Yazar |
Mesaj |
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.04.2010, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: Adsense Reklam |
|
|
Sitemde google adsense reklamları bulunmakta ama hem adsense hemde başka bir reklam şirketinin reklamlarını sitemde bulundurabilirmiyim bunu merak ediyodumda.
Adsense'nin sitesinde bi şeyler yazıyo ama ben pek anlamadım.
______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.04.2010, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saol bilgi için______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gececi40 A Katılmıyorum.Çünkü Benim Bildiğim Google Adsense Öyle Herkesin Sitesini Kabul Etmez.Çünkü Ben Bir Kere Uyanıklık Yapim Ve Siteme 2 Şirketin Reklamını Eklim Dedim Ve Adsense İle Adtechi Ekledim.İlk Olarak Adtechi Ekledim.1 Gün Geçtikten Sonra Adsense De Kayıt Oldum.Fakat Adsense Kabul Etmedi.Bunun Nedenide Belli Zaten.Adsense İçinde 1 Den Fazla Reklam Şirketi Bulunan Siteleri Sevmiyor..Zaten Sitenizi Kaydettiğinizde 1 Gün Sonra Onay Gelio.O Bir Gün İçerisinde Google Adsense Sitenizi İzlemeye Başlıyor...______________ |
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.04.2010, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BEn ne yapıyım şaşırdım vallaha arada kaldım.Sadece Adsensede iyi para kazandırmıyo ne yapıyım şimdi.Google baba o kadar para kazanıyo bize zırnık koklatmıyo iyimi şimdi bu yaptıkları.Tövbe Tövbe.Baba dedik bağrımıza bastık yastık deyip bizi attı iyimi.______________ |
|
↑
|
|
|
-
yaris-merkezi
Uzman Üye
|
11.04.2010, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana Göre Google Adsense Ve Adtech Gayet İyi Para Veriyor..
Denedim Ve Gördüm.Google Adsense Tıklama Başına:0.030
Adtech İse:0.30$ Veriyor... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
11.04.2010, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba eğer sitenizde google adense reklamı var ise
başka bir reklam şirketinin kodunuda alabilirsinizzz
sanırım adensenin son zamanlardaki durumundan haberdar değilsiniz
biraz araştırınız adense artık tüm sitelere reklam veriyor artık
öyle bir yönelme bir alan istemiyor buyurun deneyiniz
google zor günler yaşıyor o yüzden her isteyene adense reklamları veriyor ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
kralca65
Aktif Üye
|
11.04.2010, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 arkadaşa katılıyorum
adense başka bir reklam şirketi var diye reklamını vermiyor diye birşey yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
spshop
Acemi Üye
|
11.04.2010, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adsense ingilizce içerikli sitelerde tık başına 0.51-0.55$ falan verio türkçe içeriklere zırnık koklatmıo verdiği ücret 0.03-0.06$ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|