Yazar |
Mesaj |
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
24.08.2010, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: Firefox 4 Beta sürmü nihayetinde Türkçe oldu! |
|
|
Merhaba,
Arkadşalar sizlere bir duyuru yapayım dedim..
Bugün firefox'un All Beta sayfasında bir gezinti yaparken Firefox 4'ün hem beta 4'ünü buldum hemde bunun Türkçe olduğunu gördüm.
İşte sizde Firefox 4'ü Beta olarak ve hiçbir yama olmadan Türkçe olarak kullanmak istiyorsanız tıklayın..
http://www.mozilla.com/pt-BR/firefox/all-beta.html
Gerçekten çok hızlı bir tarayıcı ve gerekli olan bütün ekstralara sahip olarak donatılmış.. |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2010, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
İlk yazılımından itibaren mozilla Türkçe desteğini vermişti zaten hep, sanırım başka bir tarayıcı ile karıştırdın!.. |
|
↑
|
|
|
-
photoshoptv
Acemi Üye
|
24.08.2010, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: İlk yazılımından itibaren mozilla Türkçe desteğini vermişti zaten hep, sanırım başka bir tarayıcı ile karıştırdın!..
bu başka bir sürümü "beta" diyor zaten.genelde betalar başka dilde oluyor heralde ondan yazmıştır. ______________ PhotoshopTV |
|
↑
|
|
|
-
photoshoptv
Acemi Üye
|
24.08.2010, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
indirdim sağolasın çok güzel olmuş beta müthiş.ayrıca hızıda güzel ______________ PhotoshopTV |
|
↑
|
|
|
-
photoshoptv
Acemi Üye
|
24.08.2010, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA
beta ile birilikte bs de çerez sorunuda kalmamış başarıyla ayrılıyor.özür tekrar ______________ PhotoshopTV |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
24.08.2010, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: İlk yazılımından itibaren mozilla Türkçe desteğini vermişti zaten hep, sanırım başka bir tarayıcı ile karıştırdın!..
Neredeyse tüm tarayıcı yapımcıları köken diller dışında beta sürümü yayınlamıştır. Opera gibi tarayıcılara yama çıkmıştır ayrı (Safari baştan beri destek vermiyor oda ayrı). Ama Mozilla'da 4. beta sürümünde Türkçe desteği vermiş. Aslında 2. ve 3. beta sürümlerinde de diğer dillere yavaş yavaş destek vermeye başlıyordu.. |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2010, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
tumhepsiburada yazmış: programyapmak yazmış: İlk yazılımından itibaren mozilla Türkçe desteğini vermişti zaten hep, sanırım başka bir tarayıcı ile karıştırdın!..
Neredeyse tüm tarayıcı yapımcıları köken diller dışında beta sürümü yayınlamıştır. Opera gibi tarayıcılara yama çıkmıştır ayrı (Safari baştan beri destek vermiyor oda ayrı). Ama Mozilla'da 4. beta sürümünde Türkçe desteği vermiş. Aslında 2. ve 3. beta sürümlerinde de diğer dillere yavaş yavaş destek vermeye başlıyordu..
Ben hep Mozilla kullandım, ie gibi bir şey kullanmayı eğer yazılım ve php kullanıyorsanız bileceksinizki tercih etmezsiniz, hemde bir Vakıf Yazılımıdır, bir şirkete değil, vakfa yardımlarınız gidiyor!..
Her daim Mozilla!.. |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2010, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Flood yapacağım özür dilerim, ama Alexa Toolbar için eklenti yapılmalı, toolbar yok ama Alexasız asla!.. |
|
↑
|
|
|
-
lifeye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2010, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
24.08.2010, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar malesef Google Chrome'deki kod ekleme sorunu yeni tarayıcı Mozilla Firefox 4'e de bulaşmış.. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimlife
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimlife
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
25.08.2010, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
feedlock
Acemi Üye
|
25.08.2010, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bn 1 aydır opera kullanıyorum hem hızlı hemde güvenli sorunsuz sitelere girebiliyorsunuz hrkse tavsiye ediyrm |
|
↑
|
|
|
-
10gunde10dolar
Acemi Üye
|
25.08.2010, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mozilla türkçeleştirdikler iyi olmuş... ______________ http://www.10gunde10dolar.tr.gg ===> 10 günde 10 dolar kazanmak için tıkayın ! |
|
↑
|
|
|
|