Yazar |
Mesaj |
-
ilgincnet
Acemi Üye
|
15.11.2010, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: Tarih ve Eğlenceyi harmanladım.Tasarım ve konuları dğrlendrn |
|
|
Tarih ve Eğlenceyi harmanladım ve siteyi açtım http://ilgincnet.tr.gg Sitemde özgün konular ve tarihi ilginç bilgileride bulabilceksiniz.Sitem bgn açılmıştır ona göre değerlendirin.Tasarım ve konuları değerlendirir misiniz |
|
↑
|
|
|
-
cupacup
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarm Eh İşte İçerik Hiç Yok!
10/4 ______________
Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
15.11.2010, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ilgincnet
Acemi Üye
|
15.11.2010, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerik şuanda yok 1 ayda hedefim 150 konu ! ama hepsi özgün olamaz tarih bilgim bir yere kadar.50 konu benim yazmam olur.tarih ilginç olaylar felan daha bgn açıldı hala eklemeye devam ediyorum tasarım yapıcam ben kendim mesala www.barbaroskarde.tr.gg de benim sitem onu da deperlendirir misiniz ? |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
15.11.2010, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımı değiştirmelisin ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
dnmbymystery
Acemi Üye
|
15.11.2010, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/2 Tasarımı değiştirip içeriği zenginleştirmelisin! |
|
↑
|
|
|
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım bence gayet iyi kardeş değiştirme iyi olmuş ama içerik eklemelisin 10 üzerinden 7 başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunkingdom
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onunda tasarımı yeterli bir iki yerde düzeltmeler yapman gerek sol menünün yazısın kırmızı yapma sadece üstüne gelince deyil normaldede görünsün kırmızı olunca pek seçilmiyo yazılar
ana sayfadiki yorumları kaldır içerrik bölümüyle soldaki menünün aynı izada olmasını sağla kolay gelsin bunlar benim önerilerim başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunkingdom
Acemi Üye
|
15.11.2010, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: oyunkingdom yazmış:
peki www.barbaroskarde.tr.gg tasarım güzel mi onuda değiştirmek istiyorum
onunda tasarımı yeterli bir iki yerde düzeltmeler yapman gerek sol menünün yazısın kırmızı yapma sadece üstüne gelince deyil normaldede görünsün kırmızı olunca pek seçilmiyo yazılar
ana sayfadiki yorumları kaldır içerrik bölümüyle soldaki menünün aynı izada olmasını sağla kolay gelsin bunlar benim önerilerim başarılar
|
|
↑
|
|
|
-
oyunkingdom
Acemi Üye
|
15.11.2010, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|