Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj30.01.2010, 11:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eski Günlere Dönmek İçin Hiç bir Engel yok. fakat Gözlemliyorumki Forum artık Bom boş Gençlere özel eskiden fokur, fokur dolu olurdu. Şimdi ise bir başlığa ertesi gün cevap geliyor yada Eversi Gün !! Her neyse Ben Burada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Gecelere kadar burdaydık maraş -- Tumhepsiburada -- Göksen - net-tr - cevdet - Ua - Afil- galatasarayy - silsile- namazbiz -bahse-abron Hepsiyle Forum çok iyi geçiyordu Tabiki cüneyt abi Selin hanım Eğlenceli bir Forum vardı. En çok serbest bölgeye akın oluyordu. Ama artık Buda yok Çünkü sessiz bir Forum var artık. İşallah En yakın zamanda'da Tekrar fokur fokur olur. Şöyle bir sloganımız var artık Kim bilir belki güneş bir gün bizim için doğar...
Mesaj30.01.2010, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
Eski Günlere Dönmek İçin Hiç bir Engel yok. fakat Gözlemliyorumki Forum artık Bom boş Gençlere özel eskiden fokur, fokur dolu olurdu. Şimdi ise bir başlığa ertesi gün cevap geliyor yada Eversi Gün !! Her neyse Ben Burada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Gecelere kadar burdaydık maraş -- Tumhepsiburada -- Göksen - net-tr - cevdet - Ua - Afil- galatasarayy - silsile- namazbiz -bahse-abron Hepsiyle Forum çok iyi geçiyordu Tabiki cüneyt abi Selin hanım Eğlenceli bir Forum vardı. En çok serbest bölgeye akın oluyordu. Ama artık Buda yok Çünkü sessiz bir Forum var artık. İşallah En yakın zamanda'da Tekrar fokur fokur olur. Şöyle bir sloganımız var artık Kim bilir belki güneş bir gün bizim için doğar...

Geliyoruz sessiz ve derinden!... Wink
Mesaj30.01.2010, 12:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:

Valla dogru soluyorsun...
Bizim eskiden bi serbest bolgemiz vardı kii... Dillere destandı gercekten.Tam kardeslik ortamı tam Bs ye yakısır bir forumdu.Bizi birbirimize baglayan bir sohbet ortamı bir kardeşlik ortamı vardı.çok ozledim çook...
Kişi ismi vermek isterdim ama çook arkadas var çok kardeşim var Bs de olurda birini unuturum darılır kırılır.Çok uzer beni bu...
Bs kardeşliğinin geri gelmesi dileği ile...
Mesaj30.01.2010, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava-Sitem in forumunun bir ara tamamıyla silinmesinden sonra Forum bozuldu... Herkes dağıldı acayip birşey oldu..
Mesaj30.01.2010, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Neler yaşamadımki.Hiç birşey bilmiyordum çok şey öğrendim. hala öğreniyordum. Tabi benimde ilk sitem bu değil.Bs nin ilk kurulduğu yıllarda 2006 felan olması lazım bir site açmıştım.Ona ice blue tasarımı felanda yapmıştım.Yapmıştım derken almıştım :d ama arka planı felan kendim eklemiştim.sonra yavaş yavaş geliştik.2007 hyperend.tr.gg yi açtım hiç bişi bilmiyordum.İce blue red tasarımlarını denedikten sonra ilk defa css tasarım kullanmıştım.Aqurian dı tasarımın adı ve net-tr ile ikimiz aynı tasarımı kullanıyorduk.O zaman grafikleri real draw la yapıyordum Very Happy Sonra kendi tasarımı yapmaya başladım öle böle geldik bu günlere.
Mesaj30.01.2010, 18:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bs-dostlarında sohbet etiiğimiz,yarışma yaptıgımız,arada birde kavga ettiğimiz,duygularımızı paylaştıgımız,sevinçlerimizi paylaştıgımız,acılarımızı paylaştıgımız,dost olduğumuz chati sohbeti özledim Surprised Surprised
Mesaj30.01.2010, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk TR.GG sitemi memleketim için açmıştım..Yavaş yavaş alışarak kendi tasarımlarımı yapabiliyorum(zamanım oldukça)
Mesaj01.02.2010, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
Bs-dostlarında sohbet etiiğimiz,yarışma yaptıgımız,arada birde kavga ettiğimiz,duygularımızı paylaştıgımız,sevinçlerimizi paylaştıgımız,acılarımızı paylaştıgımız,dost olduğumuz chati sohbeti özledim Surprised Surprised

