Yazar |
Mesaj |
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2009, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: 4 saatlik çalışmayla HT Productiondan KingCss |
|
|
www.kingcss.tr.gg tam 4 saatlik bir çalışma sonucu oluşan site yaptık HT Production - yenilikler sahnesi |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2009, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun (:
Sanırım eski iki ortak birleşmişlr onada tekrardan hayırlı olsun. ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum. |
|
↑
|
|
|
-
ayak6animasyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2009, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar hayırlı olsun ... ______________
3 Adet Mod Alınacaktır.
|
|
↑
|
|
|
-
iceblueking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2009, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HALİT Senmisin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.10.2009, 21:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlık resminde " Tasarimin adi ve tadi " yazmışsın. Onu " Tasarımın adı ve tadı " şeklinde yapmalısın bence ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblueking yazmış: HALİT Senmisin
ewt benim dün berkayla iyice konuştuk sonunda karar verdik biz ayrılamayız |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: Başlık resminde " Tasarimin adi ve tadi " yazmışsın. Onu " Tasarımın adı ve tadı " şeklinde yapmalısın bence
ewt değiştirmeyi düşünüyorum ama fontta küçük ı olmuyor neyse ben yapmaya çalışacağım hepineze teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
-
futbox
Acemi Üye
|
28.10.2009, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eklememişsin birşey daha içerik az çoğu sitede aynı şey var |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: site-reklami-yap yazmış: Başlık resminde " Tasarimin adi ve tadi " yazmışsın. Onu " Tasarımın adı ve tadı " şeklinde yapmalısın bence
ewt değiştirmeyi düşünüyorum ama fontta küçük ı olmuyor neyse ben yapmaya çalışacağım hepineze teşekkür ederim
Fontta küçük "ı" olmazsa sende tepesinde noktayı silersin olur biter ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: kingcss yazmış: site-reklami-yap yazmış: Başlık resminde " Tasarimin adi ve tadi " yazmışsın. Onu " Tasarımın adı ve tadı " şeklinde yapmalısın bence
ewt değiştirmeyi düşünüyorum ama fontta küçük ı olmuyor neyse ben yapmaya çalışacağım hepineze teşekkür ederim
Fontta küçük "ı" olmazsa sende tepesinde noktayı silersin olur biter
ama .psd olarak kaydetmemiştim olsa yapardım değiştirirsek olur anca ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: site-reklami-yap yazmış: kingcss yazmış: site-reklami-yap yazmış: Başlık resminde " Tasarimin adi ve tadi " yazmışsın. Onu " Tasarımın adı ve tadı " şeklinde yapmalısın bence
Fontta küçük "ı" olmazsa sende tepesinde noktayı silersin olur biter
ama .psd olarak kaydetmemiştim olsa yapardım değiştirirsek olur anca
O zaman iş değişir tabi neyse sende başka yaparsın. Çokmu zor ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|