Yazar |
Mesaj |
-
pazarkoyfm
Acemi Üye
|
15.01.2010, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: Ana Sayfada Durup Dururken Kayma Oldu ACİL YARDIM :( |
|
|
Başlık banneri ile anasayfa yazan satır arasında sirtenın adını yazan kısım açıldı başlık bannerı harıç gerısı asağıya kaydı durup dururken. Bi yardım edin arkadaşlar.
www.pazarkoyfm.tr.gg[/code] |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
15.01.2010, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eklediğiniz arama butonun'dan kaynaklanıyor olabilir. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
pazarkoyfm
Acemi Üye
|
17.01.2010, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kaldırdım ama yine kaymiş gözüküyor. Önceden böyle değildi. Durup dururken oldu
informess yazmış: Eklediğiniz arama butonun'dan kaynaklanıyor olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
tamircini
Acemi Üye
|
17.01.2010, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana Sayfayı Baştan Düzenleyin bi düzelmesi gerek ______________ |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
17.01.2010, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En son ne eklediyseniz onu kaldırın.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
17.01.2010, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
simerweb yazmış: En son ne eklediyseniz onu kaldırın..
Ben sitene İE8 den girdim herhangi bir kayma falan gözükmüyo.. sen herhalde firefoxtan falan girdin.. çünkü firefoxta bu sorun çıkabiliyor.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
pazarkoyfm
Acemi Üye
|
28.01.2010, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yok ya, birşey eklemedim. en son eklediğimdede uzun zamandır sorun yoktu. birden bire oldu. ie8 den giriyorum bende. başlık banner ile ana sayfa yazan yesil cubuk arasında 3-4 cm asagı dogru açık var. kodları kontrol ettim bişe bulamadım ( |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
28.01.2010, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pazarkoyfm yazmış: Yok ya, birşey eklemedim. en son eklediğimdede uzun zamandır sorun yoktu. birden bire oldu. ie8 den giriyorum bende. başlık banner ile ana sayfa yazan yesil cubuk arasında 3-4 cm asagı dogru açık var. kodları kontrol ettim bişe bulamadım (
siteniz zararli içeriklerden dolayı google'da engellemiş..
ayrica tasarim üstüne eklediğiniz kodlardan dolayı olabilir.
(sitenizi göremedim engelli oldugundan dolayı bu kadarını diyebileceğim) |
|
↑
|
|
|
-
desibell
Acemi Üye
|
28.01.2010, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet siteniz engellenmiş.Telaş yapmayın zamanla düzelir.Bazı kodlardan kaynaklanıyor olabilir.
Yapacağınız şey sitenized birde 1024x768px ile bakmak.Ben 1280x1024 kullanıyorum siteniz normal ama 1024x768de öyle olduğunu sanmıyorum.Tasarımın sol kısmındaki kodları kaldırın.Çözünürlüğünüzü düşürmek için masaüstünde sağ tıklayıp özellikler demeniz yeterli olacaktır. ______________ Taklit, asıl olanın beğenildiğinin, sevildiğinin bir göstergesidir. Her yerde olduğu gibi fazla sayıda taklitin olması bıkkınlık yaratabilir. Ama ne kadar benzesede benzesin taklit taklittir ve ondan öteye geçemez. |
|
↑
|
|
|
|