O gunleri kim unutur ki... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mesaj01.02.2010, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim ilk sitem www.m-video.tr.gg di fakat silindi günlük hiti 100+ toplam videosu 1000 i aşkındı hergün sayfa sayfa film eklerdim açtığım tarih 2008 sonlarındandı Smile
Mesaj08.03.2010, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ss

htlmkodes yazmış:

Foruma dönmez !!! Bu kesin neden diceksin askere gidmeden öncede Forumda yokdu ve gitti geldiği zamanda forumda olmıcak ve onun net uzantısıda var bunlarla ilgilenir herhalde. Razz

Very Happy Çok kesin konuşmussun.. netle daha çok uğraştığım doğru ama tr.gg ye ihmal etmiyorum. Sonuçda onda da bir ziyaretci kitlem var Cool
Mesaj08.03.2010, 14:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ss

nazimca yazmış:
htlmkodes yazmış:

Foruma dönmez !!! Bu kesin neden diceksin askere gidmeden öncede Forumda yokdu ve gitti geldiği zamanda forumda olmıcak ve onun net uzantısıda var bunlarla ilgilenir herhalde. Razz

Very Happy Çok kesin konuşmussun.. netle daha çok uğraştığım doğru ama tr.gg ye ihmal etmiyorum. Sonuçda onda da bir ziyaretci kitlem var Cool

Abi seni buralarda görmek çok güzel. Smile Daha da aktif olman dileğiyle..
Mesaj08.03.2010, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar onu bunu bırakın bs 2-3 ay içinde çok değişti eski bsden eser kalmadı ayrıca bs memnuniyetide azaldı böyle devam ederse eski günleri hatırlamaktan başka birşey yapamayız.Gün geçtikçe bir kaç arkadaşımız daha aramızdan ayrılıyor bs yönetimi sadece kendi çıkarını değil bizide düşünmesi lazım zaten sadece kendi çıkarını düşünürse bs tamamen gider bunların olmaması için birlik ve beraberliğimizi bozmamamız lazım...

Saygılarımla...

Sorularınızı forumda sorun...Gereksiz yere Ö.M atmayınız...
Mesaj08.03.2010, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkseyyah yazmış:
Arkadaşlar onu bunu bırakın bs 2-3 ay içinde çok değişti eski bsden eser kalmadı ayrıca bs memnuniyetide azaldı böyle devam ederse eski günleri hatırlamaktan başka birşey yapamayız.Gün geçtikçe bir kaç arkadaşımız daha aramızdan ayrılıyor bs yönetimi sadece kendi çıkarını değil bizide düşünmesi lazım zaten sadece kendi çıkarını düşünürse bs tamamen gider bunların olmaması için birlik ve beraberliğimizi bozmamamız lazım...

Saygılarımla...

Hep aynı şeyler yaşanmaz. Gidenler ve gelenler olur. Değişiklikler her zaman, her yerde olduğu gibi burada da oldu...
Bu demek değil ki bedava-sitem'de kimse kalmaz. Bedava-siteme ücretli ekstralar gelmesi ile daha da güzel bir hala gelir diye düşünüyorum. Sadece ücretli ekstralar gelmez tabiki. Ücretsiz ekstralara yeniliklerde gelir. Bu demek olur ki bedava-sitem eskisi gibi neşeli ve güncel bir platform olur... Wink

Mesaj08.03.2010, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
htlmkodes yazmış:

Geliyoruz sessiz ve derinden!... Wink

Tr.Gg Üyeleri her daim iyi yürekli olduğunda gereken forum mutlaka gelir.

BedavaSitem Derslerimiz Giderek Artmaktadır.
Mesaj09.03.2010, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eski günler değerli olsaydı eskide kalmazdı..
diye bir söz söylemek isterim.
Bedava-sitem'de Beni bilen bilir tanıyanda tanır..
eski günleri kim özlemez ki. Özellikle Selin li BEDAVA-SİTEM'i
Eskiden düşmanım,dostum kimse gene aynılar bir bu değişmez Smile

Dünleri aramaktansa dünleri bugüne taşımak daha mantıklı gelir bana..
Herkese başarılar
Ayrıca TUNA sanada bu başlığın devamını getirdiğinden dolayı teşekkür ederim...
Beni unutmayın Razz
Önceki mesajları göster: