlarını bir dahaki sayılarda değerlendirip, hep bir sonraki dergide kusursuzluğu düşünerek yükseleceksiniz inşAllah arkadaşlar. Başarılarınızın devamını dilerim.
Arkadaşımız bahsetmiş, benim röportajda bir Ahmet abi olayı var ama olsun.
Herkese kolay gelsin.
|
|
↑
|
|
|
-
logosmr
Acemi Üye
|
02.07.2011, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: Derginin içinde bedava sitem'le ilgili hiç bişi göremedim.
Yok metin abiyle röportaj, yok istanbulda genç kalmak yok website bilmem nesi...
bi js ile htmlyi koydunuz sandım onlar da anlatımını yapmışsınız.
Bedava sitem'le alakalı hiç birşey göremedim. Kitleyi değiştirin. Aylık internet dergisi felan yapın mesela.
Grafiğini yapmışsınız emek vermişsiniz ona diyecek birşey yokda en azından içerikleri biraz daha trgg'ye uyarlayın.
Ama haydar'ın bedava sitem sevgisi yazısına denecek birşey yok. orayı güzel yapmışsınız.
Eyvallah. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2011, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrim-fan yazmış: Öncelikle dergi için uğraşan herkesin emeğine sağlık
Dergiye gelince,uzantısını word yaparsan daha güzel olur.Ben açmak için program yükledim.Yazılar biraz küçük duruyor sanırım
Ama sonuçta bu dergi ilk defa çıktı.1.ve 10.dergi arasında çok fark olacağına inanıyorum.Dergi de emeği geçen herkese Teşekkürler
Bu çalışmayı word'e ekleyip oradan formatını pdf yaptık.. İndirmek yerine söyleseydiniz eklerdim =) Uğraşmazdınız... Ayrıca Çok teşekkürler... Elimizden geldiğince iyi bir dergi yapmaya çalıştık... Doğru söz ... 1 Dergi ile 10. Dergi arasında dağlar kadar fark olacaktır...
devrim-fan yazmış: Dergide emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, çok güzel bir çalışma olmuş, başlangıç için mükemmel denilebilir, sonuçta bu ekip yıllardır dergi çıkartmıyor ve verdikleri sözü tutup kısa sürede güzel bir şey çıkardılar. Ellerinize sağlık.
Okuyucuların bu yorumlarını bir dahaki sayılarda değerlendirip, hep bir sonraki dergide kusursuzluğu düşünerek yükseleceksiniz inşAllah arkadaşlar. Başarılarınızın devamını dilerim.
Arkadaşımız bahsetmiş, benim röportajda bir Ahmet abi olayı var ama olsun.
Herkese kolay gelsin.
|
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2011, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Olur öyle şeyler problem değil, çoğu insan sanki profesyonelmişsiniz gibi yargılarlar, daha iyisini yapabilecek varsa yapsın onun kini okuyalım, onun kinide değerlendirelim. Başarılar. Kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
03.07.2011, 11:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu işin fikir babası antispamteamdır. Onun hakkını yemeyelim.
Eski ekibin yakında toplanması müjdesini size vereyim iyi forumlar. |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
03.07.2011, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-Sitem Dergi [ Sayı : 1 ] |
|
|
gerçekten öyle
En son pc-safe tarafından 14.09.2016 15:43:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
e-grkn
Acemi Üye
|
03.07.2011, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yapan Herkese Başarılar Diliyorum.İnceleme Fırsatım Olmadı fakat EMinim Çok güzeldir...Bende Ekibe Girmek İsterdm Aslında...
Yaris-merkezi Maxyweb tr-grkn 55-toplist |
|
↑
|
|
|
-
aslannmedya
Aktif Üye
|
03.07.2011, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İndireceğim birazdan deniyeceğim. |
|
↑
|
|
|
-
e-grkn
Acemi Üye
|
03.07.2011, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-grkn yazmış: Yapan Herkese Başarılar Diliyorum.İnceleme Fırsatım Olmadı fakat EMinim Çok güzeldir...Bende Ekibe Girmek İsterdm Aslında...
Yaris-merkezi Maxyweb tr-grkn 55-toplist
Dergiyi İndirdim Ve İnceledim...
Sanırım Heyecandandır;
20.sayfada Metin ABi İle röportaj.Çok eskilerden biri Namıderğer Metin ABi....
Metin ABi Diyor Fakat sonra:Ahmet ABimiz gerçekten de AÇtığı Sitede.... Diye devam ediyor. |
|
↑
|
|
|
|