Yazar |
Mesaj |
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
05.11.2009, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: SİZCE BU REKLAMLAR SITEMIZE YAKISIYORMU |
|
|
merhaba sevgılı musluman dınkardeslerım selamunaleykum arkadaslar bu reklamlarneya banermıs olurmu sızce boyle baner adamlar bızım sırtımızdan dunyanın parasını getırıyolar ama bıze verılen hızmet bumu yanı ben dını bır sıte kuram veya koyume bır sıte kuracam bunlar yarın acık sacık banerlerde korlar bundan emın olunkı bunu yapacaklar varmı bır anlasmamız yok ısıne gelıyorsa dıyecekler ısınegelmıyorsa uyeolma kardesım dıyecek sevgılı arkadaslar buna bır son verelım burda bır eylem yapma zamanı gelmıs turkıde sıtesıolanlar bır gun sıteye gırmesın bakın nasıl sesgelıyor bu banerler nasıl kalkıyor ortadan bırgun herkez sıtesıne gırmesın ıntrodan sayfasını bos bır alana yonlendırsın bakın neler oluryor herkezden duyarlılık beklıyorum |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
05.11.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yakışmıyor ama neden diye sorarsanız;Bedava-sitem.com daha çok kazanç sağlamak için ve iyi bir hizmet vermek için. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
05.11.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: Yakışmıyor ama neden diye sorarsanız;Bedava-sitem.com daha çok kazanç sağlamak için ve iyi bir hizmet vermek için.
Kazanç İcin Cok abartılı reklamlar Sitelerde var forumda var Direk girişde var sitene girişde Daha neresi kaldı yakında her sayfaya eklerler artık tasarım üstü yetmez belki ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
05.11.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Doğru söylüyorsunuz ama elimizden bişey gelmez |
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
05.11.2009, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: NIYE |
|
|
ARKADASIM ADAMLAR HERSAYFAYA KOYACAK BU SITEYE KOYDEN VE BASKA BIR SEYDEN ANNELERIMIZ BACILARIMIZ GIRECEK BUNLAR EROTIK REKLAMLARIDA YAYINLARLAR BUNA SON VERMENIN ZAMANI GELMEDIMI SIZ BILIRSINIZ EYER SIZ BOYLE GOZ YUMARSANIZ ADAMLAR NE KORSALAR HAKLILAR |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
05.11.2009, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: bsbagimlisi yazmış: Yakışmıyor ama neden diye sorarsanız;Bedava-sitem.com daha çok kazanç sağlamak için ve iyi bir hizmet vermek için.
Kazanç İcin Cok abartılı reklamlar Sitelerde var forumda var Direk girişde var sitene girişde Daha neresi kaldı yakında her sayfaya eklerler artık tasarım üstü yetmez belki
Aynı fikirdeyim..
Daha iyi hizmet vermek isteseLerdi,önce ücretLi ekstraları getirip,ondan sonra bu reklamLarı ekLeseLerdi..Ama iLk rekLamLarı getirdiLer..
İyi hizmetten oLduğunu düşünmüyorum,para kazanmak için.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
maximum-hile
Aktif Üye
|
05.11.2009, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: bsbagimlisi yazmış: Yakışmıyor ama neden diye sorarsanız;Bedava-sitem.com daha çok kazanç sağlamak için ve iyi bir hizmet vermek için.
Kazanç İcin Cok abartılı reklamlar Sitelerde var forumda var Direk girişde var sitene girişde Daha neresi kaldı yakında her sayfaya eklerler artık tasarım üstü yetmez belki
süper söylemişsin |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
05.11.2009, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: OZAMAN |
|
|
herkez arkadasına soylesın sadece 24 saat kımse sıtesıne gırmesın bakın neler oluyor neler bunlar parayı sadece tr kazanıyolar almanyada bu sıtenın adını duymayab bılevar herkez duyarlı olsa 24 saat sıtene gırmeyelım sesgelecek emınım |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
05.11.2009, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: OZAMAN |
|
|
caglarkoyumuz yazmış: herkez arkadasına soylesın sadece 24 saat kımse sıtesıne gırmesın bakın neler oluyor neler bunlar parayı sadece tr kazanıyolar almanyada bu sıtenın adını duymayab bılevar herkez duyarlı olsa 24 saat sıtene gırmeyelım sesgelecek emınım
Bence saçma bir fikir.Admin zaten bs ile fazla ilgilenmiyor.Ayırca bedava-sitem'e kimin gireceği kimin umurunda? |
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
05.11.2009, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: yanılıyorsun |
|
|
sen buraya 24 saat gırme bs kaybını gor yanlıs dusunuyorsun admınle bır alakası yok buısın bak kardesım sının sıteye her tıklaman ona her bır para demek ok |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
05.11.2009, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: yanılıyorsun |
|
|
caglarkoyumuz yazmış: sen buraya 24 saat gırme bs kaybını gor yanlıs dusunuyorsun admınle bır alakası yok buısın bak kardesım sının sıteye her tıklaman ona her bır para demek ok |
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
05.11.2009, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: yonlendır |
|
|
sıtenı yonlendır |
|
↑
|
|
|
-
onlinephotoshop
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2009, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bn bundan sora bs nin birtek resim upload sistemini kullanırım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
05.11.2009, 12:40 (UTC) Mesaj konusu: evet |
|
|
sonuc ıtıbarıyle oylede olsa bız bu reklamları seve seve kabul edıyoruz yanı ben kabul etmıyorum ve ben bs ayrılıyorum hakkınızı helal edın ben bu sacma sapan reklamları aileme ve cevreme ızletemem somme com bır alan adı aldım sımdı orayı duzenleyecem sıze tavsıyem sızde bıryerlerden bırseyler yapın yıne ınsanlarımıza faydalı bılgıler sunmaya devam edelım |
|
↑
|
|
|
|