Yazar |
Mesaj |
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2009, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: acaba nasıl yapmıs (css forum) |
|
|
http://sinifogretmenimiz.tr.gg/Forum/index.htm
forumu ayrı bır sayfada degıl de tam ortada acmıs nasıl yapmıs acaba arkadaslar lutfen yardımcı olumusunuz ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2009, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kımse bılmıyomu acaba arkadaslar:( ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2009, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar yetkılı kımse yokmu yaa ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2009, 08:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitene giriş ten ekstra ekle...Ordan forum u aktif et...Tamamdır... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2009, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam yaptım ancak benımkı css tasarım ayrı bır sayfada acılıyor hocamınkı ıse frame olmadan sıtesının ıcınde acılıyor onu nasıl yapabılırım dıye sormustum ben ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Css tasarımdan dolayı bs nin ekstraları tasarım ile bütünleşmiyor..Benim siteme bakarsan bende de aynı problem olduğu için tasarımın sağ kısmını kldırmak zorunda kaldım...Ziyaretçi defterini aktif edebilmek için...
Bende ziyaretçi defterini aktif edince tasarımın en altında çıktı...Bu sorunu sağ kısmı kaldırark çözdüm...Sizde aynı şekil de yapabilirsiniz... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2009, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam ben yukarda oldugu gıbı ıstıyorum heralde anlatamadım ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-deposu
Acemi Üye
|
14.11.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenin sahibine sordun mu nasıl yaptığını? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gorselsinif
Acemi Üye
|
14.11.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zıyaetcı defterıne yazdım ama bılmıyorum soylermıkı |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
14.11.2009, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gorselsinif yazmış: zıyaetcı defterıne yazdım ama bılmıyorum soylermıkı
Ziyaretçi Defteri yerine Ö.M'den söyleseydin ya.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
zeybekia
Aktif Üye
|
14.11.2009, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberiz.tr.gg adlı ark. haklı yha gerçekten tebrik etmek lazım bir de login(giriş) bölümünü flnda değiştirmiş bnim bu adamla kesin konuşmam lazım süper yapmış... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gorselsinif
Acemi Üye
|
14.11.2009, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya yazının seklını felan bende degıstırdım ancak forumu onun gıbı sıtnın ıcınde ne yaptıysam yapamadım arkadaslar frame olarak acarım ama goruntu bozuluyor ben bunu ıstemıyourm lutfen ya eskıden burası boylemıstı yaa ben tr.gg nın en eskı uyelerınden bırıyım yenıden buralara ugradık ama kımse kalmamıs bılen yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?? |
|
↑
|
|
|
-
zeybekia
Aktif Üye
|
14.11.2009, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberiz.tr.gg arkadaşım senin sitene daha yeni bakabildim gerçekten sninkide çok güzel banada css tasarımı-forum-tema konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim..
iletişim için ö.m gnderebilirsin şimdiden teşekkürler.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gorselsinif
Acemi Üye
|
14.11.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam herseyı yaptım sadece su forum olayını halledemedım kafayı yıyecemmm valla gece uyuyamıyorum gece akıma gelıyor bıseyler ugrasıyırum yıne olmuyor bu adam nasıl yapmıs yaaa bırde meslektas olacazz:) |
|
↑
|
|
|
-
kings-bir
Acemi Üye
|
15.11.2009, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar bu cok kolay aslıdna yapılan olay su cıft sutunlu menulu ı tasarım bulacaksınız ve sayfalarımı degıstır dıyıp oncelıkle foruma tıklayıp seceneklerı goster dıyeceksınız ardından orada welcome page yazıyor ona tıklayın ve artık sıtenız o arkadasın kı gıbı anasayfada forum gozukur hale gelsın tesekkur etmek ıcın http:/kings-bir.tr.gg adresine girip reklamalra tıklamanız yeterli ______________ http://kings-bir.tr.gg/Ana-Sayfa.htm |
|
↑
|
|
|
|