Yazar |
Mesaj |
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: işte fenerbahçelilerin bir numaralı sitesi |
|
|
eski menüleri değiştirdik sizce nasil olmuş ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
sozler-fan
Aktif Üye
|
18.12.2010, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Menü we tasarım güzel ama şu mausun yanındaki fenerbahçe resmini kaldrımalısın bence |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Menü we tasarım güzel ama şu mausun yanındaki fenerbahçe resmini kaldrımalısın bence
neden ki ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
18.12.2010, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Güzel Sşiteniz Var İçerik Olarakta İyi Fakat Menüler Çok Sade Kalmış.! |
|
↑
|
|
|
-
sozler-fan
Aktif Üye
|
18.12.2010, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: Alıntı: Menü we tasarım güzel ama şu mausun yanındaki fenerbahçe resmini kaldrımalısın bence
neden ki
Ben Kendi Görüşümü Bildirmek istedim yani pek hoş durmuyu yinede siz bilirsiniz başarılarınızın devamını dilerim |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: fenerlininsitesi yazmış:
Alıntı:
Menü we tasarım güzel ama şu mausun yanındaki fenerbahçe resmini kaldrımalısın bence
neden ki
Ben Kendi Görüşümü Bildirmek istedim yani pek hoş durmuyu yinede siz bilirsiniz başarılarınızın devamını dilerim
yani ne gibi bir sıkıntı var diye sormak istedim bende ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Güzel Sşiteniz Var İçerik Olarakta İyi Fakat Menüler Çok Sade Kalmış.!
üst menümü yoksa yan menüler mi ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
18.12.2010, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: Alıntı: Güzel Sşiteniz Var İçerik Olarakta İyi Fakat Menüler Çok Sade Kalmış.!
üst menümü yoksa yan menüler mi
Üstmenüleriniz |
|
↑
|
|
|
-
pufiweb
Acemi Üye
|
18.12.2010, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
farenin yanındaki logo bence süper duruyordu içerik güzel Gs Liyi Döv ü KALDIR Ben gs Liyim 10/8 |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: fenerlininsitesi yazmış:
Alıntı:
Güzel Sşiteniz Var İçerik Olarakta İyi Fakat Menüler Çok Sade Kalmış.!
üst menümü yoksa yan menüler mi
Üstmenüleriniz
o menüyü yapmak için bayağı bir uğraş verdim üzerine gelince farklı bir görüntü alıyor ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: farenin yanındaki logo bence süper duruyordu içerik güzel Gs Liyi Döv ü KALDIR Ben gs Liyim 10/8
tşkler gs'liyi döv oyunu açılmıyor ne zman koysam sorun çıkıyor yakında kaldırırım ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
edebiyatsozluk
Acemi Üye
|
18.12.2010, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitendeki kodları iyice incele sitene girince her klikte pop-up açılıyor. |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: sitendeki kodları iyice incele sitene girince her klikte pop-up açılıyor.
uyarın için tşkler ama o bedava sitem reklam formatından kaynaklı ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
18.12.2010, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galeri sayfasını yeniledik ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
edebiyatsozluk
Acemi Üye
|
18.12.2010, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: Alıntı: sitendeki kodları iyice incele sitene girince her klikte pop-up açılıyor.
uyarın için tşkler ama o bedava sitem reklam formatından kaynaklı
hmm.. bilmiyordum ama çoğu sitede bu reklam formatı yok diğer sitemde reklam türü seçme gibi bir menü vardı ordan ayarlanıyordu ordan pop-up yerine başka bi reklam seçeneği seçebilirsin. |
|
↑
|
|
|
|