Yazar |
Mesaj |
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.03.2011, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: Atamdan İniglize Muhteşem Bir Ders! |
|
|
Atatürk yemek yerken İngiliz astsubayın kendisini izlediğini farketmiş. Önceleri u...mursamayıp yemeğine devam etsede uzun süre devam eden nefret dolu bakışlar Atatürk' ü rahatsız etmiş. Yaverine bakışların sebebini öğrenmesini buyurmuş. Yaveri Ata'ya: "Çanakkale' de babasını öldürmüşsünüz Atam!" demiş. Atatürk' ün verdiği cevap ise şu olmuş: "Git sor kendisine; babasının Çanakkale'de ne işi varmış"..______________
|
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.03.2011, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: Re: Atamdan İniglize Muhteşem Bir Ders! |
|
|
bilgimerkezi06 yazmış: Atatürk yemek yerken İngiliz astsubayın kendisini izlediğini farketmiş. Önceleri u...mursamayıp yemeğine devam etsede uzun süre devam eden nefret dolu bakışlar Atatürk' ü rahatsız etmiş. Yaverine bakışların sebebini öğrenmesini buyurmuş. Yaveri Ata'ya: "Çanakkale' de babasını öldürmüşsünüz Atam!" demiş. Atatürk' ün verdiği cevap ise şu olmuş: "Git sor kendisine; babasının Çanakkale'de ne işi varmış"..
Paylaşımın İçin Çok Teşekkürler... ______________
Oyun Tezgahı | Oyun Oyna |
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.03.2011, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica Ederim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.03.2011, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende Duygulandım haaa ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
|
-
bilgimerkezi06
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.03.2011, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Duygulanmamak Eldemi ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
reklamahallesi
Aktif Üye
|
09.03.2011, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper Cevaptı |
|
↑
|
|
|
-
karikaturdelileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.03.2011, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kac kere duydum bunu her defasındada gurur duydum bir türk olarak.______________ |
|
↑
|
|
|
-
yanikcioglunetworks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.03.2011, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karikaturdelileri yazmış: Kac kere duydum bunu her defasındada gurur duydum bir türk olarak.
aynen |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.03.2011, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: Re: Atamdan İniglize Muhteşem Bir Ders! |
|
|
bilgimerkezi06 yazmış: Atatürk yemek yerken İngiliz astsubayın kendisini izlediğini farketmiş. Önceleri u...mursamayıp yemeğine devam etsede uzun süre devam eden nefret dolu bakışlar Atatürk' ü rahatsız etmiş. Yaverine bakışların sebebini öğrenmesini buyurmuş. Yaveri Ata'ya: "Çanakkale' de babasını öldürmüşsünüz Atam!" demiş. Atatürk' ün verdiği cevap ise şu olmuş: "Git sor kendisine; babasının Çanakkale'de ne işi varmış".. Güzel cevap vermiş ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
yorumlarlasobet
Acemi Üye
|
17.03.2011, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|