Yazar |
Mesaj |
-
sanalomur
Acemi Üye
|
01.02.2010, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: saklı sayfalar |
|
|
arkadaşlar ben saklı sayfalar ekledim sonra içine konu koydum herşey tamam ama tek sorun hani diyelim Genel Problemler Onu Tıklayınca Birtane Daha Sayfa Cıkcak
En son sanalomur tarafından 01.02.2010 21:47:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
justinfriend
Aktif Üye
|
01.02.2010, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim Sorunun Tam Olarak Anlatırsan Cevap verebilirim ! ______________
JustinFriend ; Bilgisi Olan Profesör Olur.Fakat : Paylaşan Efsane Olur ! |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
01.02.2010, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
justinfriend yazmış: Kardeşim Sorunun Tam Olarak Anlatırsan Cevap verebilirim !
katılıyorum.. konuyu biraz daha açar mısın? ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
sanalomur
Acemi Üye
|
01.02.2010, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bak hani saklı sayfalar varya birtane sayfa actım diyelim o sayfanın içinde birtane daha tıklanması için sayfa gerek nasıl yaparım |
|
↑
|
|
|
-
justinfriend
Aktif Üye
|
01.02.2010, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalomur yazmış: bak hani saklı sayfalar varya birtane sayfa actım diyelim o sayfanın içinde birtane daha tıklanması için sayfa gerek nasıl yaparım
Kardeş Kusura Bakma Ama Yine Anlamadm ! Anlayan Varsa Banada Anlatsın ______________
JustinFriend ; Bilgisi Olan Profesör Olur.Fakat : Paylaşan Efsane Olur ! |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
01.02.2010, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalomur yazmış: bak hani saklı sayfalar varya birtane sayfa actım diyelim o sayfanın içinde birtane daha tıklanması için sayfa gerek nasıl yaparım
Sanırım alt sayfa yapmak istiyosun..
Bunu yapmak için:
Yeni bir sayfa yap, sonra sayfanın adını yazdığın kutucuğun hemen altında "Ana Sayfa" yazan bir şey var..
Onu "Bunun alt sayfası: Saklı Sayfalar" yap..
______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
sanalomur
Acemi Üye
|
01.02.2010, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="simerweb"] sanalomur yazmış: bak hani saklı sayfalar varya birtane sayfa actım diyelim o sayfanın içinde birtane daha tıklanması için sayfa gerek nasıl yaparım
Bunu yapmak için:
Yeni bir sayfa yap, sonra sayfanın adını yazdığın kutucuğun hemen altında "Ana Sayfa" yazan bir şey var..
onu biliyorum tamam işte onu yaptım ya birtane daha yapcam ama saklı sayfalara baglı degil actıgım sayfaya baglı olsun istiyorum |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
01.02.2010, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="sanalomur"] simerweb yazmış: sanalomur yazmış: bak hani saklı sayfalar varya birtane sayfa actım diyelim o sayfanın içinde birtane daha tıklanması için sayfa gerek nasıl yaparım
Bunu yapmak için:
onu biliyorum tamam işte onu yaptım ya birtane daha yapcam ama saklı sayfalara baglı degil actıgım sayfaya baglı olsun istiyorum
Eğer yaptığın alt sayfaya bir alt sayfa yapmak istiyorsan; bu mümkün değil.
Ama yağtığın başka bir sayfaya alt sayfa yapacaksan yine aynı şekilde yapabilirsin.
AMA eğer "alt sayfa değil, normal bir sayfa açmak istiyorum" diyosan; sayfanın adının altındaki seçeğin "Ana Sayfa" yap..
______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
sanalomur
Acemi Üye
|
01.02.2010, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama açtıgımı görmesinler istiyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2010, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım konuyu anlamakta herkes gibi zorlandım ama bir fikir sahibiyim işini görmesi dileğiyle...
Bir sayfa yapıp onu başka bir sayfanın alt sayfası yapmak ve bu sayfanın üyeler hariç kimseye görünmemesini istiyorsun sanırım.
Bunu şöyle yapabilirsin.Örneğin oyun sayfası açtın. Oyun2 sayfasını da açıp Oyun sayfasının alt sayfası yaptın. Sayfayı oluşturduğunda hemen altında "seçenekleri göster" yazan bir buton göreceksin. Ona tıkladığında 2. açılabilir menüden "Sadece loginle giriş yapmış olanlar kullanabilir" seçeneğini seçip kaydetmen yeterli olacaktır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
01.02.2010, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim anladığım kadarı ile merdiven misali alt sayfalar istiyorsun ama mesela ama sayfadayken gözükmeden yapabilirsin kodlardan yapabilirsin biraz araştır derim valla cep telden girdiğim için fazla yardımcı olamıyorum ama bu forumda html kısmında bu sorununun çözümünü bulabilirsin bence.... |
|
↑
|
|
|
-
sanalomur
Acemi Üye
|
01.02.2010, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bak orda gösterdim adam saklı sayfayı kurmuş yeni sayfa açmış birdaha açmış actıgı sayfaya baglamış.......... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
01.02.2010, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Küçük bir hatırlatma konu açarken yardım, acil, bakarmısınız? gibi kelimeler ile konu açmayınız.
Konuyu özetleyecek şekilde açınız.
______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
sanalomur
Acemi Üye
|
01.02.2010, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resimi zaten koydum...
bak saklı sayfaları aktife diyoruz sonra yeni bir sayfa acıyoruz saklı sayfalara aktif ediyoruz sonra birdaha sayfa acıyoruz onu önceki açtıgımız sayfayla saklı sayfalara ekliyoruz
işte bunu nasıl yaparım diyorum.. :S |
|
↑
|
|
|
-
oyunchak
Acemi Üye
|
01.02.2010, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı:
Bunu yapmak için:
Simerweb cevap vermiş... Ben biraz daha açayım.
Sizin de dediğiniz gibi diyelim ki: Genel Problemler bu sayfayı açtın ve kaydettin.
İkinci konunu yani sayfanı aç. Adı mesela Yeni Sayfanın Başlığı
[/quote]
Burda da gözüktüğü gibi şu seçeneği yap:
Bunun alt sayfası: Genel Problemler.
|
|
↑
|
|
|
|