Yazar |
Mesaj |
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.05.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: google tr.gg yazınca bı bakarmısınız ? |
|
|
google tr.gg yazınca ılk 5 de cıkıorum sadece bendemı yoksa herkesdemı gecıcı mı bu olay ? www.trtbirzahmet.tr.gg sitm ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webisland
Acemi Üye
|
10.05.2010, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aradığın kelimeye bağlı,google ve tr.gg yazınca tr.gg sitelerinde google kelimesi geçen siteleri buluyor,sitenin pagerankına görede sıralama yapıyor. |
|
↑
|
|
|
-
trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.05.2010, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pagerank 0 ama ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yougars
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.05.2010, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben baktım ilk 5 te diyilsin hatta hiç siten gözülmüyor.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlkodz
Aktif Üye
|
10.05.2010, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk 5 Te Değilsin Kardeş ______________
Hey Gidi Bedava Sitem : 09.05.2008 17:56:46 |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
11.05.2010, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar konuyu kapatalım
uygun bir şekilde açılmamış zaten
burada başlık açarak değil msnden birilerinden rica ederekde sorununuzu
çözebilirdiniz burada site adresinizi vererek reklam yapmışda oldunuz
bunlar forum kurallarına uymadığınız gösterir
Lütfen daha dikkatli olunuzz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
zekaoyunn
Acemi Üye
|
11.05.2010, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: [size=24]zekaoyunn.tr.gg[/size] |
|
|
[size=18]zekaoyunn.tr.gg benim sitem süperdir bir tıklamayla eğleneceye dalacaksınız hadi şimdi sörf yapmaya iyi eğlenceler...[/size] |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
12.05.2010, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: [size=24]zekaoyunn.tr.gg[/size] |
|
|
zekaoyunn yazmış: [size=18]zekaoyunn.tr.gg benim sitem süperdir bir tıklamayla eğleneceye dalacaksınız hadi şimdi sörf yapmaya iyi eğlenceler...[/size]
Lütfen forum kurallarına uyunuz bu bölümde reklam yapmak yasaktır
site reklamlarınızı bedava-siteni tanıt bölümünde yapınız ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2010, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: [size=24]zekaoyunn.tr.gg[/size] |
|
|
gececi40 yazmış: zekaoyunn yazmış: [size=18]zekaoyunn.tr.gg benim sitem süperdir bir tıklamayla eğleneceye dalacaksınız hadi şimdi sörf yapmaya iyi eğlenceler...[/size]
site reklamlarınızı bedava-siteni tanıt bölümünde yapınız
gececi boşu boşuna nefesini tüketiyosun. sen yine uyarını yapıyosun ama boş. bu kişiler reklamını yapıp gidiyor zaten. uyarı alsalar da farketmiyo onlar için. forumu sırf reklam için kullanıyolar. anca siteleri kapanınca akılları başlarına geliyor. |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
12.05.2010, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: [size=24]zekaoyunn.tr.gg[/size] |
|
|
oyunfarz yazmış: gececi40 yazmış: zekaoyunn yazmış: [size=18]zekaoyunn.tr.gg benim sitem süperdir bir tıklamayla eğleneceye dalacaksınız hadi şimdi sörf yapmaya iyi eğlenceler...[/size]
gececi boşu boşuna nefesini tüketiyosun. sen yine uyarını yapıyosun ama boş. bu kişiler reklamını yapıp gidiyor zaten. uyarı alsalar da farketmiyo onlar için. forumu sırf reklam için kullanıyolar. anca siteleri kapanınca akılları başlarına geliyor.
Merhaba boşuboşuna nefesinizi yoruyorsunuz derken bazı şeyleri düşememişsiniz
ben söylemezsem sen söylemezsen o söylemezse buraya başlık açanlar bu bölgenin yasak olduğunu bilmeyip sürekli burda site tanıtacaklar ama o arkadaş bir daha ki reklamında duyarlı biriyse kuralına göre yapacak
bu iş aynı trafik kurallarına benzer dostum trafik kurallarına uymayı bilelim uymayanlarıda uyaralım ki duyarlı olunsun
Konu kapanmıştır ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
|
↑
|
|
|
-
oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2010, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: [size=24]zekaoyunn.tr.gg[/size] |
|
|
gececi40 yazmış: oyunfarz yazmış: gececi40 yazmış: zekaoyunn yazmış: [size=18]zekaoyunn.tr.gg benim sitem süperdir bir tıklamayla eğleneceye dalacaksınız hadi şimdi sörf yapmaya iyi eğlenceler...[/size]
gececi boşu boşuna nefesini tüketiyosun. sen yine uyarını yapıyosun ama boş. bu kişiler reklamını yapıp gidiyor zaten. uyarı alsalar da farketmiyo onlar için. forumu sırf reklam için kullanıyolar. anca siteleri kapanınca akılları başlarına geliyor.
Merhaba boşuboşuna nefesinizi yoruyorsunuz derken bazı şeyleri düşememişsiniz
ben söylemezsem sen söylemezsen o söylemezse buraya başlık açanlar bu bölgenin yasak olduğunu bilmeyip sürekli burda site tanıtacaklar ama o arkadaş bir daha ki reklamında duyarlı biriyse kuralına göre yapacak
bu iş aynı trafik kurallarına benzer dostum trafik kurallarına uymayı bilelim uymayanlarıda uyaralım ki duyarlı olunsun
Konu kapanmıştır
dediğin gibi olsun inşallah o kişide duymuştur bu dediklerini
Konu kapanmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|