Yazar |
Mesaj |
-
wwe-showtime
Acemi Üye
|
28.03.2010, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10 üzerinden 8 veririm |
|
↑
|
|
|
-
hitalver
Acemi Üye
|
28.03.2010, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteni başarılı buldum tema falan süper...
10/8 ______________
http://www.forumcix.benimforum.org ---------->Moderator Aranıyor Destek Olun...23 Üyeli Site BEKLİYORUM |
|
↑
|
|
|
-
mertphotograph
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
03.04.2010, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Seni Baydır Tanıyorum Kardeşim.Ama Bence Tasarımı Geliştirmelisin...Onun Haricinde :10/10 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mertphotograph
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.04.2010, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
erennoyun
Acemi Üye
|
09.04.2010, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: ss |
|
|
arkadaşım bana bir oyun sitesi tasarımı yaparmısın.tabiki kodunuda yaz. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
09.04.2010, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş Siten Güzel 10/9 ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
mertphotograph
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.04.2010, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: ss |
|
|
erennoyun yazmış: arkadaşım bana bir oyun sitesi tasarımı yaparmısın.tabiki kodunuda yaz. |
|
↑
|
|
|
-
guvercinmiski
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2010, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
Başka yorum ? (:
Bu arada en yakın zamanda yani bugün yarın güzel bir arkaplan yapıp ekleyeceğim..______________ Bizi Değerlendir ==>> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=144914
Deha, ancak özgürlük atmosferinde soluk alabilir.
(J. Stuart Mill)
|
|
↑
|
|
|
-
philosdesign
Acemi Üye
|
26.04.2010, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/9 Başarılar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2010, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: Guvercinmiski.Tr.Gg |
|
|
guvercinmiski yazmış: Arkadaşlar sitem hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ve 10 üzerinden bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.. (:
canım benim senin siten benim taktir ettiğim ender sitelerden, fakat müsade edersen bir kaç yorum yapacağım
canım tasarımın güzel fakat şekilsiz, bi tarafı uzun bi tarafı kısa biçimsiz duruyor,
ya gülüm o sağdaki saat ne çıkar onu gülüm ya hem kaba kocaman öle kibar bir tasarıma hiç uymuyor, hem herkezin pc sinde saat tarih vs var ne gerek var ona
hem o çıkınca sol tarafın uzunluğuda gider daha düzgün olur.
header harikaaa
içeriklerin çok güzel, sitenin adına tam uyduğu gibi bir site yani sadece güvercinle ilgili bir site, hiç yolundan şaşmamışın, bu ytaktire şahan
birde nasıl desem tasarımın bi sonu olmalı, yani altında bi tablo filan olsa yani bu şeklde sonuçsuz gibi duruyor, sanki site boşlukta kalmış gibi
sitene puanım
10/8 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
guvercinmiski
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.04.2010, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Guvercinmiski.Tr.Gg |
|
|
gururum5 yazmış: guvercinmiski yazmış: Arkadaşlar sitem hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ve 10 üzerinden bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.. (:
canım benim senin siten benim taktir ettiğim ender sitelerden, fakat müsade edersen bir kaç yorum yapacağım
canım tasarımın güzel fakat şekilsiz, bi tarafı uzun bi tarafı kısa biçimsiz duruyor,
ya gülüm o sağdaki saat ne çıkar onu gülüm ya hem kaba kocaman öle kibar bir tasarıma hiç uymuyor, hem herkezin pc sinde saat tarih vs var ne gerek var ona
header harikaaa
içeriklerin çok güzel, sitenin adına tam uyduğu gibi bir site yani sadece güvercinle ilgili bir site, hiç yolundan şaşmamışın, bu ytaktire şahan
birde nasıl desem tasarımın bi sonu olmalı, yani altında bi tablo filan olsa yani bu şeklde sonuçsuz gibi duruyor, sanki site boşlukta kalmış gibi
sitene puanım
10/8
İlk önce o güzel yorumunuz için teşekkür ederim..
Tavsiyeleriniz doğrultusunda o dediğiniz değişiklileri yaptım sitemde bence gayete güzel oldu girip nasıl olduğunu yazarsanızda mutlu olurum .. Bir daha teşekkürler.
@philosdesign : Teşekkürler (:______________ Bizi Değerlendir ==>> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=144914
Deha, ancak özgürlük atmosferinde soluk alabilir.
(J. Stuart Mill)
|
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.04.2010, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: Re: Guvercinmiski.Tr.Gg |
|
|
guvercinmiski yazmış: gururum5 yazmış: guvercinmiski yazmış: Arkadaşlar sitem hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ve 10 üzerinden bir değerlendirme yaparsanız sevinirim.. (:
header harikaaa
sitene puanım
10/8
İlk önce o güzel yorumunuz için teşekkür ederim..
Tavsiyeleriniz doğrultusunda o dediğiniz değişiklileri yaptım sitemde bence gayete güzel oldu girip nasıl olduğunu yazarsanızda mutlu olurum .. Bir daha teşekkürler.
@philosdesign : Teşekkürler (:
Canım böyle çok daha iyi, fakat saati kaldırdığın yerde küçük bir boşluk var, oraya küçük bir şey ekliyebilirsin , yada o boşluğ kaldırabilirsin. bu şekliyle bile çok iyi olmuş. eline sağlık ______________ |
|
↑
|
|
|
|