Yazar |
Mesaj |
-
mustafakemalilkogretimokulucanakkalemerkez
Acemi Üye
|
28.03.2011, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: Css Tasarım |
|
|
Merhabalar, benim siteme css yada diğer tasarım türlerinden tasarım yapan var mı ? Sitem biraz hit almaya başlayınca onun reklamını yapacağım 1 yıl ! |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.03.2011, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yapan yok ama yaptırmak istersen kendine bi tasarım çiz istediğğin gibi burdanda onu kodlamaları için yolla tasarım çizemiyosanda yine aynı yere söyle onlar çizer sanırım senin için.. ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
edebiyatsozluk
Acemi Üye
|
29.03.2011, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bukadar uzun bir site adı olan siteye girmek için onu yazana kadar girmekten vazgeçebilir kısaltarak yazsaydın keşke |
|
↑
|
|
|
-
karikaturdelileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.03.2011, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
edebiyatsozluk yazmış: bukadar uzun bir site adı olan siteye girmek için onu yazana kadar girmekten vazgeçebilir kısaltarak yazsaydın keşke
Katılıyorum hem forum sayfa düzenini bozuyor hemde ziyaretçilerin aklında kalıcı bi isim değil.______________ |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
29.03.2011, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Css Tasarım |
|
|
mustafakemalilkogretimokulucanakkalemerkez yazmış: Merhabalar, benim siteme css yada diğer tasarım türlerinden tasarım yapan var mı ? Sitem biraz hit almaya başlayınca onun reklamını yapacağım 1 yıl !
ben iceblue tasarım yapiom istersen yaparım. Ama css değil iceblue. |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.03.2011, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site adını okuyarak siteyi gezmiş kadar oluyoruz girmeye ne gerek var diyecek bi sürü insan olacaktır.... (benim gibi) ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.03.2011, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site adlarımız kı ve akılda kalıcı olsa ne olacak sanki her gün sitelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor.Sen Ice blueyle başla sonra css ye geçersin zamanla.....
|
|
|
-
mustafakemalilkogretimokulucanakkalemerkez
Acemi Üye
|
29.03.2011, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: Css Tasarım |
|
|
evrenseleglence yazmış: mustafakemalilkogretimokulucanakkalemerkez yazmış: Merhabalar, benim siteme css yada diğer tasarım türlerinden tasarım yapan var mı ? Sitem biraz hit almaya başlayınca onun reklamını yapacağım 1 yıl !
ben iceblue tasarım yapiom istersen yaparım. Ama css değil iceblue.
Yaparsan sevinirim. |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
30.03.2011, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: Re: Css Tasarım |
|
|
mustafakemalilkogretimokulucanakkalemerkez yazmış: evrenseleglence yazmış: mustafakemalilkogretimokulucanakkalemerkez yazmış: Merhabalar, benim siteme css yada diğer tasarım türlerinden tasarım yapan var mı ? Sitem biraz hit almaya başlayınca onun reklamını yapacağım 1 yıl !
ben iceblue tasarım yapiom istersen yaparım. Ama css değil iceblue.
Yaparsan sevinirim.
tmm yapmaya başliom |
|
↑
|
|
|
|