Yazar |
Mesaj |
-
hypnaty
Uzman Üye
|
24.11.2010, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: Anne Kalbi ( Kesin Okuyun ) |
|
|
Delikanlı, katı yürekli bir kızı sevmiş ve onunla evlenmek istemişti. Ancak kız, korkunç bir şart ileri sürerek:
- Senin sevgini ölçmek istiyorum, dedi. Bunun için de köpeğime yedirmek üzere bana annenin kalbini getireceksin.
Delikanlı, tüyler ürperten bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmış ve uzun bir tereddütten sonra hislerine mağlup olup annesini öldürmeye karar vermişti. Annesi, belki de durumu farkettiği icin oğluna fazla direnmedi. Ve cocuk, annesini öldürerek kalbini bir mendile koydu.
Delikanlı , kızın isteğini yerine getirmiş olmanın heyecanıyla yolda koşarken, ayağı bir taşa takıldı. Kendisi bir tarafa, mendil icindeki kalp bir tarafa fırladı. Canının acısından, ağzından ister istemez "Ah anacığım!" sözleri döküldüğünde annesinin tozlara bulanan ve hala soğumamış olan kalbinden bir ses yükseldi:
- Canım yavrum, bir yerin acıdı mı?______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
24.11.2010, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cok Güzel Gerçekten |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
24.11.2010, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskidendi-78 yazmış: Cok Güzel Gerçekten
Katılıyorum her okuduğumda hikayenin sonunda Tüylerim diken dikken oluyor ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.11.2010, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir sevgili için annesine bu yapılır mı ya?
Anne yüreği bir başka oluyor ______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
|
-
htmlyardimcin
Acemi Üye
|
25.11.2010, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Bir sevgili için annesine bu yapılır mı ya?
Anne yüreği bir başka oluyor
Sana katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
25.11.2010, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bir paylaşımdı ve çok teşekkür ederim.Gerçekten güzel bir yazıydı.[/u] |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
25.11.2010, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rıca Ederim______________
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
25.11.2010, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
nazlimsohbet
Acemi Üye
|
25.11.2010, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
27.11.2010, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten harika bir paylaşım... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
28.11.2010, 06:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
28.11.2010, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Bir sevgili için annesine bu yapılır mı ya?
Katılıyorum. Anneler .ocuklarının canlarının yanmasını istemez ama çocuklar annelerinidinlemez ve genellikle onlara karşı çıkar. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
cupacup
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.11.2010, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Paylaşım İçin!______________
Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
28.11.2010, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: nurcin-ozer yazmış: Bir sevgili için annesine bu yapılır mı ya?
Katılıyorum. Anneler .ocuklarının canlarının yanmasını istemez ama çocuklar annelerinidinlemez ve genellikle onlara karşı çıkar.
Anne Çocuğu İçin Canını Feda Bile Edebilir Ama Nedense Annenin Kıymeti Öldükten Sonra Anlanır ______________
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
17.01.2011, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|