Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.03.2010, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş tasarımı değiştirdiğinde bu kodlar hala çıkıyormu tasarımının kodlarını bir yere kaydet bi dene....

Sorularınızı forumda sorun...Gereksiz yere Ö.M atmayınız...
Mesaj01.03.2010, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni Bir Tasarım Bul Ama Eski Tasarımın Kodlarını Kaybetmeden Yeni Tasarıma Geç Bakalım O Çizgi Hala Çıkacakmı?
Mesaj02.03.2010, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
div#nav_container, h2#title, div#sidebar_container {
display: none
}

bu kodu css kısmına eklersen belki düzelebilir
Mesaj02.03.2010, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

doganadiyaman yazmış:
onder6665 yazmış:
sitenizde bahsettiğim kodlar kaynaktan baktığımda mevcut

Kaynakta mevcut görünüyor ancak benim tasarım kodlarımda yok, bu durumda ne yapmam gerekiyor

o kodlar tr.gg sitelere otomatik eklenen standart kodlardan. css-design tasarımının varsayılan şemasının kodları daha doğrusu. yani o kodları hadi kaldırayım deyince kaldıramıyosunuz. ama css ile yok edebilirsiniz ki kodu yukarıda verdim. olmazsa bendeki css-design'daki o fazlalık kodların hepsini temizleyici css kodu vardı onu paylaşırım
Mesaj03.03.2010, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

scriptype yazmış:
doganadiyaman yazmış:
onder6665 yazmış:
sitenizde bahsettiğim kodlar kaynaktan baktığımda mevcut

Kaynakta mevcut görünüyor ancak benim tasarım kodlarımda yok, bu durumda ne yapmam gerekiyor

o kodlar tr.gg sitelere otomatik eklenen standart kodlardan. css-design tasarımının varsayılan şemasının kodları daha doğrusu. yani o kodları hadi kaldırayım deyince kaldıramıyosunuz. ama css ile yok edebilirsiniz ki kodu yukarıda verdim. olmazsa bendeki css-design'daki o fazlalık kodların hepsini temizleyici css kodu vardı onu paylaşırım

Abicim, mükemmelsin,

tasarım değiştirmeyi denemedim, aynı bu şekilde yaptım ve çizgiler gitti.

Varsayılan olarak gelen kodların oluşturabileceği sorunlardan birisine güzel bir örnek de olmuş oldu bu konu.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim
Mesaj03.03.2010, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

önemli değil ben de sevindim sorunun çözülmesine =)