Yazar |
Mesaj |
-
gamers-metin2
Acemi Üye
Konum: Kimsenin Olmadığı Buz Gibi Bir Çölün Ortasındayım Etrafım Denizlerle Çevrili ( ;
|
15.10.2010, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: Yeni Tasarımımız güzelmi?=) |
|
|
10 üzerinden değerlendirme yaparmısınız.+ ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
oynpaylasimi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gamers-metin2
Acemi Üye
Konum: Kimsenin Olmadığı Buz Gibi Bir Çölün Ortasındayım Etrafım Denizlerle Çevrili ( ;
|
15.10.2010, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
15.10.2010, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım İyi Menüler Olmamış O Tasarıma Başarılar 10/5 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.10.2010, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/4 içerik az-tasarım çok geniş .
başarılar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gamers-metin2
Acemi Üye
|
15.10.2010, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım mozilla ile desteklenmekte eski sürümü ile ne yazıkki uyum kodları eklemedim bulursam eklerim iyi bi kaynaktan. ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2010, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/8
sitenin amacına göre sitenin içeriğine kötü denilemez
tasarımın güzel olmuş bana göre
başarılar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.10.2010, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım değişmişsin bu güzelmiş!
güzel bir logo yapıp menü boylarını düzenleyip tasarımdaki sorunları giderip içerik ekledin mi tamamdır.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gamers-metin2
Acemi Üye
|
15.10.2010, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaman buldukça değiştirmeye çalışıyorum . yorumlarınız için teşekkürler. ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2010, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: tasarım değişmişsin bu güzelmiş!
güzel bir logo yapıp menü boylarını düzenleyip tasarımdaki sorunları giderip içerik ekledin mi tamamdır..
Metin2 sitelerine başka ne içerik eklene bilirki benımde metın2 sitem var dedım hit tavan yapa bılırmıyım olmadı zamanla olcak heralde
http://metin2pvpserverlerforum2.tr.gg/Forum/index.htm______________ |
|
↑
|
|
|
-
gamers-metin2
Acemi Üye
|
15.10.2010, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben hile wall hack koymak istedim ama tr.gg ye aykırı direkt link vermek yasak ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.10.2010, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gamers-metin2
Acemi Üye
|
15.10.2010, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Metin2 server infernomt2 bnmdir aslında o siteyle hemde bedava sitem ile ilgileniyorum ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
gamers-metin2
Acemi Üye
|
15.10.2010, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Değerlendirmeler =) ______________ İsrail Site Ve Türkiye Vatanımıza Hakaret Eden Siteleri Bana Bildirerek KaraListe İhbar Başlığını Kullanın.Siteleri Anında KAPATIRIM.
|
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.10.2010, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: 3 yıl boyunca bende mt2 oynadım. bırakma sebeplerimden genelde hepsi ban sebebi:D son bırakış nedenim yaptığım saçmalıktan dolayı samarrada mavi bayrakta kaplan+9-dolunay+4 sura basılı +9 u yancara veriyorum diye gittim adamın tekine verdim neyse konuyu dağıtmıyalım kısaca metin2 hakkında benimde bilgim var oynamadığım private kalmadı.
gamers'e baktım böyle bir site benim olsa daha bir sürü içerik ekleyebilirdim..
örneğin şuanda bu yazdığım mesajımda bile bir tane ipucu verdim
daha var yani kısaca.
Ben de oynadım eskilerdenim yani ben oynadıgım zaman tek alesta vardı
Heyy gidi gençlik şimdi 40 bulan server sayısı var heralde ^^ ______________ |
|
↑
|
|
|
|