Yazar |
Mesaj |
-
fbmikosanil
Acemi Üye
|
10.06.2011, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: css öğrenim |
|
|
hiç kimse bana css öğretmedi ben azimliyorum css öğrenmek için kitapdır mitapdır her ne halt varsa indiriom okuom sonum hayır ola ama öğretmek isteyen varsa hayır demem |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-lifes
Aktif Üye
|
10.06.2011, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sana Kimsenin Uğralıp css öğreteceğini sanmam sende herkes gibi araştırarak öğrenebilirsin.. |
|
↑
|
|
|
-
cs-oynasak
Acemi Üye
|
10.06.2011, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarim-lifes yazmış: Sana Kimsenin Uğralıp css öğreteceğini sanmam sende herkes gibi araştırarak öğrenebilirsin..
Aynn Kardeşim Bende Css yi Kendim Öğrendim Bu İşlerde Hevesi Olan Bunu 1Haftada Bile Çözer |
|
↑
|
|
|
-
fbmikosanil
Acemi Üye
|
10.06.2011, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
one ya iki saattir okuyom hiç bişi anlamadım aynı yeri 10 defa okudum halbuki ama allah izin verirse öğreneceğim |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-lifes
Aktif Üye
|
10.06.2011, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnş senide aramızda görürüz kolay gelsin sana, anlamadığın yerleri sorabilirsin yardımcı olurum. |
|
↑
|
|
|
-
fbmikosanil
Acemi Üye
|
10.06.2011, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok ben bu işle 2008 den beri uğraşıyodum ama hep hazır css kullanıyordum ondan |
|
↑
|
|
|
-
aktif-blog
Acemi Üye
|
10.06.2011, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen Ben 1-2 Haftada Çözdüm 1-2 haftada Tabi Amatör Tasarım Çiziyordum ama Şimdi Öyle değil Zamanla Öğreneceksin Bide Kımse Öğretmez Çünk Ücretli Dersleri Var Yani ... ______________
Arkadaşlar Artık Tasarım Yapmıyorum Bir Yapıyorum Dedim Özel Mesajlara Yetişemez Oldum Bundan Sonra Sadece İçeriği Güzel Olupda Tasarımı Kötü Demıyelımde Sadeleşmiş Sitelerin Tasarımını Yapacaqım ! |
|
↑
|
|
|
-
fbmikosanil
Acemi Üye
|
10.06.2011, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: bunun hakkında |
|
|
bunun hakkında bi yazı vide felan varmı elinizde yani nasıl öğrendiniz paylaşırsanız hem ben hemde başkalrı öğrenmiş olur şimdiden saolun |
|
↑
|
|
|
-
aktif-blog
Acemi Üye
|
10.06.2011, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forumda arama Yaprsan Bulabilirsin Ben İzlemişdim Bi Kaç Kere Css Tasarım Çizimi Yaz Videolar Gelir ______________
Arkadaşlar Artık Tasarım Yapmıyorum Bir Yapıyorum Dedim Özel Mesajlara Yetişemez Oldum Bundan Sonra Sadece İçeriği Güzel Olupda Tasarımı Kötü Demıyelımde Sadeleşmiş Sitelerin Tasarımını Yapacaqım ! |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
10.06.2011, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
fbmikosanil
Acemi Üye
|
11.06.2011, 08:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vardi bende bu dağa önceden görmüştüm ben kendim css dilin öğrenmek yani css yazmak istiyorum onun için bu işe baş koydum |
|
↑
|
|
|
-
konular44
Acemi Üye
|
12.06.2011, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende döküman indirdim, inceliyorum azimli olana 2 haftada öğrenir.
Öğrendiklerimide siteme yazıyorum , tekrar etmek amacım ne akla hizmetse
2 günde öğrendiğim konuları yazmak istedim size;
*Css dosyasını çağırma
*Css'de Arka plan özellikleri
*css'de font özellikleri
*Border kullanımı
*Margin ve Padding kullanımı
*Menü yapma |
|
↑
|
|
|
-
kedhacked
Acemi Üye
|
12.06.2011, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: aa |
|
|
benim özel ve işe yarayan teknim
kurcala örenirsin |
|
↑
|
|
|
-
bs-forums
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
12.06.2011, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben hıc bısı bılmıodum arastırdım kendım yaptım walla ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
|