Yazar |
Mesaj |
-
blog-ekle
Acemi Üye
|
18.06.2011, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: Blog-Ekle | Tr.Gg nin En Büyük Blog Anasayfa Kod Platformu |
|
|
http://blog-ekle.tr.gg/
Merhaba Arkadaşlar Sitemizi 18:06:2011 Tarihinde
Yusuf Berki Yazıcıoğlu (yusufberki.tr.gg)
İbrahim Söylemiş (ibrahimsoylemis.tr.gg)
Açmış Bulunuyoruz bu siteyi açma nedenimiz bs de blog siteleri aşırı derecede artmaya başladı ve herkez bizden blog anasayfası yapmamızı istiyordu bizde diğer blog sitelerinde bundan sıkıldığını düşünüp bu siteyi açtık şuan başlangıç olarak 14 adet blog anasayfası yaptık her renkten 2 şer tane yada şöyle anlatayım 2 cins blog ansayfasını 7 farklı renkte yaptık tabi bu başlangıç her 3 günde bir veya her hafta yeni bir cinsi renk renk yapmayı düşünüyoruz
10 Üzerinden Yorumlarızı Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
kalpus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.06.2011, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmus başarılar 10/8 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
blog-ekle
Acemi Üye
|
18.06.2011, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalpus yazmış: güzel olmus başarılar 10/8 teşekkürler ______________ Pm İle Blog Anasayfası İstemeyiniz Sitemizdekilerden Yararlanabilirsiniz ! |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-lifes
Aktif Üye
|
18.06.2011, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gzl site başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
18.06.2011, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımı değiştirsen güzel olur
içerik az... ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
aktif-blog
Acemi Üye
|
18.06.2011, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bencede Tasarımı Ve İçerik Bölümü Alanı Felan Kötü Durmuş Birde Birşey Soracagım Ben Size Şimdi Sitenizin Amacı Sadece Blog Anasayfa Yapmakmı Yoks Baska Bıseymı ? ______________
Arkadaşlar Artık Tasarım Yapmıyorum Bir Yapıyorum Dedim Özel Mesajlara Yetişemez Oldum Bundan Sonra Sadece İçeriği Güzel Olupda Tasarımı Kötü Demıyelımde Sadeleşmiş Sitelerin Tasarımını Yapacaqım ! |
|
↑
|
|
|
-
blog-ekle
Acemi Üye
|
18.06.2011, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarim-lifes yazmış: gzl site başarılar.. saolun
Kod: tasarımı değiştirsen güzel olur
içerik az...
arkacak
Kod: Bencede Tasarımı Ve İçerik Bölümü Alanı Felan Kötü Durmuş Birde Birşey Soracagım Ben Size Şimdi Sitenizin Amacı Sadece Blog Anasayfa Yapmakmı Yoks Baska Bıseymı ?
şuanlık evet daha sonra wordpres de vb com domainlerde blog için dersler vereceğiz blog sitelerini googleye indexletmek için dersler blogların okunmalarını sağlanması ve yorum yapılmalarını sağlanması ilgi çekilmesi blog hitinin artması kısaca bir BLOG SİTELERİ DESTEK PLATFORMU diyebiliriz şuanlık blog anasayfaları ile kalacak ilerde bu sadece bir bölüm olacak
Bunlar tahmindir hiçbiri olmayadabilir sadece blog anasayfası olarakda kalabilir ______________ Pm İle Blog Anasayfası İstemeyiniz Sitemizdekilerden Yararlanabilirsiniz ! |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
18.06.2011, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzl site başarılar.. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
18.06.2011, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin yazmış: güzl site başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
indirrdik
Acemi Üye
|
19.06.2011, 08:07 (UTC) Mesaj konusu: 10/9 |
|
|
10/9 bizde böle site yapabilsek ne güzl olr |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
haydarsmr
Acemi Üye
|
19.06.2011, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/5 özenti olmuş Yusuf Farlı birşey yapsaydınız keşke... ______________ Haydar Samur Since 2007 |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
19.06.2011, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haydarsmr yazmış: 10/5 özenti olmuş Yusuf Farlı birşey yapsaydınız keşke... yeterince farklı deilmi ? kaçtane blog anasayfası hazırlayan site varki zaten aklıma konu gelmiyor tutacak bir konu ile site açsayım diyorum bi bakıyorum açmadığım konu kalmamaış ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
omegaonur
Acemi Üye
|
19.06.2011, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|