Sizce En İyi Güvenlik Yazılımı Hangisi ? |
The Cleaner 2012 |
|
[ 0 ] |
AVG Internet Security 2011 |
|
[ 1 ] |
Avast! Pro Antivirus v6 |
|
[ 5 ] |
Comodo Internet Security 5.4 |
|
[ 0 ] |
Avira Premium Security Suite v10.0.0.608 |
|
[ 0 ] |
BitDefender AntiVirus Pro 2011 Build 14.0.28.351 |
|
[ 0 ] |
Eset Smart Security |
|
[ 4 ] |
Kaspersky Internet Security 2011 |
|
[ 4 ] |
Norman |
|
[ 0 ] |
USB Disk Security |
|
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 14 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
pc-safe
Aktif Üye
|
01.06.2011, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Malwarebytes çok iyi bi yazılım ama ücretsiz sürümünte gerçek zamanlı koruma mevcut değil yani savunması yok sadece malware siliyor. ama full sürümünde mevcut full sürümünü tavsiye ediyorum kesinlikle ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
01.06.2011, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Eset,Microsoft Security Essentials ve tabikide Ccleaneri kullanıyorum,bu üçlü ile bilgisayarıma tek bir virüs vb. zararlı içerik girmiyor. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.06.2011, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Ben Eset,Microsoft Security Essentials ve tabikide Ccleaneri kullanıyorum,bu üçlü ile bilgisayarıma tek bir virüs vb. zararlı içerik girmiyor.
Microsoft Security Essentials indiriyorum.. Bu üçlüde herhangi bir sorun yaşamıyorsan bende kullanabilirim..______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
01.06.2011, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle! sorun yaşamassın,sadece haftada bir pcni tarat mis gibi olur bilgisayarın. |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.06.2011, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Kesinlikle! sorun yaşamassın,sadece haftada bir pcni tarat mis gibi olur bilgisayarın.
Microsoft Security Essentials Yükledim.. Eset için link atar mısın özelden?______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
01.06.2011, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: [b]Ben Eset,Microsoft Security Essentials ve tabikide Ccleaneri kullanıyorum,bu üçlü ile bilgisayarıma tek bir virüs vb. zararlı içerik girmiyor.
Ccleaner güzel fakat orda silinmesi için kutucuklarda yer alan önemli doyacıklarda mevcut !
Lütfen CCleanerda Windows Explorer > Görev Çubuğu Sıçrama Listelerini Silmeyelim [/b] ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
01.06.2011, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Ccleaner'de tüm kutucukları işaretliyorum ve temizliği başlatıyorum.Programlara dosylara asla zarar vermiyor,tam tersine pc daha bir hızlanıyor. (Eset ve Microsoft Security Essentials kullandığım zaman) |
|
↑
|
|
|
-
web-ajani
Acemi Üye
|
01.06.2011, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: Ben Avast Netten yükleyip denediğimde pc açılmadı =)
Sonra güvenli modda açıp sildim :/
banada bi dergim vardı ondan çıktı |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.06.2011, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Ben Ccleaner'de tüm kutucukları işaretliyorum ve temizliği başlatıyorum.Programlara dosylara asla zarar vermiyor,tam tersine pc daha bir hızlanıyor. (Eset ve Microsoft Security Essentials kullandığım zaman)
Onu da deneyeceğim =)
web-ajani yazmış: bs-blog yazmış: Ben Avast Netten yükleyip denediğimde pc açılmadı =)
Sonra güvenli modda açıp sildim :/
banada bi dergim vardı ondan çıktı |
|
↑
|
|
|
-
blog-aktif
Acemi Üye
|
01.06.2011, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-blog yazmış: bsbagimlisi yazmış: Kesinlikle! sorun yaşamassın,sadece haftada bir pcni tarat mis gibi olur bilgisayarın.
Microsoft Security Essentials Yükledim.. Eset için link atar mısın özelden?
Kanka Ben Davut O Kapandı Bende Bunu Açtım Bomba Gibi Paylaşım Yapcam Neyse Bence Avg En İyisi Hepsini Denedim______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
01.06.2011, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkes Bir Ağızdan..
Ben Size Gözlemlerimi söyleyeyim.
Düşük Koruma Diyorsanız : Avira Premium
Normal Koruma Diyorsanız Sadece : Microsoft Security Essantials
Orta Koruma Diyorsanız : Avast ! 6
Üst Düzey Koruma Diyorsanız : Pctools Internet Security , Microsoft Security Essantials.
Mükemmel Koruma İstiyorsanız Pc tools Internet Security, Microsotf Security Essantials , Malwarebytes'
Ben Tek Program İstiyorum ! Ama İyi Korusun : Kaspersky İnternet Security 2011
Bu Programların Yanında Bilgisayarınızı Hızlandırmak Gereksiz Dosyalardan , Kötücüllerden Kurtarmak için
TuneUp ( İnce Ayar Yazılımıdır)
Advanced SystemCare 4 ( Harika Program)
Ccleaner
Winoptimizer 8
Bu dediklerimi yapın virüsün aklının ucundan geçmez sizin sisteminize girmesi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.06.2011, 23:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Herkes Bir Ağızdan..
Ben Size Gözlemlerimi söyleyeyim.
Düşük Koruma Diyorsanız : Avira Premium
Normal Koruma Diyorsanız Sadece : Microsoft Security Essantials
Orta Koruma Diyorsanız : Avast ! 6
Üst Düzey Koruma Diyorsanız : Pctools Internet Security , Microsoft Security Essantials.
Mükemmel Koruma İstiyorsanız Pc tools Internet Security, Microsotf Security Essantials , Malwarebytes'
Ben Tek Program İstiyorum ! Ama İyi Korusun : Kaspersky İnternet Security 2011
Bu Programların Yanında Bilgisayarınızı Hızlandırmak Gereksiz Dosyalardan , Kötücüllerden Kurtarmak için
TuneUp ( İnce Ayar Yazılımıdır)
Advanced SystemCare 4 ( Harika Program)
Ccleaner
Winoptimizer 8
Bu dediklerimi yapın virüsün aklının ucundan geçmez sizin sisteminize girmesi
Valla sana bu konuda hayatta rakip olamam işte.. =) Harikasın.. Tam işime yarayacak programları resmen seçip eklemişsin.. Hele Advanced SystemCare 4 harbi harika.. Herkese Tavsiye Ederim =)______________ |
|
↑
|
|
|
|