Yazar |
Mesaj |
-
kardesimkardes
Acemi Üye
|
07.09.2010, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: sohbet kodu facedekine benzer |
|
|
facedekine benzer bi sohbet kodu bulabilir miyiz arkadaşlar ______________ Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..! |
|
↑
|
|
|
-
kardesimkardes
Acemi Üye
|
07.09.2010, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya da nasıl yapabiliriz bu sohbeti bi t-yardım edebilir miyiz ustalar rica etsem ______________ Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..! |
|
↑
|
|
|
-
nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2010, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biri aynısını yapmış istedim kodunu vermedi |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
07.09.2010, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.xat.com dan daha değişik bir chat kodu alabilirsiniz.______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
olabak
Aktif Üye
|
07.09.2010, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: www.xat.com dan daha değişik bir chat kodu alabilirsiniz.
ama arkadaş facedeki gibi istiyor |
|
↑
|
|
|
-
kardesimkardes
Acemi Üye
|
07.09.2010, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kimmiş o yapan ya ______________ Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..! |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
arkasokaklar-kanald
Aktif Üye
|
07.09.2010, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapanı söleyin ben döve döve alırım xD |
|
↑
|
|
|
-
kardesimkardes
Acemi Üye
|
07.09.2010, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bi seferberlik bulacaz hadi ______________ Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..! |
|
↑
|
|
|
-
kardesimkardes
Acemi Üye
|
07.09.2010, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galiba bşyler buldum ______________ Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..! |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kardesimkardes
Acemi Üye
|
07.09.2010, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biraz uğraşmam gerekecek bulursam ne demek tabi seve seve ______________ Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..! |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
07.09.2010, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardesimkardes yazmış: galiba bşyler buldum
kardesimkardes yazmış: biraz uğraşmam gerekecek bulursam ne demek tabi seve seve
Deyince bende buldun zannettim. Sana kolay gelsin o zaman. Gören arkadaşımızda adresi verse yani süper olur. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
ysfkrds
Acemi Üye
|
09.09.2010, 03:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysfkrds.tr.gg bakın ben bşyler buldum bu forumda var ama nasıl açılıyo siteyi açınca aha dedim oldu bi tıkladım ne açıldı bunu düzenleyebilecek arkadaş varsa düzenlesin biz de yararlanalım face sohbet için anca böle bşy bulabildim sitenin sağ alt köşesinde bi el atın bakalım ustalar... |
|
↑
|
|
|
-
indexe
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2010, 05:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|